„Dragi iubitoare de frumos,

Ne-am gandit ca va incanta sa traiti intr-o lume frumoasa, manierata si sofisticata.  Noua cu siguranta ne place si am pasit cu dreptul catre aceasta lume, prin pasiunea de a fi creative, pornind de la cateva dantele si catifele. Si pentru ca lucrurile frumoase merita impartasite, va oferim cu drag accesoriile Jaboo si pe langa ele, placerea de a va simti absolut speciale.

„Exista o gratie in faptul de a te adresa celuilalt, in care celalalt e foarte important”. Andrei Plesu o spune poetic si cu gratie. Asa percepem si noi accesoriile JABOO: exista gratia aceea. Principiul creatiilor este surprinzator de simplu: trebuie sa ne placa noua in primul rand si sa le putem asorta stilului nostru vestimentar, stil care a fost intotdeauna un pic mai altfel, un pic mai sofisticat. Dupa trecerea testului personal de imprietenire, stim ca le putem promova catre voi, dragele noastre pasionate de tot ce-i frumos, sic, elegant.”

Site-ul JABOO (www.jaboo.ro) este locul care  a deschis de curand ochii spre frumos, spre lume, spre doamne cochete. Va invitam sa-l vizitati, sa admirati creatiile, sa ne trimiti parerile si comenzile voastre, sa-l promovati daca va face placere.

Noi modele sunt in lucru. Cele existente insa, sunt pregatite pentru a fi purtate. Daca va place ceva si doriti sa comandati (sau sa aflati mai multe detalii), va asteptam sa ne contactati la office@jaboo.ro sau 0724.564.983.

Cu drag,
Echipa JABOO