Poate ca v-ati intrebat de multe ori de ce ati mosit o singura lucrare cu un om si apoi el a disparut sau poate chiar dvs v-ati dezactivat nu din neiubire ci pur si simplu, intelegand rostul acelui lucru, onorandu-l si apoi mergand mai departe, cu drag fata de Tot si Toate, in Unime lucrand.

Multi dintre noi se opresc poate prea mult, se lamenteaza, sufera, isi pun etichete, se priponesc in aceea conjuctura, uitand ca exista o lege a lucrarilor divine care te cheama sa le imbratisezi si ca in concordanta cu ea, veti fi in unitati evolutive, o clipa alaturi de un om frumos sau o viata, insa nu timpul conteaza ci, faptuirile in Dumnezeu.

Incercati sa culegeti rostul unei intalniri, nasii, situatii lucrand cu un triunghi trezitor sau mai multe. Lasati la centru intrebarea dvs si detasati-va. Pastrati in suflet iubirea, bucuria, recunostiinta.

In Clarul sufletului veti primi raspunsul, simplu, nefardat de la aceea forta treimica pe care ati invocat-o.

Nu ramaneti ancorati prea mult in portul unei situatii, aduceti vantul incantarii, bucuriei, frumusetii in panze si urmarind busola lucrarilor divine, mergeti mai departe.

In taina recunoasterii de sine, aceste lucrari va sunt dezvaluite in meditatie, somn, calatorie spirituala, trialog, initieri, ateliere conective, scriere automata, ravarsari de Sens.

Primiti orice lucrare cu drag fara atasament. In adevar in puzzle-ul divin, interventia fiecaruia este revelatoare si transformatoare iar conlucrarea tuturor chiar si o secunda este inaltatoare.

Daca ati privit vreodata o hora, cu ochii interiori …ati vazut ca fiecare intra la centru, cateva secunde, onoreaza momentul si pe toti ceilalti apoi revine la cerc, legat de ceilalti, altfel jucand.

Anumite lucrari ne tin la Centru in unitati evolutive, mai multe intrupari, altele sunt scurte dar de impact insa toate sunt in Unime, valoroase.