Asezati Egiptul in centrul unui cerc sau a mai multor cercuri, chemati toate entitatile de lumina care trebuie, vor si pot sa va ajute in aceasta lucrare si emiteti pe raze la niv ch 4 pentru situatia din Egipt.

Daca va este mai simplu dupa ce v-ati activat palmele dati lumina la niv ch 4 retelei Egiptului ( sa se aduca atata lumina cat este spre Binele Suprem al Tuturor).

Activati un triunghi sau mai multe de lumina: Ex Isis-Osiris-Nefertiti, Ra-Araragat-Thoth, Ay-Tyia-Ra si puneti in centrul lor Egiptul. Asezati-va impreuna cu familia de lumina in asa fel incat sa descrieti un cerc.

Dati lumina situatiei din Egipt impreuna cu triunghiul-calauza atat cat este spre Binele Suprem al Tuturor.

Lucrati in triunghiul Sfinxilor ( Bucegi-Egipt-Peru).

Pentru noi Oamenii in taina lui ACUM, temele pe care le avem de facut in legatura cu Universul, Planeta, Tara, Orasul, Ceilalti sunt cele mai importante si ele ne cheama clipa de clipa.

Abia dupa ce le-am rezolvat pe acestea are rost sa ne intrebam….Vine sau nu partenerul? Cand voi avea copilul meu? Etc.

Lucrand in PORTI si alte Usi vi se vor deschide,

Va invit cu aceasta ocazie la atelierul din 15 iulie ora 19, OMRA, str Occidentului nr 11,  unde vom lucra cu Ra, Ramania si triunghiurile de lumina din reteaua Noului Pamant.

Si daca tema-chemare v-a vorbit in clarul sufletului va astept in Egipt in perioada 17-27 sept 2013. Inscrierile se fac pe www.frecventaom.ro si pe nr de tel 0755 099 099.