M-am intrebat de multe ori ce parti din mine mai vor sa mai raman in vals cu doua organizatii mari ca marime si impact insa inca foarte mici in coeficientul de trezie, rotunjire, intregire!!!!

Si ceea ce ma opreste de fiecare date este o imagine minunata in care piramidele organizationale stralucesc si varfurile lor isi dau mana cu alte varfuri creeand niste hore luminoase in centrul carora Omul Indumnezeit radiaza.

Si uneori copilul din mine zburda cu colegii de la cresa alteori imi este greu sa colind in mai multe lumi si sa-mi opresc fluviile creativitatii sau marea de insight-uri la usa unor orgolii nejustificate.

Si din nou ascultarea-smerenia-iubirea de tot si toate ma invita in centru sa imbratisez clipa sa o ajut sa dospeasca in centrul meu nu sa fug mancand pamantul lasand piramida sa ofteze si cateva suflete sa tanjeasca dupa oblojire, hrana, stralucire!

Si recunosc in drag ceresc ca m-as opri din aceasta impletire, as lasa doar viata la cabinet, scrisul si atelierele sa ma creasca….

De multe ori plec din aceste geometrii si le privesc de deasupra ……..si ceea ce ma recheama inapoi este chipul ceresc care va cobora si peste ele, recunoasterea de sine care le va atinge cat de curand!

Imbratisati-le dragilor chiar daca provocarile in organizatiile mari sunt uriase!!!!

Copiii care sunt va striga sa le oblojiti sufletele,  sa le hraniti zambetul!!!!