Procesul prin care descarc articolelede  pe frecventaom precum si atelierele, calatoriile spirituale presupune activarea tuturor triunghiurilor divine la care am fost conectata prin optimizari, initieri, acordaje Acum si Altadata.

Limpezirea incepe in noapte urmand ca in Rasarit sa primesc Lucrarile zilei in care de multe ori va chem si pe voi.

Pentru fiecare piesa din puzzle-ul unei teme colective sunt alesi mai multi oameni frumosi si multe rezerve in asa fel incat lucrarea sa se faca chiar si cand actorii principali si-au uitat partitura. Desigur exista sufleori care ating urechea divina cu multa iubire si talc sperand ca oamenii alesi sa se trezeasca din impietrire, indepartare, sfasiere insa de multe ori acestia sunt statuete sau se invart in jurul cozii sau nu mai vor sau i-a inhatat personalitatea iar lucrarea de lumina e de dorit sa fie facuta pentru binele cel mai inalt al tuturor si atunci intra in rol, Rezervele, pregatite cu mult drag poate chiar de catre aceeasi Ghizi care sunt aproape si de actorii principali.

Experimentez adeseori ateliere pentru Preotese in care ii accept si pe Noii Veniti pentru ca stiu in adancuri, ca unii actori desi prezenti fizic nu isi mai stiu partitura. Unii absenteaza si pentru ei si pentru noi toti….si din nou Rezervele contribuie cu mai multa smerenie, drag si iubire la realizarea temei.

Dupa un anumit ragaz de timp pe care il are actorul principal, timp pentru revenire, in cazul in care nu s-a intors in lucrare el este inlocuit de Rezerva, schimbarea fiind insotita de un  transfer de daruri, ingeri, unitati de intelegere, binecuvantari pentru cel care preia rolul si care astfel este imbracat in multe hainute de lumina care il sustin, fostul actor principal ramanand cu mai putina bucurie, implinire, patrundere. Sufletul lui e golit, parasit, trist insa el nu-si da seama ca parasind lucrarea divina, este despuiat de Sensuri.

InTotDeaUna, observ ca Lucrarile se fac cu sau fara Actorii Principali si intotdeauna exista Rasplata pentru cei Harnicuti.

Din aproape in aproape recunoscand aceste lucrari de lumina si iubindu-le am algoritmat drumurile in asa fel incat sa ajunga la ateliere, metaconsilieri,  in calatorii spirituale doar cei harnicuti.

E minunat sa lucrezi cu ei chiar daca doar o initiere sau nici atat ….In atitudinea lor se topesc multe atribute divine iar Binele cel mai Inalt este Steagul pe care il urmeaza nu Binele lor Individual.

Cand in sufletele voastre Cerurile toarna o Chemare, lasati gatitul, serialul preferat, comfortul propriu, competitia, supararile si onorati Dorul, oriunde ati fi pe Planeta sau oriunde v-ati afla ca nivel de asteptare in acel moment.

Nu cautati feedback imediat pentru ceea ce ati facut ….de la Univers si nici aplauze din partea grupului sau a indrumatorului vostru. Cultivati ogorul temei colective, simplu, discret cu iubire, multumind Goarnei Enegetice si Ghizilor vostri ca v-au sculat din somnul nefosnitor si v-au adus in Lucrare.

In tesatura lui a face pentru a fi, Omul indumnezeit straluceste….