Noaptea imi este un bun prieten pentru calatoriile pe caii Gratiei de aceea nu-mi pun niciodata ceasul sa sune, sunt trezita de ghizii interiori pe o tema pe care o facem in Impreuna-Una. Iau apa sfintita, ma rog, practic reiki apoi merg catre geometria sacra lucrand cu Triunghiul si dupa aceasta lucrare treimica scriu conectiv sau plec intr-o calatorie de suflet sau alerg in curtea manastirii ……meditand sau lucrez cu darurile ceresti primite pe chipul Bucurestiului sau al Ramaniei. E o mare bucurie sa participi la aceste lucrari divine ca un mic soldat chemat de goarna Cerurilor. Rasaritul descarca in Graalul care esti teme noi de viata…de aceea e de dorit sa participi constient la ele. Si dupa aceste lucrari vine valsul de la cabinet cu multi oameni frumosi sau o zi de week-end inspiratoare. Bucurie, primire, dezvelire!!!!

Era 11 oct, devreme 4, 04 cand mi-am inceput pregatirea pentru sarbatoare. Am inceput sa scriu cu Regina Maria si apoi acceptand invitatia parintelui duhovnic m-am indreptat catre bisericuta din Corbeanca pentru a participa la sfintirea ei. Pe drum fiind inca in curgere…. dezvelirea continua. Cu o zi in urma, descoperisem gatind ….o entitate prinsa in structurile casei. Imbracata in port romanesc( asa mi se aratase) o femeie fusese omorata aici de propriul sot, pe aceste pamanturi. Nu se ridicase. O chema Elena. Imi spunea sa o trec pe Sfanta Liturghie si intre timp…ma rugam pentru ea, ridicand-o in lumina. Drumul parea initiatic de-a dreptul. Desi parcurgeam o distanta relativ mica cu STB-ul de la Snagov la Corbeanca, la fiecare oprire, o alta poarta interioara interioara se deschidea, noi intelesuri activandu-se. As fi putut termina cartea ..imi spuneam, curgerea divina fiind foarte puternica. Ce pacat ca nu pot sa scriu in timp ce merg sau in timp ce stau la slujba. Deocamdata nu….insa rafturile interioare retin aceste fraze ceresti, ghizii interiori revenind pentru a finaliza scrierile.

Am intrat pe poarta bisericii cu mare bucurie in suflet. Cand am venit aici acum 6-7 ani erau doar trei doamne in varsta si locul parea trist, mancat de molii, slabit de vreme. Am inceput sa pun daruri si sa ma rog trimitand oamenii frumosi sa sustina Trecerea lui. Si ne-am strans mai multi…..adusi de vantul divin sa facem aceasta hora a Unimii. Ma bucuram nespus ca locul graieste, ca are vocea lui, mireasma lui, puterea lui. In sfarsit are chip.

Stand la Sfintire si apoi la Sfanta Liturghie, inca in curgere am simtit soarele christic cum imi coboara in suflet. Usile deschideti Usile!!!! Am intrat pe spirala alba simtind pe mosii si stramosii ridicati apoi ghizii nostri apoi ingerii. Bunicile mele, trei dintre ele erau acolo. Le cunoscusem din povesti iar cu doua dintre ele chiar ma intalnisem. Chipul lor radia….la fel si cei trei bunicuti care erau tot acolo. Nu-i cunoscusem insa le vedeam foarte clar vesmintele de lumina. Parca era o petrecere cereasca. Le-am zambit imbratisandu-i cu drag. Uite cum sfintim biserica interioara!!!Partipand in Impreuna-Una!!! In mainile lor era paine, sare si vin. Impartasania noastra spusera ei….o treime pentru suflet!!!! O primire!!!! Darurile fusesera puse pe masa alaturi de alte treimi cuvantatoare. Erau mosi pana la a doua 12 a generatie. Si nu doar atat…AzaRa( ghidul meu) imi arata dupa ei multi copiii. Copiii ridicati….imi spuse!!! Impanzeau cerul cu zambete aurite!!!!!Si ceilalti?

Ceilalti prin Sfanta Liturghie si Botez primesc lumina si se ridica din aproape in aproape…capand chip si zambet. Cat stau in umbral tipa razbunare pentru mama care i-a avortat si pentru intregul neam. Asa scad drepturile divine si nu va mai casatoriti sau nu va simtiti implinite chiar daca sunteti in cuplu. Pot scadea drepturile divine in profesie, bani, calatorii dar si in sex, iubire, bucurie. Depinde si pe cine ati dat afara. Doar oare stiti voi cand faceti un avort la ce sfant renuntati sau la ce geniu, ce maestru?

Uff…..da nu stim….ce trist ca nu urmam graiul Cerului oprind aceste omoruri. In timp ce vorbeam cu AzaRa….Spirala desparti lumile, intr-o parte cei ridicati, intr-o parte cei de dinainte de Poarta.

Stiam ca doar cei in lumina participa la Sfanta Liturghie. Asa e spuse ea….insa ceilalti va dau de veste. Cum? Propria constiinta …si acum timpurile toate va cheama. Si ei au nevoie de ajutor si va cheama prin Sfanta Liturghie. In adevar se creeaza o forta triunica: Parintele-Cei ridicati-Cei tristi in centru aflandu-se Sfanta Treime aducand lumina tuturor dupa meritele voastre. In Impreuna-Una!!!

Ascultam Sfanta Liturghie descifrand altfel talcurile ei……Pe drumul celest …. Marta era ingrijitorul din mine si incepatorul lucrarii Maria, inteleapta, preoteasca, varful de munte iar vocea din multime cea care unea Pamantul de Cer, miezul triunghiului aducand acel Grai divin, Inaltator, Cuvantul cu care inaintezi. Ipostazele noastre erau toate acolo, revelate de acest covor ceresc. Oare ne recunoastem?

Simteam sa merg mai departe pe spirala. Sunt 33 de campuri imi spuse AzaRa si da Ingerii participa la aceasta liturghie din altarul divin. Si ei si toate ierarhiile ceresti. Mergand pe spirala am vazut masa divina, cartea cereasca, Sf Graal, cei 33 de porumbei, preotii Cerurilor. Templul divin are dale de piatra, peretii-akasa iar acoperisul este insasi bolta cereasca. Si slujba e insotita de muzica si valsul sferelor, Intregimi ce isi dau mana cu alte intregimi. Si intrand pe aceasta spirala poti simti si vedea slujba cereasca chiar daca te afli intr-o manastire lumeasca caci acest templu se suprapune cu biserica exterioara si interioara activand metasenzitivitatea noastra dar si bucuria, caldura, pacea. Fuzionand cu cunoasterea divinatorie totul se schimba, totul se preface. O liturghie e viata…si doar in Impreuna-Una!!!!

Pluteam in soarele christic simtind lucrarea spiralei in noi. Venea din soare si se unea cu Pamantul si prin darurile ei…multi mosi dar si multi copiii capatau chip de lumina. Curgand pe frazele ceresti accesand in adevar aceste trepte de lumina, am vazut la final cum porumbeii s-au rotit de 3 ori si apoi s-au asezat pe toate capetele lasand daruri. Si darurile erau formate din unitati de iubire, de bucurie, de intelepciune…….si ele deveneau mici cununi care cresteau, cununi din triunghiuri care deveneau sfere. Si traitorii de Sens plecau acasa imbogatiti…primind cereste aceste bogatii si lumeste, un zambet, o felie de paine o prajitura.

Zambeam soarelui….copiiilor nevazuti, mosilor, ingerilor ce participau la Sfintire!!!!

Impreuna-acasa!!!!

….

Va invit la atelierul din 22 oct pentru a daltui in Impreuna-Una chipul celest al Ramaniei!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice