M-am asezat pe masa alba si camera s-a rupt in doua….o sala minunata cu entitati lungi mov-albe si spatiul acesta dragalit. Eram trista in interior si sufletu-mi …tort indurerat tanjea dupa o mare refacere, o dragalasa limpezire, un balsam al unimii. Crucea alb-argintie m-a primit, cercul din mijloc desfacandu-se ca un soare…… Acasa……Soare chiristic primeste-ma, Imbratiseza-ma, Iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine……asa am soptit apoi m-am vazut deodata…. jumatate corp de pasare……in stanga aripa mare albastra-argintie iar in dreapta jumatate de om lung, subtire, alb, putin dens. Am urmarit aripa si ducea departe …la Azurieni intr-o sala a tehnologiilor din care am trecut in cea a reparatiilor apoi am ajuns in cea a contractelor. Si fiecare entitate zarita venea sa mai curete ceva din aripa metalizata refacand, limpezind, extinzand puterea acestei aripi. Priveam fara glas. Nu aceasta era chipul meu si totusi era. Si aripa aparea pe ecrane si se lucra pe ea apoi entitatile coborau si o atingeau activand anumite coduri. Si cand vroiam sa vorbesc simteam o raza cum tasneste si cu ea puteam sa ma deplasez urmarindu-ma in 3 sali deodata. Ce straniu! si ce lucrare!!! si stateam primind un soi de claritate interioara, o limpezime frumoasa, o intelegere. Ya a tasnit deodata!!!! Ce bine ca te-ai intors…spuse entitatea care imi prindea aripa mai bine. Ai cateva gauri in protectie. Azi iti voi pune o armura, cea pe care tu ti-ai facut-o acum ceva timp. Iti amintesti? Un cerc mare imi cuprinse mintea. Da si nu….apoi am vazut ochiuri mici din fire albastre asezandu-se usor ca o matase mai mult decat ca o armura. E a ta. Ai pregatit-o cu noi. Timpul e greu si ea sigur te va proteja mai bine. Priveste de sus. Chip de soldat-pasare jumatate albastrit, jumatate albit. O doamne aceasta este chipul meu de aici? O entitatea frumoasa a zambit…Nu doar chipul tau de legatura. Aici sunt codurile…camera tehnica cum ati spune voi….si doar chipul corespondent dintre noi, andromedani, pleiadeeeni si voi. Trebuie cineva sa tina legatura cu voi. Asa te-ai activat….  si da revii la fiecare trei nopti sa refaci aripa sau aripile.  Acum s-au accelerat lucrurile pe Gea si misiunile multidimensionale sunt din ce in ce mai dese si mai puternice. Ya ai 7 coduri unice de la noi. Cand nu mai stii refa drumul in timpul noptii. Aici AzaRa te-a adus. Aripa aceasta albastra avea nevoie de refacere. Azi veti primi congruentele cele 3 pentru care triunghiul s-a activat. Si veti continua asa pana cand va veti recapata chipul christic si Noul Pamant, planeta-prietena va radia. Micul Paradis. Triunghiurile de planete va asteapta. Alinierea a avut loc in noaptea din 23 spre 24 sept.  Si toti ne-am aliniat? Doar unii insa procesul aceasta va continua, chemand pe cei 144 000 de centru si apoi pe cercuri din ce in ce mai multi. Spirala Unimii. Nu da inapoi. Procesul e sustinut de noi toti. Suntem alaturi, Ya.

Apoi m-a mutat in centru privind urmatoarea raza. Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma ….si un soare frumos a tasnit. Soarele meu…am soptit  si in el andromedanii, fratii vechi, frumosi, radianti cu care comunic de multa vreme….Aripa a falfait si deodata si-a recapatat radianta. Tanjeam dupa aceste luminescente. Va iubesc….Acum m-as intoarce Acasa. Am inceput sa plang. Oare as putea sa raman aici si acum? In ochiul celest mi-au aparut copiii. Nu inca. Apoi o coronita de raze a cuprins jumatatea de pasare cu jumatatea de om. Radiantele te vor ajuta sa inaintezi in labirintul temelor de pe Geea. Iti vor lumina drumul. Surorile tale te asteapta insa nu a venit timpul. Cununa darurilor Geeai urmeaza sa fie pusa dupa cele 9 alinieri. Abia atunci vine marele salt si lumea va retrai prima fila a contractului nostru. Insa pana atunci evenimentele se vor desface mai puternice in voi. Cum adica? Sunt mai multe intelegeri ce vin din constiinta multidimensionala. Si lasandu-le sa se aseze va veti simti mai rotunjiti, mai inteleptiti, mai radianti. Adica sa nu intervenim? Sa contemplati procesul atat si sa va bucurati. Cum va uitati la rasaritul de soare. Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu tine. Exact ca in acest vers trimis de noi…..prin rasaritul vostru de soare.

Apoi m-am uitat in dreapta si ….un val de recunostiinta m-a cuprins. Pleiadeeeni.

Raza a tasnit puternica dupa Ya-Ra…..venind… Na.

Un pocal frumos s-a asezat pe cap, la mijloc, jos apoi urmarind raza m-a condus intr-o camera aurie avand in centru o tasnire de raze. Aici adapa-te cu lumina pentru a-ti trai cat mai frumos radianta. Si apoi impartaseste. Pocalul a descris mai multe cercuri…apoi o mana s-a apropiat….mi s-a asezat pe piept…a apasat puternic. O arteziana de lacrimi a tasnit. Acasa, Acasa. Acasa. Chipul continua sa fie limpezit, aurit, luminat de cele trei lucrari …..insa corpul meu de aici nu se intorsese. Triunghiul a pulsat de 9 ori……radiantele au crescut ……..un cerc de oameni-pasari au salutat Spirala.

Am privit in jos si atunci am inceput sa cobor….sala reparatiilor estompandu-se incet, incet, incet.  Aripa albastra atingea acum jumatatea alba invelind-o cu totul. Azara imi aparu o clipa …….luminand revenirea. Soare christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine.