Intalnesc uneori oameni burdusiti de teorii, carti, clasificari care si-au strans in rafturile interioare doar nume de autori dar care nu ar putea emite nimic de la ei si care te astepta pe la colt cu intrebari de genul: L-ai citit pe….? Ai aflat de…? Stii ce s-a scris despre….?

Si de multe ori le raspunsul meu include aceste unitati de Sens: Citesc in Bibliotecile Divine. Aici ma impartasesc cu bucurii ceresti. Si din aceste ambrozii aduc pentru voi toti prin scris si meditatie, frumuseti fara timp, rodiri fara coronite.  Si daca ele va vorbesc in Centrul  sufletului inseamna ca Impreuna-Suntem si intr-un singur Nume.

Stim cat ni se ingaduie, suntem ceea ce suntem.

Insa simt ca eticheta este aproape, vanatorul este iscusit si abia asteapta sa te capaceasca cu ea sa te puna intr-un sertar, sa hotareasca el pentru tine ce esti sau ce nu esti si pentru ca ii este greu sa priveasca fara patrate, prefera sa te rastigneasca si steagul victoriei sa-l ridice peste iluzia ca te-a biruit.

Si ma amuza ca pana si ghizii-tata frumosi si largi nu pot vedea ca in aceste vremuri , noi forme de cunoastere vin pe aceasta planeta si ca am cautat suficient in sertarele trecutului, acum prezentul ne lumineaza cu o altfel de melodie, cu o noua imbratisare.

In acest puzzle, ghizii-fiica ridica bagheta pentru ca intreaga orchestra sa concerteze pentru noi toti.

Si nu trebuie sa judecam sau sa ne simtim dati la o parte  ci doar sa ne deschidem.

Triunghiul tata-mama-fiu se desface in Tot si Toate si Centrul lui musteste de Daruri pentru Noi-Toti.