Ma trezisem in noapte simtind parca pe obrazul cosmic, lacrimile Maicii.
Am intrat intr-o spirala aurie si parca intreg corpul a devenit fluid unduindu-se in cercuri luminice formate din Fiice.
Simteam puterea dansului cosmic dar si aceea roua-lacrima care parca ne lega sufletele intre ele reamintindu-ne. Cu fiecare cerc in care patrundeam apropiindu-ma mai mult de varful spiralei, o pasire veche era inundata de lacrimi in timp ce cea noua zburda in roua regasirii, unimii, impreuna suntem Una.
O muzica frumoasa inunda sarbatoarea colorand versul fiecarui cerc.
Spirala dezmierda fiecare dar aducandu-l in chip unimic in sufletul fiecaruia, dezvelidu-l, luminandu-l, imbracandu-l cu bucurie.
Pe o anumita nota, o energie alb-laptoasa imbraca spirala si toate Fiicele… spaland parca toate Trecerile inundand viul lui Acum, Unind.
Apoi in centru se deschise o fantana din care tasni apa frumoasa, vie dar si raze de lumina si cercurile coborara atinse de prospetime.
Un chip calduros ne imbratisa rourand peste noi cu lacrimi.
Una din ele ma atinse profund transformandu-se in aripa.
A fost lacrima ….acum e aici roua unei noi dimineti….( spuse glasul).
Si fantana parca deschise un peisaj plin de verde cu fete multe care dansau in jurul ei, bucurand pamantul dar si cerul.
Fiicele si preotesele Unimii, Impreuna.
Am zambit si am intrat pe primul cerc lasand lacrimi noi sa curga.
Fantana ne atingea cu prospetime, acoperamantul ne proteja, sustinea, activa in Unime iar lacrimile teseau cosite fara timp care atingeau Tarile, Planetele legand totul in versul Regasirii.
Lacrima, Paradis, Aripa.
De undeva de sus o perdea de flori ne-a atins Centrul si deodata am vazut toate sufletelele petalate si toate zilele-surori tanandu-se de mana…Sfanta Duminica, Sfanta Sambata, Sfanta Vineri….toate dansand ca fiice unimice in aceeasi Hora.
Un cantec vechi si nou inunda Firea, Pasul, Taina lui Acum.
Acasa. Aici e Acasa si Noi-Una.
…..
M-a trezit privind roua unei noi dimineti. Cu tine-Maica, cu tine-Una!
Va invit la un atelier plin de conectie drag si bucurie.
Unde?strada ronda nr 8 bis
Cand? 5 oct
Ora? 18 30