Priveam cu ochii interiori peste timp si fara sa mi propun ceva anume vedeam triunghiurile limitative, potentatoare de trecere incadrand spirala ascendenta si pe cea descendenta pana la un anumit moment, de unde grairea in Unime incepe si ele faceau doar hore pline de culoare, alcatuiau cununi, dezvaluiau rotunjirea noastra, pentru ca apoi sa apara fuziunile, contopirea cu Marea Sfera Centrala si la final Iluminarile.

Stateam in incantare vazand cum primele se desfasurau cu varful in sus sau in jos urmand Spirala, determinate de alegerile noastre care ne duceau spre caderi sau salturi ca niste lifturi energetice chemate sa ne insoteasca drumurile.

Si totusi se opreau undeva intr-un strat divin luminos si intr-un strat intunecat, corespondente in lucrare, ca doua capete care privesc dualitatea.

Aici in punctul acesta in dezvelire am simtit energia lui Solomon si apoi am simtit stralucirea si am vazut cum triunghiul alcatuit de el mai are inca doua porti, ale mamei si ale copilului care se deschideau in graire aratandu-mi cum de la stratul 7, 5 doar triunghiurile trezitoare, ascendente, ale unimii alcatuiau bolta cerului nostru.

Am deschis ochii si am zambit cu caldura. Ma aflam intr-un loc minunat locuind chiar pe ruinele unei cetati bulgare minunate. Ceva din vechiul inca neapus rasarea in zorii acestei intelegeri.

Ma uitam in dezvelire si vedeam triunghiurile urmand Spirala atingand stratul 7, 4 si anticerul 7, 4 si apoi filmul cosmic se derula cu triunghiurile Unimii alcatuind cercuri de lumina, rotunjind Fiinta, Indumnenezeind-o  de la 7, 5  in sus.

Pasul ceresc a lui Solomon urmand spirala ascendenta si descendenta, insasi Crucea se desfasura intre aceste varste ale intelegerii cu triunghiurile limitative, potentatoare, de Trecere.

Apoi Cerurile derulau valsurile cosmice animand departarile cu Triunghiurile Unimii cele care nu mai aveau varful in jos, nu mai atingeau dualitatea, nu mai erau inlantuite de karma, nu mai tipau.

Legile Unimii se desfasurau in triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale lui Unu, imbratisand Cerurile din Interiorul Nostru.

Acasa am exclamat.Sunt Acasa. Cu Tine-Una.

Am ramas simplu in fuziune atingand Cerul Interior cu blandete lasand rasariturile sa se verse din aproape in aproape in Valsul Sferelor.