„ Fie ca Glasul Cerurilor sa fie auzit de noi, ACUM!!!

Orice intalnire, coincidenta ,entuziasm insight,, evrika, reprezinta un mesaj pe care campul sinaptic al NOULUI PAMANT ni-l trimite. Suntem cumva pe o borna de rost sau am facut o atingere de sens. E bine ca intr-un astfel de moment binecuvantat sa ne punem urmatoarea intrebare: Ce asteapta universul in acesta clipa de la noi?

Nu e suficient sa exploatam starea de bine care ne-a infofolit placut ci prin exercitiul meditatiei, introspectiei, rugaciunii sau al intrebarii e bine sa decupam momentul si sa aflam cauza lui „cea mai intima” dar si menirea lui.

In felul acesta vom face ca o mica piesa din puzzle-ul divin sa fie pusa acolo unde trebuie si pentru acest efort ,vom primi de la univers un cadou minunat. Totul are un sens. Nimic nu e intamplator. Si totul primeste rasplata lui la momentul potrivit.

Scrisoarea pe care o primim de Acasa ne arata ca suntem pe drumul cel bun si daca avem mai multa incredere in noi vom primi buchete de binecuvantari in fiecare clipa. Nu risipiti apropierea de sensul pur. Acolo se afla toate filele intregirii noastre.

In fiecare boboc de traire in adevar se afla si contopirea cu UNUL. Cautand rostul nostru aici, ne vom muta incet si frumos pe NOUL PAMANT fara sa avem nevoie de suferinte, off-uri, boli.

Atunci cand ceva va trage parca din voi catre o noua vertebra de intelegere, alergati sa vedeti ce este. Lasati planificatul si ceea ce stiati si apropiati-va de noul glas. Ceea ce nu seamana cu ceea ce stiam poate sa fie radacina unei vieti autentice , pline, complete.

Vechiul Pamant ne paraseste cu trambite si surle iar Noul Pamant ne imbratiseaza in cantec si dragoste. Omul trezit intampina noua viata cu TOTUL, intelegand ca intamplatorul e numai divinul deghizat.

Gratie sa fie cu noi si noi-UNUL!!!!