1. Daca ati cumparat cartea Triunghiurile Schimbarii( editura Vidia) incercati ca in fata fiecarei provocari venite prin copilul sau sotul vostru sa va intrebati: Care este darul acestei experiente? si apoi sa extrageti un triunghi sau trei, lasand fortele treimice sa va calauzeasca pana cand veti primi prin acel Evrika interior, revelatia, dezvelirea, intelegerea.
Nu fortati digestia divina. Meditati in triunghi, activand trena energetica a lucrarii. Peste o noapte sau trei va aparea o largire, o deschidere, un varf de munte.

Aceste tasniri de sens nu se traduc in generalizari sau concluzii care pot dezechilibra si mai rau balanta cosmica: toti barbatii sunt porci sau nu mai fac copiii 1000 de ani etc.

Patrunderile in vers divin sunt daruri trinitare care va apropie si mai mult de Familia divina dar si de Familia Lumeasca pe care ati ales-o din Ceruri urmand sa o onorati pe Pamant.

2. Mariti receptia divina, meditand, contempland, practicand introspectia. Lasati provocarea cu norul ei emotional sa treaca fara sa intrati in triunghiul limitativ descris de victima-calau-distanta. Asezati-va in interior pe verticala crucii si deschizand Graalul, permiteti fortelor treimice care va inconjoara sa cuvante in Centrul vostru.

3. Refaceti drumul pana la Treimea Centrala limpezind chipul christic in Triunghiul Iertarii astfel: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat acum si Altatada fata de Mama, Tata, Copil, Rog sa fiu iertata si dezlegata de tot ce am creat Acum si Alatadata fata de Mama-Tata-Copil, Sunt Una cu Iertarea. Daca propriul vostru copil va apare in centrul acestui triunghi cu chip de calau sau altfel spalati aceasta relatie cuvantand astfel: X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea

4. Ca parinte si mama verificati relatia cu Sfera Mama. E posibil sa fiti un fost barbat venit cu un triunghi activ al supararilor legate de Dumnezeu-Planeta-Familie. Daca ati fost un fiu rebel, independent care a plecat din relatii lasandu-le in pom, abandonand familia si copiii, foarte posibil sa simtiti anumite suparari pe care le puteti proiecta pe ceilalti. Refacand relatia cu Sfera Mama si cu Trinitatea Centrala veti simti cum povestea voastra se umple de bucurie la fel si relatia cu ceilalti.

E foarte posibil ca si alte triunghiuri limitative sa vina cu voi si ele sa fie sursa neimplinirii voastre din aceasta viata. Ele pot fi: orgoliu-printesism-dispret, frica-furie-nerabdare, neacceptare-neiubire-neiertare, nemultumire-suparare-tristete, fuga-evitare-dispret, agresivitate-neacceptare-nerabdare si altele pe care e dorit sa le dezactivati chiar inainte de a se naste copilul, copiii ei fiind primii care vor reflecta triunghiul limitativ cu care ati venit exprimandu-l repetitiv pana cand voi veti spala chipul christic in interiorul vostru.

5. Hora triunghiurilor. Lansati o intrebare si apoi creati o hora a triunghiurilor ele fiind in numar de 9.
Asezati-le pe covor, masa, perna dupa ce le-ati extras din teanc si lasati-le acolo pana cand raspunsul se activeaza.
Miezul, centrul fiecarei forte treimice va glasui la timpul potrivit. E posibil ca raspunsul sa fie alcatuit din 9 nuclee de lumina sau 3 sau multiplu de 3. Ex: Cauta si vei afla, Bate si ti se va deschide, Cere si ti se va da( aici sunt 6 nucleee de lumina, 3 ori 2)

6. Dati drumul initierilor pe lumina conlucrand cu triunghiurile formate din acordaje. Ex: Ierusalimul Celest-Copiii Unimii-Preotesele Divinului Feminin( vom vorbi mai mult despre aceste revarsari de sens, maine in cadrul atelierului). In centrul acestor triunghiuri, se dezvaluie darurile trinitare, bucuriile intregitoare care ne sustin in valsul ceresc pe spirala inaltarii.

7. Curati-va copiii in timpul somnului dar si cand se joaca folosind acest algoritm trilobat: 1.Te curat si te dezleg de legaturi, facaturi, ganduri, proiectii, conditionari, promisiuni de Acum si de Altadata de Tot ce se afla in campurile, structurile tale si nu te ajuta sa evoluezi 2. Te botez cu lumina. 3 Esti Una cu Iubirea, Bucuria, Armonia, Frumusetea, Linistea, Discernamantul Intelepciunea. Aici si Acum, Acasa. Impreuna suntem Una.

8. Vizualizati constant o coloana a nelimitarii formata din sfere.
In fiecare sfera se afla un triunghi luminator. Ce simtiti sa daruiti Planetei, Tarii, Orasului din centrul fiecarei Forte Treimice?

9. Versul recunostiintei. Activati un triunghi trezitor si incercati din chiar miezul lui sa va exprimati incantarea, bucuria, recunostiinta fata de Tot si Toate

10. Limpeziti relatia cu voi, eliberati din relatia cu sotul si copilul, promisiuni paguboase, dependente, pacte de intuneric

11. Pentru ca ne aflam in post, eliberati vechiul: credintele limitative, emotiile pitice, triunghiurile tipatoare si tot ceea ce va frange zborul

12. In functie de luna in care v-ati nascut (ca mama) dar si pentru copilul vostru, activati trei trunghiuri aprinzand trei lumanari pentru: trei sfinti, trei maestri ascensionati si triunghiul central( mama-tata-copil) avand la mijloc o lumanarica pentru relatia voastra

Mai multe meditatii, exercitii, contemplatii se vor dezveli maine in cadrul atelierului dedicat Copiiilor Unimii.

Povestea lui o gasiti pe Frecventa Om.

Unde se va desfasura?

La Bucurania, Strada Frumoasa nr 52, interfon 012

Cand? Pe 12 aprilie, ora 18 30.

Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi!!!!