De multe ori femeile-barbat din cupluri sau barbatii-vanatori imi spun ca vor libertate, calutul salbatic din ei nu se vrea imblanzit, aceasta libertatea fiind adeseori confundata cu libertinajul sau caderea in materie prin trairea fara limite a unor dorinte.

Daca orizontala lumeasca cu bautura, droguri, alte femei sau alti barbati va atrage aceasta nu inseamna eliberare ci mai degraba o incarcare cu noi datorii pentru ca libertate doar in Dumnezeu, exista.

A merge pe verticala cereasca activand alte si alte triunghiuri luminatoare inseamna a ne apropia din ce in ce mai mult de Ceruri, de divinul trinitar din noi, radiind catre Tot si Toate.

Si da acest vals al sferelor pe crucea care suntem presupune multe renuntari la patimi, vicii, dependente, credinte limitative, dorinte care ne inlantuie si ne tin in colivia interioara dandu-ne falsul sentiment ca parteneriatul nostru e de vina, celalalt. Nu putem lua cu asalt cerurile cultivand aventurile sau amantlacurile, pretinzand ca vrem libertate.

Adevar sau noi bucle emotionale din care iesim cu mai multe datorii?

Avant sau vant emotional de care ne lasam furati?

Sentimente inaltatoare sau emotii primare?

Cale sau bucle existentiale in care ne tot dam corijentele netrecand clasa?

Bucurie in cuplu sau fuga de noi?

Libertate sau cadere in materie?

Iubire sau mlastina senzatiilor?

Eliberare sau doar orizontala lumeasca a dorintelor?

Cultivati sinceritatea, deschideti usa adevarului, limpeziti pasirea.

E libertinaj ceea ce va doriti sau libertate?

Doar adevarul va elibereaza si acest lucru in triunghiule luminatoare il puteti afla onorand verticala divina.

Pasiti in valsul sferelor si lanturile vor cadea dezvelindu-va acele frumusetile ceresti ale paradisului interior, singurul in care ne putem simti, liberi.