De undeva din zburdalnicia sufletului a tasnit aceasta emanatie: Ma duc sa ma casatoresc cu verdele…..si asa am pornit prin padurile Snagovului agatandu-ma cu privirea de crengi, soare, ghiocei.. M-am mutat in 19 dec 2019 in Ciofliceni si de atunci sambata si duminica cu cainele meu Lotus, o lupita laba imi iau portia de ambrozie divina rasfoind padurea, aerul curat, albastrul intens. Si am observat ca toate capacelele mintii pleaca……gandurile se spala in lumina padurii, sentimentele inaltatoare pasesc pe scena interioara si o radianta aparte te imbraca. E atata frumusete, noblete, maretie in natura…..atata liniste, bogatie de sensuri, bucurie…….si pasind versuri vii coboara in tine, rotunjind colturile firii. Uneori vezi caprioare tasnind trasand parca linii aurii in tine…..sau auzi pasari al caror tril s-a pierdut in lume.

Bunicii mei au trait la tara in Dobogea pe un meridian spiritual despre care am tot vorbit, pamantul unde mi-am limpezit ochii gazduind acum o manastire si o poarta frumoasa intitulata Maria Magdalena. Cunosc padurea de cand sunt mica…insa descoper cu fiecare limpezire a ochiului celest alte esente, graitoare bucurii, o frumusete unica cum ne imbraca, de fiecare data altfel, o minunata initiere care se varsa in Graalul interior pregatind …..extazul.

In ultimele saptamani brate intregi de ghiocei au tasnit…..punand parca o cununa padurii si fara sa-mi propun un traseu anume, ghidata de zanute…am descoperit covoare de flori care iti desfac centrii activand coloana cereasca, dand grai sferei care esti, inundand faptura interioara cu multa bucurie, iubire, caldura. O adevarata nunta in interiorul tau cu mirosuri, culori si triluri la care nu te asteptai…..

Recomand tuturor celor impietriti, in neiertare, cu suparari mari pe suflet sau sfasiati plimbari lungi in padure. Va veti intoarce acasa ca dupa cateva intieri, masaje, dezveliri, pieptanati de natura altfel, infloriti, bucurosi de viata.

Si e minunat ca de jur imprejurul Bucurestiului sunt paduri frumoase si manastiri care isi dezvelesc discret chipul( cum este manastirea Snagov sau manastirea Carmelitelor) braul acesta limpezind chipul acestui oras, deschizandu-i ochii ceresti revelandu-i maretia, altitudinea, radianta.

Natura este un maestru incredibil in bratele ei, triunghiurile limitative formate din neacceptare-neiubire-neiertare sau suparare-furie-agresivitate sau deznadejde-frica-neincredere topindu-se pentru a face loc …..omului cu O mare.

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice