Cand a venit SarRa pe lume atunci am stiut ca o astfel de lege exista chiar daca despre ea nu se scrie.

Atunci cand Punctul Central a radiat catre Tot si Toate creend Universul, energia care a insotit lucrarea a fost insasi Bucuria, animand Creatia, revaland Minunea.

Fiind Bucurie, hartile Universului ti se deschid, intreaga viata te asculta.

 Dupa cum va spuneam Sarra aducandu-mi Graalul de la entitatea pe care o recunoasteti ca fiind Maria Magdalena mi-a revelat aceasta Lege chiar la fantana de lumina unde obisnuiam adeseori sa ma opresc pentru a-mi limpezi interiorul.

Ea a glasuit-o in interiorul meu aratandu-mi ceva ce uitasem. In timpul sarcinii cu ea pana in a patra luna am plans destul de mult astfel ca intr-un anumit moment ca sa nu aduc pe lume o Cosanzeana din Lacrima am cerut Indrumare.

Si cand legea mi s-a deschis in ochii sufletului, am recunoscut Bucuria si am daruit-o catre Toti si Toate, culoarele cosmice, luminand.

Nu puteti materializa in Unime, fara Bucurie.

Ea este adusa de noii copiii insa traducerea ei, lucrarile ei le facem Noi.

Aceasta lege este veche inca dintru Inceput si marii Initiati ne-au aratat-o intr-un fel sau altul insa timpul ei acum a venit iar Divinul Feminin prin fiica, mama, partenera, sotie, prietena aceasta lege o inscrie in noi, daltuind in vreme, un Om radios, bucuros, frumos.

Daca vreti sa deveniti parinti si cel mic intarzie, traiti aceasta lege. Daca sunteti parteneri si sotul va ocoleste aduce in cuplu comportamente din acest vers divin, daca sunteti prietena si provocarile sunt multe, sculptati relatiile in energia Bucuriei.