Inainte de intrupare cand va pregatiti cu ingerii si ghizii vostri la masa regasirii, scenariile de viata si va alegeti trupul, familia, tara, pe ecranele cosmice puteti urmari pana in jurul varstei de 33 de ani, povestea voastra, traind-o si retraind-o destul de intens in asa fel incat anumite izvore de Sens sa irumpa din memoria spirituala trezindu-va in pasire la momentul potrivit.

Dupa aceasta calatoria in Inelul Destinului veti merge in Sfera Initiala acolo unde alti maestri si ghizi va vor fi aproape dezvelindu-va Valsul Sferelor, acel Vals Minunat prin care ne intoarcem Acasa, in Bucuria Unimii, Indumnezeind Pasul.

Aici in dezvelire aveti acces la Darurile, Aripile, Cununile pe care le veti primi daca Omul cu O mare se va trezi.

Uneori ramanem mai mult in aceasta Sfera bucurandu-ne de fiecare Revarsare de Sens si asezand pe Coloana Nelimitarii Noastre cat mai mult din aceste Rodiri.

Aici impreuna cu ghizii specializati accesati Geografia Sacra, Istoria dintru Adevar, Muzica Sferlor in asa fel incat acest Covor Cosmic sa va sustina Pasii. Clarul va este aproape si multe Oameni cu O mare se apropie de voi intervenind in lucrare la momentul potrivit. Ei pot fi intrupati sau nu insa emanatia lor poate atinge piesele de puzzle la care participati. Cu cat lucrarea voastra e mai mare cu atat, veti reveni aici pana cand o anumita melodie va va fi atat de aproape si atat de usor de recunoscut incat fiecare Pas sa fie Bucurie si fiecare trecere, Vers si Zbor.

De multe ori ghizii va vor face atenti la anumite obstacole, pregatind cu voi raspunsurile Unimii. Veti repeta rezolvarea, veti revedea oprelistea si veti accepta ca Rodirea nu vine decat dupa mult Efort. Insa Darurile sint acolo si Sfera va imbratiseaza stiind ca Valsul si Muzica ei o veti Recunoaste in Dragul cel Mare, Iubind Totul.

Va invit pe 26 august la un atelier dedicat Coloanei Luminii Divine, o deschidere de Ceruri care lumineaza Zborul.