1. Din ce rol limitativ sau ce subpersonalitate ii judeca pe ceilalti?
 2. Ce este pentru mine Graiul divin? 
 3. Pot constata fara a judeca o fapta. Prin critica eu adaug situatiei buchetul meu de emotii disonante, ranind Omul. Cum pot constata fara a judeca o situatie si protagonistii ei?
 4. Ce ganduri, emotii, fapte pot transforma focul malefic in focul iubirii? 
 5. Prin gura de foc ii pot lega pe cei din jurul meu. Ce simt uitandu-ma la cei dragi, chinuindu-se din cauza firelor de energie intunecate pe care le-am pus de jur-imprejurul lor?!
 6. Ce triunghiuri limitative ma imping sa judec cu foc si sa actionez fara discernamant? Ex: neincredere-neiubire-neacceptare sau invidie-comparatie-competie sau suparare pe Dumnezeu-suparare pe viata-suparare pe oameni?
 7. Care sunt consecintele acestui triunghi limitativ sau a acestor convoi de triunghiuri limitative in viata mea?
 8. Ce aleg sa invat din aceasta constientizare?

Cand se activeaza acest triunghi limitativ incercati sa va puneti intrebarile de mai sus pentru a nu mai hrani un nou umbral, un iad interior, un strat intunecat. De unde vine aceasta nevoie de a judeca lucrurile cu focul malefic? dar de a lega prin blesteme, injuraturi, spurcaciuni? Uitati-va si in karma de neam. Ce bunicuta-vrajitoare va face sa spuneti lucrurile urat, legand prin cuvant, emotie, fapta? Care sunt consecintele acestui triunghi limitativ? Ce chip capata relatiile voastre?

Cand coboram in trup cu haina restantelor noastre din alte vieti, in provocari/ crize/ desincronizari ne vom intalni cu triunghiurile limitative active din alte vieti sau din viata aceasta ele fiind formate din credinte pitice, generalizari negative, emotii disonante, traume, frici ce devin atractori negativi pentru bucle existentiale, alunecari in destin, caderi. Constientizand, aplicand triunghiul cu varful in sus si integrand vom simti puterea alegerilor inaltatoare care ne pot scoate din aresturi emotionale, de vointa, financiare, profesionale transformand triunghiurile plangacioase in triunghiuri ale bucuriei. 

Triunghiurile limitative sunt chipurile noastre cazute ce au nevoie sa fie spalate, limpezite, aerisite cu iubire, iertare, acceptare. Din centrul lor tasnesc subpersonalitatile: printesa, vataful curtii, controlorul, mincinosul, piticul morocanos, Fifi Nemultumitul, victima, uraciosul, piticul nemultumit, ariciosul, calaul, zeita, d-na frustratat, Fifi Nehotarata etc  Aducandu-le in lumina constientei ele se transforma in triunghiuri potentatoare, trezitoare, ale Unimii, ascensoare spirituale, vehicule luminice cu care urcam muntele interior, muntele christic. 

Triunghiul cu varful in sus urmeaza chipul divin format din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil. Cand actionam ca intelepti trinitari toate portile ni se deschid cand suntem doar tati punitivi sau mame castratoare sau fii rebeli, anumite experiente dureroase se repeta  tocmai pentru a activa forta trinitara din noi. 

Incercati sa raspundeti celorlalti cu blandete, fermitate si bucurie sau cu iubire, deminitate si caldura. Ce observati?

Ce ati transmis din acest triunghi interior?

Intr-o anumita etapa evolutiva ati imbracat cu siguranta unul sau poate chiar toate cele trei roluri: intimidat, distant, investigator sau calau, fals salvator, victima. Va sunt cunoscute?

Daca ati depasit rolul/ rolurile, remarcand mesajul si darul lor inseamna ca ati iesit din triunghiul limitativ care exprima de fapt strategia prin care i-ati controlat pe ceilalti sau modalitatea prin care v-ati lasat controlat si va aflati in drum sau poate chiar ati intrat intr-un triunghi potentator-trezitor dand glas unei noi etape.

Atunci cand va vine sa plangeti destul de des, cand va apasa un aspect al vietii, cand un anumit plan nu rodeste oricat v-ati stradui, cand nu va simtiti implinita, va aflati intr-un nod existential care poate fi decriptat si desfacut cu ajutorul acestui sistem intitulat TRIUNGHIURILE SCHIMBARII.

Un nod existential este un conglomerat de cauze (greseli repetate, ganduri  obsesive, credinte limitative, patimi, o conceptie nesanatoasa privind viata, emotii negative, neiertari, legaturi s.a) care afecteaza  unul sau mai multe raze ale vietii. 

Daca negam aceste triunghiuri sau le dosim ele isi amplifica puterea asupra noastra revenind in momente de vulnerabilitate cu forte din ce in ce mai mari.

Orice triunghi limitativ gazduit in interiorul nostru prea mult timp genereaza stari conflictuale, tulburari emotionale, neimplinire, boala.

El se poate activa pe mai multe planuri ale vietii noastre, pentru a se face vizibil. Important este sa scoatem ochelarii automatismelor de gandire si actiune si sa-l decupam, asumandu-l, decriptandu-l si eliberandu-l din viata noastra.

Mintea-inima-corpul tes impreuna un triunghi ce naste in centrul lui personalitatea al carei mcrofon este egoul. Acest triunghi cu varful in jos se zbenguie adeseori in viata noastra prin dorinte generand atunci cand lacomia-frivolitatea-rapacitatea  sau neacceptarea-furia-egoismul sau supararea-incrancenarea-atasmentele cresc…..bucle emotionale, financiare, profesionale bucle existentiale. Cu siguranta ati intalnit oameni prinsi in capcana triunghiurilor limitative inaintand greu cautand tapi ispasitori sau judecandu-se aspru considerandu-se ratati sau nedreptatiti. De multe ori din miezul acestor triunghiuri cenusii, maro, negre subpersonalitati ca printesa, vataf al curtii, Gigi neintelesul, Piticul morocanos, Vesnicul nemultumit isi scot capsorul, furand carma vietii si cerand dreptate.

Triunghiurile limitative sunt mastile noastre plangacioase, murdare, in tipat cu care am venit din alte vieti sau sunt din copilarie, pubertare, adolescenta si ele doar ne invita sa lucram asupra lor pentru a ne dezveli chipul christic, viul luminic.

Observati cand se activeaza aceste triunghiuri si subpersonalitatile urca pe scena vietii. Nu judecati.

In lumina constientei, observand anumite comportamente, puterile acestor triunghiuri in tipat incep sa dispara.

Ca sa eliberati un triunghi constrictor si o subpersonalitate e important sa mariti lumina interioara. Cu farul astfel activat Calea va fi frumoasa si chipul vostru va radia.

Exemple de triunghiuri limitative: zgarcenie-suparare-orgoliu, egoism-dispret-impietrire, risipa-eu merit-furie, neliniste-neincredere-neacceptare, suparare-nerabdare-invidie, Fifi nemultumita-Printesa plina de asteptari-Calalul, Falsul salvator-Victima-Distantul Impietrit, ezitantul-hiperrationalul-judecatorul, manipulatorul-mincionosul-tradatorul.

O problema financiara poate fi atrasa de unul sau mai multe triunghiuri limitative şi ea ne mută de la EXTERIOR la INTERIOR pentru a activa acele triunghiuri potentatoare-trezitoare ce deschid portile materializarilor in Unime.

Identificati cei doi sabotori sau cele doua roluri limitative in care intrati atunci cand este vorba de bani. Asezati-i la baza triunghiului. Reamintiti-va scopul pentru care ati venit aici ex: Valsul sferelor, Mantuirea, Bucuria unimii, Implinirea, Zborul. Desenati un triunghi mare si in centru un triunghi mai mic. Ce virtuti va pot ajuta sa dezvoltati o atitudine-Graal fata de bani? Ce atribute divine va pot sustine sa atingeti scopul care va cheama?

Intrebari potrivite atunci cand va aflati in arest financiar:

 1. Ce parti din mine au atras acest faliment?
 2. Ce atitudine am in relatia cu banii?
 3. Cum onorez Templul Divin cand primesc bani?
 4. Ce virtuti ma pot sustine in materializare?
 5. Ce sabotori interiori nu ma ajuta sa materializez?
 6. Ce credinte limitative am mostenit de la parinti?
 7. Ce simt cand dau bani?
 8. Ce triunghiuri de lumina ma pot ajuta in acest proces de recriere?

Atunci cand apar conflicte in patratul materiei nu incercati sa dezlegati nodurile emotionale cu explicatii, plecari de acasa, manipulari ci activati triunghiul spiritului sa spunem spovedania, postul, impartasania sau initieri reiki, meditatia, contemplatia sau Luviom, Samadhi, Frecventa recunostiintei dezvelind Cerul interior.

Daca ati privi cu ochi ceresti aceasta lucrare ati vedea cum se activeaza conul luminic, varful lui fiind Triunghiul Christic, centrii aliniindu-se, incarcandu-se, graind. Si cand lumina este la cel putin 93 pe cei sapte centri se activeaza Crucea Christica, Graalul interior, se sparge coaja de ou omul devenind o Sfera. In astfel de momente apar innoirile cu flori-intelegeri si  fapte inaltatoare care desfac din aceasta verticala cereasca, copacul christic. Cand lumina atinge 100 pe fiecare centru, sfera care suntem intra in valsul sferelor, curgerea divina dezvelind alegeri inaltatoare pentru situatia in care ne aflam. In astfel de momente, de Gratie cei 7 centri devin un unic centru, o graime ce radiaza din sfera care suntem, o Unime. Si cascada cu minuni inunda teritoriul temei in care credeti ca v-ati impotmolit si nodurile se dezleaga aducand constientizari minunate in ambele barci, presupunand ca acest conflict este intre 2 oameni. 

Pe scurt ridicati lumina mergand pe acoperis si intreaga casuta va deveni o sfera.

Daca alegeti sa actionati din energia eu merit- furie- razbunare activand triunghiul cu varful in jos, nodurile se vor mari, generand noi razboaie, noi conflicte, noi probleme in cuplu.

Reflectati….Ce faceti atunci cand sunteti in provocare si mai multe emotii va invadeaza? Luati cu asalt Cerul….sau va scufundati in droguri, bautura, sex sau in frica, neacceptare, neiubire sau aruncati pe ceilalti propriile restante?

Exemple de triunghiuri limitative. Spirala intrebarilor

Neacceptare-neiubire-neincredere

 1. Ce nu poti accepta in tine? In ceilalti?
 2. Conecteaza-te la mama divina si la tatal cosmic. Cere parintilor divini, acceptare, iubire, incredere
 3. Repeta in tine de 3, 7, 9, 21, 40 de ori pe zi: Sunt acceptare, iubire, incredere, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt
 4. Fa-ti iertarile astfel: Ma iert si ma dezleg pentru toate momentele in care am gresit, pacatuit fata de credinta, incredere, iubire, acceptare  Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea
 5. Scrie 21 de afirmatii care incep astfel: Accept………..
 6. Iubeste ceea ce este asa cum este. Fuzioneaza cu oceanul iubirii divine
 7. Repeta in tine: Invoc lumina, ta, Doamne, Acceptarea ta, Iubirea, Ta, Increderea Ta, Coloana sa fie. Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti, Protejandu-ne Intarindu-ne, Inaltandu-ne, In gand te chemam, Cu iubire, incredere, acceptare imbracam, Mantia Ta!

Orgoliu-dispret-nemultumire

 1. Care este scopul tau in viata?
 2. Ce triunghiuri de virtuti simti ca te-ar putea sustine in evolutie?
 3. Ce parti din tine refuza smerenia, bunatatea, recunostiinta? 
 4. Ce sabotori interiori nu te ajuta sa fii Implinit?
 5. Marile decizii din viata ta, de ce triunghiuri au fost inspirate?
 6. Nemultumirea este acceptata in legile divine doar intr-o mica cantitate si doar in relatia cu noi insine. Mai departe, nemultumitului i se iau darurile. 
 7. Scrie 21 de afirmatii care incep astfel: Sunt recunoscator pentru…..

  Supararea pe Dumnezeu-Supararea pe Oameni-Supararea pe Viata insasi

 1. De-a lungul timpului in ce roluri ai intrat? Ex: Fifi Suparaciosul, D-na Pretioasa, Distantul nemultumit, Dominatorul 
 2. Legea meritelor ne spune ca oamenii primesc tot ceea ce merita la timpul potrivit si plata si rasplata. De unde vine supararea ta?
 3. Ce sabotori interiori nu te sustin sa fii Implinit?
 4. Ce apreciezi la viata ta? 
 5. Repeta in tine: Soare christic, Primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la Triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine
 6. Ofera-ti bucurii ceresti si lumesti. Deseneaza o cruce. Pe verticala sunt bucuriile neconditionate, simple( te plimbi in natura sau spui o rugaciune sau multumesti) pe orizontala sunt bucuriile conditionate( iti cumperi un tablou apartinand unui pictor pe care il adimiri, mergi in locul pe care ti-l doreai de multa vreme, citesti cartea favorita)
 7. Care este scopul acestei vieti pentru tine? 
 8. Cum vrei sa spagi coaja de ou, dand grai omului cu O mare?

      Frica-neacceptare-neincredere

 1. Repeta in tine: Sunt Bucurie, Frumusete, Radianta, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt
 2. Scrie pe o foaie de hartie 21 de afirmatii: Ma accept …….si apoi inca 21 cu Accept……..
 3. Ce nu accepti in tine si in ceilalti?
 4. Mediteaza pe tema Increderii in Sine. 
 5. Spune o rugaciune sau o raurire divina sau o invocatie din aceasta carte pana cand frica, neacceptarea, neincrederea vor disparea
 6. Deschide-te catre o pasiune, un dar, o bucurie pe care vrei sa o exprimi
 7. Gaseste un triunghi calauza care sa-ti fie prieten in aceasta etapa.

Furie-nevoia de dreptate-razvratire

 1. Cine sunt eu?
 2. Ce roluri joc in relatia cu ceilalti?
 3. Ce nu-mi place la mine?
 4. Ce triunghiuri de lumina simt sa imbrac pentru a-mi exprima esenta?
 5. Cand se declanseaza razboiul in mine ce fac? Il aduc in relatia cu ceilalti, il bag sub pres, il transform in intelegere, dar, salt?
 6. Ce relatia am cu familia divina?
 7. Ce pasiuni imi anima viata?
 8. Care este scopul meu pe aceasta planeta? 
 9. Cum pot onora orasul, tara, planeta?

Neprimire-indepartare de Centru-suparare pe Tot si Toate

 1. Soare christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la Triunghiul celest vin, Cu toate Fortele Treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine
 2. Ofera energia primirii celor din jurul tau.
 3. Imbratiseaza-te, Iubeste-te, Accepta ceea ce este, Asa cum este
 4. Cum simti sa intampini primavara interioara? Ce inseamna innoire pentru tine?
 5. Repeta in tine: Ma primesc asa cum sunt, Primesc ceea ce este asa cum este
 6. Construieste o raurire divina din cuvinte care te anima: Ex: Sunt Liniste, Iubire, Bucurie, Intelepciune, Blandete, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 7. Gaseste in orice experienta, un dar. 

Egoism-Minciuna-Versatilitate

 1. Care este scopul tau in viata?
 2. Cu ce fapte de lumina iti construiesti verticala ceareasca?
 3. Ce parti din tine refuza adevarul, sinceritatea, integritatea?
 4. Activeaza Observatorul interior in relatia cu tine. Ce roluri limitative joci?
 5. Ce triunghi al vitutilor te anima in Acum?
 6. Ce te nemultumeste la tine?
 7. Daca ar fi sa vorbesti in fata Sfatului Inteleptilor despre alegerile facute pana la aceasta varsta, Ce le-ai spune?
 8. Cu ce ganduri inaltatoare, sentimente frumoasa, fapte de jertja te gandesti sa atingi memoria spirituala a umanitatii?
 9. Ce ar spune prietenii tai despre tine,  dupa plecarea ta Dincolo?!!!
 10.  Ce rugaciune/ mantra/ tehnica divinatorie iti despietreste sufletul? 

Desfrau-Scuzemie-Inteligenta malefica

 1. Ce parti din tine te imping la placeri? 
 2. Triunghiul divin te invita sa-ti faci iertarile fata de Iubire, Armonie, Pace dar si fata de Femei, Barbati, Casatorie, Relatii, Bunuri, Bani, Case, Profesie etc astfel: Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea
 3. Citeste despre legile divine si incearca sa le aplici la nivel de gand, emotie, fapta
 4. Ce sabotori interni te conduc catre patimi?
 5. Pe cine esti suparat?
 6. Care este relatia ta cu familia divina?
 7. Daca faptele tale ar deveni contagioase si intreaga planeta ar fi contaminata de ele, care ar fi chipul umanitatii? 

Orgoliu-Impietrire-Judecata

 1. Cu ce sentimente inaltatoare iti hranesti verticala interioara?
 2. Ce realizari interioare iti mangaie orgoliul?
 3. Ce triunghiuri divine crezi ca te pot sustine sa ai un caracter mare si un suflet mare?
 4. Scrie o scrisoare adresata tie. Intituleaz-o,  Om Radiant
 5. Fa drumetii in natura, imbratiseaza un copac, vorbeste cu Soarele. Ce simti?
 6. Ce alegeri te-au impietrit?
 7. Ce ar spune oamenii despre tine dupa ce ai parasit aceasta Viata?
 8. Care crezi ca este idealul pietrelor? dar al Oamenilor? 

Eu merit-Ma simt nedreptatita-Fug 

 1. In ce roluri obisnuiesti sa intri? 
 2. Ce bucle emotionale sau finaciare sau existentiale au creat ele?
 3. Cum te gandesti sa iesi din anumite contexte care se repeta si care iti aduc suferinta? 
 4. Legea meritelor spune ca: Oamenii primesc tot ceea ce merita la timpul potrivit si plata si rasplata. De ce te simti nedreptatita? 
 5. Care este idealul tau, varful tau de munte dupa care tanjesti?
 6. Ce sabotori interiori te opresc din a-ti vedea Calea? 
 7. Ce triunghiuri divine te pot sustine in evolutie?

Nevoia de a controla-gelozie-neincredere

 1. Din ce roluri simti nevoia sa-i controlezi pe ceilalti?Ex: tata riguros, sotul dominator, mama carierista, Fifi Nemultumita
 2. Noteaza 21 de afirmatii care incep cu Cred in………..
 3. Ce sabotori interiori ti-au afectat relatiile de-a lungul timpului?
 4. Din triunghiul limitativ mentionat ce atractor negativ nu te-a ajutat de-a lungul timpului sa evoluezi?
 5. In ce triunghi potentator-trezitor ai schimba controlul-gelozia-neincrederea? Ce te opreste sa o faci?
 6. Care este darul acestui triunghi pentru tine? Ce simti ca te invata?
 7. Repeta in tine: Sunt predare, incredere, iubire, sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 8. Fa-ti iertarile fata de credinta, iubire, rabdare, fata de oameni, parteneri/partenere astfel: Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea

Orgoliu-Agresivitate-Impietrire

 1. Cine sunt?
 2. Care este scopul pentru care ma aflu pe aceasta planeta?
 3. Cum pot onora divinul din Tot si Toate?
 4. Ce rani pot genera fiind agresiv?
 5. Ce emotii netraite au generat impietrirea?
 6. Ce preocupari noi, pasiuni aleg in acest moment pentru a ma deschide?
 7. Repeta in tine: Sunt Iubire, Sunt Armonie, Sunt Pace, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 8. Scrie o scrisoare catre Tine, varianta ta imbunatatita. Ce simti sa adaugi noii tale veti pentru a fi un Om radiant? 

Dorinta de a domina-putere lumeasca-uitarea de Sine

 1. Ce parti din tine vor sa domine?
 2. Ce triunghiuri limitative se ascund in spatele nevoii de a avea putere personala? Ex: neincredere-neiubire-neiertare sau suparare-neacceptare-orgoliu sau furie-neliniste-eu merit
 3. Cum onorezi divinul din tine/ ceilalti?
 4. Ce inseamna pentru tine sa lasi fraiele controlului? 
 5. Cum poti transforma puterea lumeasca in putere divina? 
 6. Ce observi cand renunti la parerea ta si lasi Graimea divina sa te inspire? 
 7. Practica tacerea, postul, contemplatia. Ce parti din tine incep sa radieze?
 8. Ce simti ca ai uitat din Contractul tau spiritual?

Invidie-Comparatie-Neiertare

 1. Scrie o scrisoare catre tine, varianta ta imbunatita. Ce te opreste sa dezvolti acele trasaturi de caracter la care aspiri?
 2. Pentru ce esti recunoscator, vietii?Scrie 21 de afirmatii care incep cu Sunt recunoscator……
 3. Ce nu ierti in tine? Ce nu ierti in ceilalti?
 4. Repeta in tine Triunghiul iertarii: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Om, Fratii Mei, Locul X, fata de casatorie, iubire, barbati, profesie, colegi, manageri, iubire, armonie, pace fata de Tot si Toate, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea
 5. Pe cine invidiezi? Spune astfel: X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu iertarea
 6. Ce regrete iti ingreuneaza sufletul? Care este darul lor?
 7. Ce pasiuni inaltatoare te cheama? 
 8. Care este idealul tau? 
 9. Ce etapa din viata ta descrie un varf al tau de expresie? Cu ce triunghi de virtuti sau de sentimente inaltatoare simti sa contruiesti o noua etapa, frumoasa, radianta, calduroasa? 

Lene-Victimizare-Neincredere

 1. Ce sabotori interiori nu te lasa sa-ti implinesti visele?
 2. Ce se repeta in plangerile tale? 
 3. Contempla acest triunghi: Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da
 4. Ce competente emotional-spirituale ai vrea sa dezvolti in aceasta etapa? 
 5. Ce obiceiuri sanatoase ai vrea sa asezi in viata ta pentru a birui lenea? 
 6. Repeta in tine: Sunt harnicie, incredere, radianta, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 7. Identifica rolurile limitative pe care le-ai jucat de-a lungul vietii. Ex victima-calau-distant impietrit sau victima-controlor- nemultumitul sau victima- suparaciosul-fugarul sau victima-salvatorul-impietritul
 8. Ce triunghi de virtuti simti ca te pot ajuta sa te dezbraci de roluri limitative dar si de patimi, pacate, greseli pe care constientizezi ca le repeti? 
 9. Ce momente din viata ta te-au condus in Centrul/ Miezul tau? Ai simtit inima Domnului? Ce bucurii/ constientizari se tes din aceasta dezvelire? 

Comparatie-Ambitie-Competitie

 1. Ce admiri la tine, Omul? 
 2. Cea mai frumoasa competitie e cu tine insati. Cum arata varful tau de munte?
 3. Ce te anima in jocul cu viata?
 4. Ce triunghi format din virtuti te poate sustine in modelarea unui caracter divin?
 5. Primeste ceea ce este asa cum este, fara comparatii. Ce stare iti daruieste energia primirii? 
 6. Legea meritelor spune ca oamenii primesc doar ceea ce merita si ca plata si ca rasplata. Reflecteaza
 7. Transforma ambitia in aspiratie. Conecteaza-te la Cerurile tale. La ce aspiri?
 8. Ce motivatii iti sustin Visul, Povestea, Propria Unicitate?
 9. Deseneaza un cerc pe care sa-l feliezi definind pasiunile tale inaltatoare. 
 10. Repeta in tine: Sunt Iubire, Pace, Bucurie, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice