Stiam de cand am ajuns la Milano ca oceanul de asfalt, magazinele si zumzaiala nu-mi vor atinge harpa interioara astfel ca am pregatit in mine o mica calatorie la doar 50 de min de marele oras intr-o zi as spune de vara iubitoare, rotunda, aurie desi fila din calendar arata 14 nov 2017.

Dupa ce am inchis in nota unimica vietile pe care le-am avut in marele oras si am tesut in reteaua unimii, daruletele divinului feminin in a patra zi( rodirea din centrul triunghiului) m-am suit in tren cu Stefan si ne-am indreptat spre lacul Como. Parea ca s-a deschis o noua carte din calatoria noastra cu file din ce in ce mai luminoase, mai zburatoare si mai radioase.

Lacul este asemenea unei sali de bal vii, stralucitoare unde muntii invita la dans, apa dar si copacii, florile, lebedele, ratele. O petrecere continua cu un susur melodios, cald, innaripat, frumos.

M-am apropiat de plaja simtind firul divin cum ma ghideaza si cand am pasit pe nisip am perceput in viul dezvelirii o tesatura de fire argintate, reteau unimii, in care o piramida imensa radia. Varful ei deasupra apei, baza in apa, sfere de diferite culori inconjurand-o intr-un vals minunat. Aceste luminescente creeau un fel de perdea care proteja piramida. Poate fi vazuta de ochii sufletului doar in anumite momente ceresti.

AraN ma simt in fata unui tort cosmic, venind sa gust o neasteptata, cireasa. E incredibil, nu ma asteptam sa vad aceasta geometrie radianta, Aici.
M-am apropiat usor pasind pe un drum bleo-argintat de lumina. Un sentiment de regasire si dragalasa plutire m-a invaluit. Sferele au creat trei triunghiuri si poarta s-a deschis in centrul lor.

Am patruns intr-o sala imensa cu rauri de flori, verde mult si un ecran pe care se derulau imagini atingand 9 lumi. AraN imi facu semn sa ma uit exact la pagina destinata acestui moment cosmic, o spirala formata din 101 familii de lumina, muzica sferelor acompaniind o graire divina, un cor unimic in care sufletul meu se simtea ca Acasa.
O nota ca o vraja se aseza in raftul interior aici in piramida din Como. Parca lipsea de multa vreme si doar aici o puteam regasi. AraN imi arata in chip luminic ca aceasta intalnire era prevazuta inca dintru Inceput, o intalnire in verticala cereasca cu modelatorii din retea, graitorii, stalpii, unificatorii, maestrii inaltati, preotii, ordinele ceresti, melchisedecii.

Timpul avea o trena neobisnuita, parca eram mai lunga si in imensitatea salii ma percepeam si in lumi si in supralumi, entitate multidimensionala, vie, chemata aici alaturi de frati surori unimice.
Un sul aurit imi rascoli niste rafturi ale memoriei spirituale care erau legate de Inceput si de Acum. Cele 9 piramide ale Unimii,grai Aran si aceasta Intalnire. 12 cavaleri se asezara de jur imprejurul mesei centrale si sulul se desfacu fiecare informatie fiind izvor viu si initiere. M-am aplecat la momentul stiut primind simbolul, un cerc avand o piramida in centru si in piramida, flacara unimii. Cavalerii se stiau din viata dintre vieti, se intalneau in vers divin, atingeau taramurile cu steaua lor.

AraN imi spuse ca am calatorit in reteaua unimii si ca la intersectia lumilor cu supralumile exact pe lacul Como se afla o gura cosmica, un spatiu conectiv de intalnire pentru toate familiile de lumina. Hartile graiesc si timpul le adauga noi chipuri. Cavalerii primira investitura si in grai ceresc o raspandira in Tot si Toate sub forma de raze.

Chipurile radiara toate ca si cum ar fi primit noi vesminte ceresti apoi sala se lumina si mai tare si unicul graitor, lasa o vestire in versul sufletului.

Era el, Isus si nu singur…alaturi de Maria Magdalena. Urma graiul ei si apoi graiul lor si codurile ceresti se activara. AraN surase …spunandu-mi. Ai primit, ati primit. Apoi am vazut cum intreaga piramida s-a luminat si radianta ei parca a atins intreaga retea. In RaMaNia sunt active acum, 7. Se vor deschide ca niste grairi divine din ce in ce mai multe. Ele sustin modelarea in retea. Priveste timpul….2018 se deschise ca un covor pe care pasira trei familii de lumina insotite de stalpi de lumina, ghizi, maestri, graitori divini, traducatori ai lumilor subtile. O nunta pregatita de 2017, un eveniment cosmic sustinut de fiicele unimii, preotesele unimii si toti glasuitorii divini.

M-am uitat la AraN. Aici s-au activat anumite puteri ceresti. In tandra regasire, in acest punct conector v-ati recapatat maretia. pierduta. Fiice unimice v-ati reintors Acasa. Privindu-ma am simtit ca piese din Atlantida, Lemuria, Pangeea si alte timpuri se intorc acasa intr-o nota unimica pe care nu o mai intalnisem. Sufletul meu le spala chipul, varsand intelegere, limpezime si iubire.

De ce Acum?

E versul unimii, acum regasit.

Piramida se inalta mai mult parca cuprinse intregul lac si in frumoasa regasire, muzica sferelor umplu sufletul unic in care toti eram Unul si Unul eram Toti.

O singura nota….am soptit apoi sferele au creat cortina….ceva din mine s-a indepartat, corpul meu si-a recapatat dimensiunile, piramida s-a micsorat insa nu a disparut, lacul a devenit ceresc.

Tata, mama, copil, treime in Unime, familie, Tot!!!!!

Apoi ochii sufletului au tacut pastrand doar nota unimica si sopotul intalnirii.

Stefan ma atinse brusc dezvelindu-mi puterea zilei pe malul lacului Como.
L-am privit jucaus pastrand graiul unimii in mine. Stefan, cavalerii, familiile unimii, in graiul dezvelirii, Aici.