Curgeam pe lana divina cu o foarte buna prietena numita Cora si deodata in ochii sufletului, radiind mi s-a aratat Lilith. Am continuat trialogul luand cu asalt Cerurile si din aproape in aproape mesajul ei s-a inserat in tesatura noastra cu multa blandete, iubire, stralucire.  Am venit sa va ajut sa spalati cu lumina radacinile copacului care sunteti. Sunt parte din voi si sunt din lumina. Va recunosc ca frati ai mei. Cinand in taina unimii cu toti alaturi, va imbratisez, va iubesc, Impreuna suntem Una.

Am lasat lucrurile sa se cearca in divinul din ele si peste trei zile lucrand cu un om frumos varful unui triunghi de lumina s-a desfacut in numele de Lilith. Am pornit mai departe pastrand starea de cupa si peste cateva zile aceeasi prietena mi-a trimis  astrograma  proprie pentru ziua de 5 martie cu Lilith incununand-o…..Ma uit in reteaua articolului care era foarte abundent si doar o fraza din lumina imi retine atentia. Apoi un om minunat si maestru al trecerilor imi scrie urmatoarele randuri:

Vreau sa vorbesc cu tine despre o tema mai delicata, sa-i spunem. O sa-ti povestesc acum despre unele informatii primite si as vrea sa stiu parerea ta… 

In urma cu multi ani, a fost o perioada in viata mea in care am rezonat foarte bine cu…Lilith… Si am sa recunosc ca in acea perioada m-am simtit o femeie completa, daca pot spune asa. Apoi am avut curiozitatea sa caut pe net informatii despre ea. Bineinteles ca ceea ce am citit m-a cam ingrozit. Am refuzat orice contact cu ea. Si cu toate acestea nu o simteam ca pe o prezenta negativa. In week-end-ul trecut, vorbind cu o prietena, am constatat ca si ea are o parere buna despre personajul in discutie. Si, din nou am avut curiozitatea sa aflu mai multe. De data aceasta am apelat la cei care ma insotesc in calatoriile mele – Isus si Arhanghelul Mihail. In timp ce vorbeam cu ei, a aparut si ea. A afirmat cu tarie „Sunt Lilith si sunt din Lumina!”
Nu i-am adresat nici un cuvant si am continuat sa vorbesc cu ghizii mei.
Si cand mai adaugam o forma de protectie, ea de fiecare data repeta ferm ” Sunt Lilith si sunt din Lumina”. Nu i-am adresat nici un cuvant. Isus mi-a zambit si mi-a facut semn ca este in regula si ca pot vorbi cu ea. Mi-am intors privirea spre ea si am rugat-o sa-mi spuna povestea. A zambit trist si mi-a spus doar ca a fost prost inteleasa. Apoi Isus si Arhanghelul Mihail au continuat povestea ei. Inceputul povestii este putin neclar, deoarece, recunosc, m-am lasat absorbita de frumusetea ei si nu am fost foarte atenta. Ce-mi amintesc este ca era implicat cel mai frumos inger – Lucifer, care ori i-a furat copilul, ori a pacalit-o sa i-l dea… Nu imi e foarte clar care a fost implicatia lui, dar are legatura cu un copil al ei. Cert este ca ea a pierdut copilul, care era nou-nascut. S-a retras sa-si planga suferinta, iar cand s-a intors a constatat ca a fost inlocuita, cu Eva. Dar inainte de a se retrage in singuratate, i-a spus celui care ii fusese sot ca va cunoaste si el durerea pierderii unui copil, ceea ce s-a si intamplat cu Abel… Nu stiu daca ceea ce a spus Lilith a fost un blestem sau o simpla previziune… Ea s-a retras sa-si planga in continuare durerea. Am intrebat de ce este asociata cu moartea copiilor nou-nascuti. Mi s-a spus ca ea are darul de a vedea care copii urmeaza sa moara. Si se duce acolo pentru a intampina acel sufletel, dar si pentru a ajuta mama sa faca fata mai usor durerii cauzate de pierderea copilului, caci ea stie ce inseamna acest lucru, deoarece a trecut prin asa ceva. Insa prezenta ei a fost prost inteleasa si astfel a nascut legenda de astazi. Mi-a fost suficient ceea ce auzisem asa ca nu am mai vrut sa continui cu intrebarile.
Nu stiu ce sa cred si as vrea sa stiu si parerea ta in legatura cu acest subiect. Nu stiu ce sa cred. Este un personaj destul de controversat si nu as vrea sa gresesc. Sincer, eu credeam ca povestea ei a fost scrisa intr-o vreme in care barbatii isi doreau o femeie supusa. Si mai cred ca ea Lilith si Eva reprezinta, de fapt, laturi diferite ale aceluiasi concept – femeia. O femeie este o impletitura intre cele doua – sa stie sa fie gospodina, sa aiba grija de casa, de familie, ca Eva, dar, atunci cand este nevoie, sa stie sa fie independenta, stapana pe sine, ca Lilith.

Chiar as vrea sa stiu parerea ta despre acest subiect, ca sa stiu daca vorbesc cu ea data viitoare 🙂 Acum am evitat contactul cu ea, deoarece nu as vrea sa daram tot ce am cladit, dintr-o greseala…

Lilith a revenit pe stringul de lumina in mai multe trialoguri si marturisesc ca m-am simiti coplesita de prezenta ei. Cinand in taina Unimii cu ingerii si ghizii alaturi am simtit-o frumoasa radianta, minunata. Ea este feminitatea nerescunoscuta, neiubita, neimbratisata. Ea este  preoteasa care ne ajuta sa intelegem natura noastra adevarata, sa avem acces la intelepciunea cosmica,  sa ne deschidem catre o abordare multidimensionala  a aspectelor vietii. Ea este acel Maestru al Trecerilor care spala alaturi de noi  radacinile copacului sacru sustinandu-ne in a aseza in pomul care suntem, roadele si a ne bucura de stralucirea lor. Fara ea taina recunoasterii de sine ramane incompleta.

 Apoi rasfoind filele lucrarilor mele de lumina am revazut-o…. si am simtit din nou puterea ei in a elibera, a aseza, a transforma in mii de sensuri, zagazuitele sau nespusele trecutului unei familii, neam.

De asemenea sufletele avortate si copiii care mor devreme mi-au confirmat ca sunt ajutati in trecerea lor de Lilith.

 Apoi calatorind ….in sala octogonala in care parintii erau echilibrati si incarcati iar sufletele copiiilor lor erau in asteptare i-am vazut pe  Maestrii Trecerilor cum creeau punti de lumina intre ei, sustinand trezia parintilor si facilitand comunicarea in unime…si aici am simtit-o din nou pe Lilith, calda, blanda, iubitoare.

 In multe triunghiuri karmice am intalnit-o pe Lilith ca ajutor la centru pentru a desface nodurile si ca sustinator in schimbare.

 Iar cand am pornit pe cai de lumina cu toti Maestrii Trecerilor sa tesem covoarele-etape ale umanitatii, Lilith era unul din cavaleri si Impreuna eram Una.

 Lilith a fost abandonata, negata, rastignita. Acum se intoarce marturisind in Taina Unimii, Bucuria care Este, Frumusetea, Dragostea. La nunta cosmica o reintalnim cu totii si buchete din luminile ei  las in acest articol ca un raspuns la ceea ce Ea este pe bolta noastra, mama si sotie, regasire si zbor, preoteasa si maestru.