Nu ma dau in vant dupa capilele lumii insa cand un loc ma cheama nu comentez …..imbratisez calatoria cautand sa aflu daca e ceva ce pot sa tes sau doar e un dar sau o bucatica de suflet vrea sa se intoarca Acasa sau face parte din valsul cu sotul meu sau este o adancire frumoasa despre care as putea sa scriu.

Drumul cu avionul mi-a adus o stare paradisiaca, o liniste imensa in care parca fuzionam cu toate sferele…a iubirii, bucuriei, intelepciunii, clarului, blandetii, recunostiintei etc Lucram in continuu si in perdelele tesute, instantele dense corpul-mintea-inima taceau. Ma lungisem parca si parti din mine calatoreau in alte dimensiuni ale fiintarii. De acolo de sus totul era clar lucrarile de lumina imbracand totul cu rochii as spune…….de printesa cosmica.

Nu prea vroiam sa aterizez asa ca ma extindeam cat puteam curatand, activand, meditand, scriind sau toate in una. In multidimensionalitate nu le abordezi linear. Esti totul-Una. Apropiindu-ma de Madrid am perceput cativa nori ca se configureaza pe cerul interior. Am coborat aducandu-mi toti ingerii in ferestrele sufletului. Pe drumul interior o femeie isi abandonase copiii…..fugind dupa omul iubit, apoi 2 calareti se luptau pe viata si moarte aparandu-si fiecare teritoriul apoi am zarit chipul unui dansatoare de flamenco….frangand sufletele barbatilor……lacrimand si apoi fugind apoi un barbat alergand cu trasura mi-a trecut prin fata ochilor. Singuratate trista curgand pe foi, scris si lacrimi, aristocratie rece. Un culoar dintr-un castel imi amintea de cateva lupte in care barbat fiind si luptand am fost ranit. Aici cu mama mea fostul meu sot aici si cu sotul meu, partenera si tovaras. Totul este regasire, reunire, bucurie. Si cum caii Gratiei aduc si imagini si trairi la suprafata….i-am ascultat curgand pe strazile Madridului.

Capitala Spaniei este un oras cu cladiri frumoase, tantose un fel de sala de bal la care participa printi si printese, frumos imbracati, puternici, radianti. Fiecare colt de strada este patruns de istorie dar si de soare, bucurie, radianta.

Mergand timpul intorcea mai multe file deodata…..iubirele traite aici contopindu-se toate intr-un unic vers. Era multa bucurie in pasii nostri, ochii interiori tesand pacea, regasirea, unimea.

Luptasem, cernusem scrisuri si inscrisuri, iubisem…….Acum lupta veche devenise intelegere, pace, acceptare, scrisul capatase altfel de nuante iar iubirea se contopise cu bucuria, clarul, intelepciunea.

Mergeam pe strazi lasand trei invocatii sa curga si mai multe daruri sa graiasca. Soare christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine sau Invoc lumina ta, Iubirea, Ta, Intelepciunea ta, Coloana sa fie, Cu ochi ceresti, Din albastru pur ne privesti, Protejandu-ne, Iubindu-ne, Intarindu-ne, In gand te chemam, Cu iubire imbracam, Mantia ta sau Sfanta Treime protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamnatul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si bucurie.

Si in asfintit ……ochiul christic a grait…transformand dezvelirea in plutire, frumoasa intelegere, rodire.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice