De sus din Poarta Soarelui, acest templu minunat imi aparea ca o sfera alba, frumoasa, emitenta. Inauntrul ei o retea aurie-albastra insaila in Unime, mesaje, energii, rasarituri de aripi. Aceasta sfera era protejata de trei entitati puternice care aveau peste 10 m, imbracate in albastru si care descriau in jurul sferei un triunghi protector.

Bucuria mi-a invadat sufletul si in mare fosnet am ancorat in reteau zonei, energiile la care am fost conectata acum si altadata. Usor ca intr-un film ce se dezvaluie in Acum sfera s-a imbracat in cercuri frumoase de diferite culori si in centrul ei in taina regasirii, o spirala frumoasa straluci.

Am coborat apoi in freamat uitandu-ma cu ochii sufletului la acea configuratie frumoasa si parca cu fiecare clipa, lumina ei crestea.

Apropiindu-ma am observat ca nu tot Templul era Activ ci doar o parte pentru ca prea multii turistii cu fel si fel de intentii dezbracasera locul de Forta.

Sfera pe care o vazusem acoperea doar sanctuarele si varful Wuaina Pichu.

M-am oprit pentru cateva minute in Templul celor Trei Ferestre si m-am intalnit cu Comunicatorul Universal, un fel de cilindru de lumina pe care stramosii nostrii il foloseau pentru a transmite mesaje fratilor lor de pe alte planete, din alte Universuri.

Tot aici in taina regasirii am vorbit cu 12 dintre participanti despre Puzzle-ul acesteI Calatorii si Rostul ei pe Harta Noastra. Si ceva de dincolo de noi a adus in aceasta intalnire, Rost, Avant, Recunoastere de Sine.

Pe varful bucuriei, Machu Picchul interior iti vorbeste…..