Lasati-i pe copiii sa va observe in timp ce puneti o banda elastica pe deget si o intindeti iar apoi o lasati usor sa se intoarca la forma initiala. Faceti lucru acesta usor de cateva ori. Legea cauzei si a efectului spune ca tot ceea ce pleaca de la tine se si intoarce inapoi la fel cum a facut banda elastica. Orice ai trimis in Univers prin gand, cuvant sau actiune calatoreste inapoi la punctul din care a plecat. Asadar daca trimitem ganduri si actiuni prietenoase vom atrage si noi si prietenia celorlalti. Trageti de banda elastica pentru a reprezenta un gand prietenos despre cineva. Acum lasati-o usor sa revina reprezentand gandul bun intors ca rezultat al gandului prietenos. Mai departe lasati-i pe copiii sa aleaga un gand prin care este criticat cineva. Trageti de banda elastica si lasati-o sa revina la forma initiala cu o pleznitura pentru a indica critica care se va intoarce inapoi la ei.

Bine faci bine primesti ….este un alt mod de a formula legea bumerangului. Daca impartasim lucruri cu altii si le suntem de ajutor vom descoperi ca si ceilalti sunt nerabdatori sa impartaseasca la randul lor cu noi si sa ne vina in ajutor.

Daca pastram ganduri pline de frica sau actionam ca si cum ne-ar fi frica…. cu siguranta ca aceste tipuri de experiente vor intra in lumea noastra.

Sursa: Peggy Joy Jenins, Educarea spirituala a copiiilor