Treceam prin mai multe triunghiuri de lumina fiecare dintre ele limpezindu-mi pasul, gandul, plutirea. AraN, ghidul meu ma cheamase in unda comunicarii in Unime pentru a-mi dezveli chipul Thailandei, versul ei, legatura cu Arcturia si Lemuria.

Eram in camera de cristal cu ARa si AraN urmarind pe un ecran alb-bleo, o stea. Arcturia imi spuse AraN si deschise o dimensiune a fiintarii unde fiinte inalte subtiri cu capete stelare formate din triunghiuri lucrau cu frecventele vindecarii refacand corpul auric al pamantenilor. Am zambit…amintindu-mi de ultima calatorie facuta in timpul unui masaj dar si de primul loc in care pasisem cu Tata mergand cu el in centrul de refacere dupa ce trecuse Dincolo. Erau tot ei, frati si prieteni dragi.. lucrand in viuri ceresti folosind capsulele vindecatoare, apa divina, razele soarelului, bucuria florilor, freamatul aerului, focul divin, plasele luminice, ararurile niste stele prin care corpul uman era trecut pentru a-si reprimi stralucirea, y-dariile care era curgeri matasoase, sunetele primordiale si cristalele eterice. In ochiul trezit am simtit aceea atingere plina de caldura, iubire, bucurie. Intoarcerea, regasirea si tandra primire in aceasta frecventa am perceput-o. AraN e minunat……in multe sedinte de vindecare i-am simtit precum si in calatoriile care au avut acest scop ….de vindecare: Peru, Iordania, Nepal, Egipt, Danemarca, Brazilia, Argentina.

Inainte de a pleca in viata dintre vieti ati stabilit sa conlucrati si darurile lor v-au insotit tot timpul. Ti-au fost modelatori, sustinatori, marturisitori. Frecventa lor vindecatoare ai intalnit-o in graiul scrierii dar si al trialogurilor, meditatiilor, initierilor, vindecarilor, trecerilor.

Ce legatura are Lemuria cu Arcturia si Thailanda?

Fiintele arcturiene au influentat cateva dintre culturile din Polinezia cum ar fi cea din insula Bali, vechii indieni si cea indoneziana in special cultura thailandeza. Intregul lant polinezian a fost atins inclusiv insula Pastelui si ceea ce in prezent sunt numite insulele Hawaii. Lemurienii au primit de la arcturieni, tehnici de vindecare iar Thailandei le sunt aduse prin voi si alte fiice in taina lui Acum unind timpurile.

De ce noi?

E graiul vostru de fiinte unimice sa intrati in acest triunghi si sa spalati chipul Thailandei, sa-i vindecati ranile folosind darurile arcturienilor pe care si lemurienii le-au activat, luminind chipul ei, limpezindu-l.

Apoi Ara a pasit lasand un bol cu lumina aurie, o cheie si un cristal…..in centrul unei hore formata din flori din lumina. Poarta se va deschide cu ele. Frecventa arcturiana va va insoti in aceasta calatorie. Pasiti.

Sub o bolta purpurie ….o Thailanda cu vesminte frumoase, radia. Caldura, iubire, unime.

Versul divin parca se stranse, totul se estompa pastrand insa in cupa sinele viitor al Thailandei si darurile ARei.
……

Chemarea Thailandei continua in versul ei asezandu-se o calatorie minunata care va fi in februarie 2018. In tesatura ei, vom aduce initieri, trialoguri, meditatii, mandale numerologice, lucrari de lumina toate imbratisate de o locatie minunata, oameni inspirati si bai de frumusete!

Pretul este 2500 eur incluzand:
– Zbor dus-intors Bucuresti-Bangkok, cu toate taxele incluse
– Zbor Bangkok-Koh Samui plus transferuri, cu toate taxele incluse
– 8 nopti de Cazare in hotel de 5* cu acces la piscina privata pentru fiecare camera
– Training-uri si workshop-uri zilnice
– 1 x excursie cu kayak
– 1x excursie cu long tail boat
– 1x excursie cu vaporul pentru a admira taina apusului
– Meditatii zilnice
– Initieri
– si alte elemente surpriza

Mai multe informatii gasiti aici: http://pages.frecventaom.ro/thailanda2017 sau scriindu-mi pe frecventaom@gmail.com