Idealul spirirului este libertatea cel a sufletului este imensitatea. Omul este format din minte, inima, corp( servitorii casei, triada inferioara) si cauzal, budhic, atmic( triada superioara). Privind cu ochi ceresti aceste vremuri nu poti sa nu observi ca triunghiul cu varful in jos este controlat, inlatuit prin frici, manipulari, restrictii doar cei care au mijit, inflorit, rodit cunoscut Triunghiul cu varsful in Sus, se simt Acasa, Detasati, Neatinsi de plasele intunecate, de tentaculele hidrei, de marketing-ul negru. Atunci cand va simtiti coplesiti de frica de necunoscut, boala, ziua de maine, de moarte luati Mimulus( Esenta Florala Bach) iar daca frica creste mergand catre atac de panica, anxietate gasiti in aproape orice farmacie si plafar, Rescue Remedy. Aceste esente florale pregatite prin metoda soarelui va refac sufletelul, va linistesc, va limpezesc, indeparteaza norul, activand raza christica. Insotiti aceste esente cu Triunghiul iertarii si Rugaciuni sau cu Meditatii si Contemplatii. Veti simti ca sfori puternice cad de pe voi, lasand sufletul sa zburde si spiritul sa se bucure de libertate. Aceste potiuni va sustin sa va recapatati clarul, limpezimea, echilibrul. Folositi si algoritmi ceresti: Cu Voia Sfintei Treimi dezactivez aici si acum aceasta matrice intunecata sau Ma curat si ma dezleg de toate greselile, pacatele pe care le-am facut cu Voie si fara Voie sau Ma dezleg de legaturi, ganduri, emotii disonante, Sunt, Pace, Iubire, Unime sau Activez Bucuria, Pacea, Libertatea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Nu lasati fricile sa va inlantuie. Incercati sa strapungeti valul stirilor si sa mergeti in esenta. Care este Voia Domnului pentru mine, pentru noi? Cum ma pot intari? Ce am de invatat din aceasta experienta? Ce emotii ma acapareaza? Ce simt? Ce se dezvaluie? Care este darul acestor situatii pentru mine?

Incercati sa constientizati fricile pe care le aveti, sa le acceptati si sa integrati mesajul cu care ele vin. In asumare, Norul pleaca lasand pe Cerul interior, Soarele Iubirii.

Aceste razboi genetic, psi, energetic, biologic desi este foarte bine orchestrat, fiind sustinut si de catre civilizatiile controloare si guvernul ocult nu poate sa atinga oamenii care au o lumina interioara mare, o protectie divina mare, un chip cristic radiant. Noi suntem la butoane, activand prin ganduri de lumina, sentimente inaltatoare, fapte radiante acel con de lumina ce nu poate fi atins de sagetile otrovite ale Ocultei. Fiind cruce divina in actiune si triunghi divin, omul regasit prin lucrarile lui de lumina, cheama in conul de protectie, sfinti, maestrii, ingeri, protectori divini care il sustin in opera de verticalizare, de crestere. Cu cat faptele noastre sunt mai frumoase cu atat un con frumos creste fiecare om avand o protectie divina, o sustinere triunica ce se activeaza ori de cate ori cerem ajutorul: Cere si ti se va da, Bate si ti se va deschide, Cauta si vei afla. Daca ar fi sa privim de sus fiecare om este o petala din floarea unimii, in aceste vremuri, apele emotiilor, spaland chipul florii, reveland miezul ei dar si frumusetea ei divina. Din centru tasneste Spirala Inaltarii cea care se activeaza din cerul 7, 5 aducand alaturi, oameni radianti, copiii Unimii, sfinti, stalpi de lumina, deschizatori de porti, ghizi, canale, scribi ceresti, luminatori care unesc Pamantul de Cer, transformand partea grunjoasa a emotiei, in acceptare, rabdare, intelepciune. Cu cat vom reusi sa pasim mai repede si in chip cristic pe aceasta Spirala cu atat razboiul nevazut care se desfasoara intre -7, 4 si plus 7, 4 il vom percepe ca un pachet de probe legat de discernamnat, credinta, intelepciune, unime, o intalnire cu lumea nevazuta dar si o invitatie la crestere, intarire, spiritualizare.

Primul pas ca sa patrundem in esenta este sa ne recunoastem emotiile si sa nu le bagam sub pres sau sa le aruncam pe altii

Al doilea pas este ne legam de Ceruri( prin post-spovedanie-impartasanie sau triunghiul iertarii-meditatiae, contemplatie)

Al treilea pas este sa digeram cu structurile superioare ceea ce vedem si auzim, selectand cu discernamant ceea ce lasam sa intre in viata voastra

Al patrulea pas este sa traim Virtutile pentru ca ele unesc Cerul de Pamant fie ca este Iubirea-Armonia-Pacea sau Blandetea-Intelepciunea-Rabdarea

Al cincilea pas este …..sa ne unim cu Hristos lasand flow-ul, rugaciunea fuzionala, bucuria cereasca sa ne ghideze

E un timp de crestere accelerata in care daca ne dam puterea intunericului…vom fi rontaiti de frici si boli daca ne deschidem luminii si indraznim sa ne unim cu Cerul, vom simti toata sustinerea cereeasca ce ne vine de la Isus Hristos, Constiinta Treimica, Arhistrategia de Lumina.