Cu totii suntem treimi cuvantatoare, mame-tati-copiii care se dezvaluie prin experienta, transformand cunoasterea cereasca in intelepciune de viata. Cu toate acestea ….avem multe momente in care nu mai simtim …….iubirea, nici cine suntem…..ratacim.

Fiecare prag al vietii desi aduce pe langa noi multe forte treimice care ne sustin ….presupune un efort constient de a integra unitatea de sens ( intelepciunea) pe care ne-o aduce acea experienta sau experientele pe care le atragem. Desi iubirea este pretutindeni……felul in o simtim prin ochelarii unei provocari/ lectii de viata pe care n-am integrat-o complet suna cam asa….ma simt respinsa, neiubita, neprimita sau e al meu, ma iubeste pentru cum arat, stiu cum sa-i controlez sentimentele fata de mine.

In triunghiul cu varful in jos( cel format din minte, inima, corp fizic), personalitatea( sau coaja prin care ne exprimam) iubirea este legata de cum aratam, de IQ-ul pe care il avem, de rezultatele scolare, de diplome, de feedback-ul celorlalti, de reusitele tangibile ale vietii. Aici apare si increderea nu in cine suntem ci in ce avem, in ce demonstram, in lucrurile bifate din ce si-au dorit parintii nostri.

Triunghiul cu varful in sus( corp cauzal, corp budhic, corp atmic)( frunze-flori-fructe) ne devaluie iubirea de Sine nu de Ego, Increderea in Sine nu in Ego, Iertarea de Sine. Aici simtim oceanul de iubire care ne imbraca zi de zi prin flori, zambetele celorlalti, viata insasi. Nu mai trebuie sa mai facem nimic pentru a demonstra…..Suntem iubire, suntem incredere, suntem iertare.

Ca sa fim aici ne ajuta reamintirea, constientizarea vie, bucuria dezvelirii, integrarea.

Toti suntem iubiti si in bratele constientiei, traind varfurile vietii.

Si totusi ce ne face sa ne simtim neiubiti?

Exista trei centri fizici, chakra 1, 2, 3 care se ocupa de trebuintele de baza ale vietii, chakra 4 care face trecerea de la centrii fizici la centrii spirituali si care ne dezvaluie iubirea necondionata si centrii superiori prin care graiesti Sinele Superior reveland muntele care suntem.

Pentru a putea simti iubirea din tot si toate ….e important sa ne deschidem constient petalele chakrei 4 sa o hranim cu flori, poieni, cristale de cuart roz, cu te iubesc cu iarta-ma, cu initieri ale divinului feminin, cu invocatii, cu acatistele Maicii, cu calatorii de suflet, cu contemplatie, cu a darui constient si plini de bucurie.

In experientele in care oamenii se identifica cu tradarea sau cu plecarea din relatie sau cu supararea, chakra 4 se inchide ca o floare care isi strange petalele. Fiind capitala sufletului putem vedea un suflet sfasiat sau impietrit, pierdut, furat, in fundul iadului, inchis intr-o colivie.

Orice experienta ne poate invita in teritoriile iubirii neconditionate chiar daca sentimentele noastre nu sunt impartasite. Divinul din tine valseaza cu divinul din el simtind iubirea din Tot si Toate. Poate nu va deveni sotul tau…insa bucuria dezvelirii, descoperirea a ceea ce este asa cum este, intelegerea….. iti pot arata iubirea lui Dumnezeu, oceanul in care ne scufudam cu totii, fuziunea cu imensitatea.

Sunt iubire. Suntem iubire….

Sunt incredere. Suntem incredere…

Sunt bucurie. Suntem bucurie…

Cand spunem iubirea mea, este al meu, sinele inferior are emotii. Cand stim ca suntem iubire si am intrat in valsul cu o alta iubire, Sinele superior graieste.

Raspundeti-va la urmatoarele intrebari:

Cum intampin iubirea christica in cuplu dupa ce a trecut indragosteala?

Cum simt iubirea fata de Tot si Toate?

Ma imbratisez asa cum sunt?

Simt iubire in fata creatiei lui Dumnezeu?

Ce simt in absenta controlului din cuplul meu?

Cand simt incredere in mine, in ceilalti, in tot?

Cand iert? Cum simt iertarea?

Increderea vine de la credinta si absenta sau diminuarea ei vine din iesirea noastra din cred in tine, Una. Increderea e a tatalui ceresc, iubirea a mamei divine si iertarea a fiului. Si ele stralucesc prin noi cand centrii superiori traiesc Cerurile.

Increderea din triunghiul cu varful in jos e legata de diplome, premii, feedback-uri incredibile incredea in Sine nu in Ego este alimentata de credinta vie adica de cunoasterea divina aplicata. Sunt incredere adica Sunt credinta vie, Sunt Tata, Sunt Cunoastere Divina.

Aceasta incredere si aceasta iubire nu pot fi calcate in picioare de calai, distanti impietriti, falsi maestri. Stiu cine sunt. Sunt incredere, sunt, iubire, sunt iertare.

Victima nu are incredere in fizicul ei, in inteligenta ei, in calitatile ei. Ea a uitat ca este incredere, iubire, acceptare. Atunci cand isi va reaminti, va simti ca increderea, iubirea, iertarea ii inunda teritoriile viietii aducand-i langa ea oameni care manifesta incredere, iubire, iertare fara a le lega, ancora in ceva anume.

Te iert pentru ca ai o masina foarte tare……este o afirmatie a ego-ului la fel pentru ca tatal tau este superiorul parintilor mei.

Esti iertare, Sunt Iertare. Suntem iertare.

Iertarea tasneste prin centrii superiori, atingand totul. In sine acest triunghi christic, iubire-iertare-incredere din care pot veni mantre, invocatii, lucrari personale este un chip christic, un chip divin pe care il putem activa zi de zi. Iertarea este o frecventa si tine de lumina interioara a celui care intalnindu-se cu tradarea sau plecarea din cuplu sau supararea…..alege sa ierte sau nu. Cand lumina interioara este mica ….pentru ca nu ne-am hranit burduful cu lucruri frumoase si inaltatoare, nu stim sa iertam. Cand lumina e mare, iertarea deleaga, intareste, inalta.

Iertarea de Sine uita raul, nu mai aminteste experienta si emotiile asociate ai, nu cere laude, nu controleaza, nu eticheteaza.

Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.

Iertarea vine sa inchida triunghiul iubire, incredere. Este coronita care ne ajuta ajuta sa intelegem ca suntem primiti la masa iubirii, masa increderii, masa unimii, ca fii si fiice de Dumnezeu in Asumare de Sine.

Cand stim ca suntem incredere, iubire, iertare, triunghiuri divine in actiune vom atrage forte treime in actiune care vor exprima incredere, iubire, iertare. Triunghiul echilateral da grai sferei care suntem care in vals cu sferele ceresti si lumesti se intoarce Acasa. De aici incepe fuziunea cu Unul, Una. Din recunoasterea a ceea ce suntem, din primirea noastra, din Asumare.