Dragi prieteni,

Joi, 5 aprilie, cu incepere de la ora 18:30, va invitam la intâlnirea cu astrogramele noastre, martori fideli ai intentiilor evolutive cu care am sosit la intrupare si care ne insotesc toti pasii vietii.

Dialogul nostru sprintar va fi dedicat Lunii din astrologie, ca indicator al planului emotional si al divinului feminin din care izvorasc calitatile hranitoare, protectoare, materne.

Vom descoperi astfel impreuna, in functie de pozitia zodiacala a Lunii din harta personala, care este dispozitia noastra interioara de fond, cum ne putem asigura echilibrul la nivel sufletesc, prin ce tip de strategii rapide putem reveni la starea de confort emotional si cum ne putem directiona optim energia blândetii ocrotitoare.

Seara o vom incepe cu o scurta introducere in mecanismele de functionare a astrologiei si o vom incheia cu prezentarea atmosferei astrologice a anului in curs.

Atelierul se adreseaza tuturor iubitorilor astrologiei, inclusiv incepatorilor dornici sa se familiarizeze cu propriile astrograme.

Cat? 50 RON.

Adresa: Str. Ronda, nr. 8 bis, etaj 1, Bucuresti.

Pentru inscriere, va rugam sa transmiteti un mesaj in care sa specificati coordonatele nasterii voastre (data, ora – daca se cunoaste, localitatea) la adresa cristiana_tanase@yahoo.com.

Va asteptam cu drag!

Cristiana Tanase, astrolog

si Camelia Radu, gazda centrului Frecventa Om