M-am trezit intr-o energie blanda….ca o curgere care se suprapunea cu ziua obisnuita de aici din Samothraki. Desi era 3 dimineata am coborat pe terasa abia asteptand teserea noua, zambitorul cavoras plin de talcuiri. In fiecare zi lucrasem pe acest loc….lasand daruletele divinului feminin sa panseze, sa se aseze unde tipatul e mai mare, sa sustina insula. Dupa fiecare lucrare, o pace, o bucurie si o caldura ma invaluia intr-un fel minunat facandu-ma sa ma simt o sfera. Uitam de corp lasandu-ma acestei contopiri…. una cu Cerul. Dupa cateva zile de vals…am simtit ca o energia matasoasa imi atinge interiorul…o invitatie suava sa urmez un altfel de zbor.

Am inaintat pe drumul ceresc …ca un copil divin cu corpul de lumina activat salutand frumusetea, iubirea, intelepciunea. Si m-am oprit in fata unei pesteri invaluita in lumina alba ce avea pe ea exact la intrare o cruce. Am intrat matasind aerul. Trei prezente s-a apropiat usor fara a calca….intr-o liniste plina de radiante. Ceva in mine s-a deschis ca o cupa…..si un rasarit de intrebari s-a activat.

De ce in Grecia……..sunt atat de multe noduri? Mi-a venit sa intreb…Pentru ca aici lacomia, indepartarea, tradarea sau orgoliul, impietrirea, atasamentele au afectat legaturile dintre Cer si Pamant creend blocaje, crize, baraje. Alte spirite vin in Grecia. In aceasi cupa alti locuitori.

Si oamenii? Multi cauta cauza exterioara……nu au soarele christic activ.

Ieri am vrut sa ajungem la cascada ….insa dupa intalnirea cu nudistii parca o ceata incredibila a imbracat locul nemailasandu-ne sa inaintam.Copiii vroiau deodata sa gasim un alt drum. Nu mai erau in bratele Geei si ale Cerului.

Cu o zi inainte ati cerut dezvelire…si ea a venit. Anumite locuri s-au murdarit si gnomii, silfidele, ondinele, salamandrele, ghizii locului au plecat.

Si ce putem face cand un loc se murdareste? Sa va rugati pentru el, sa lasati daruri, sa-l imbratisati, sa-i trimiteti lumina, sa chemati ingeri si ghizi care sa lumineze drumul si locul, sa puneti cununi.

Am simtit in versul acestei insule, indepartarea de Centru, supararea, neacceptarea, libertinajul, razvratirea, caderea. Pe o parte a insulei multi tineri rataciti si pe alta parinti. Si simteai separarea dintre ele. O parte intunecata, rece, stridenta, o parte luminoasa, aurie, frumoasa.

Se vor uni….Prin treimile graitoare copiii, intelepti, familii frumoase, radiante, iubitoare.

In sala pesterii…..o lumina albastra cobora….un izvor minunat croindu-si drumul. …Izvorul bucuriei…lasa-l sa te atinga. Il puteti chema oricand. Este darul nostru pentru insula, planeta, pentru voi. Este darul Mamei Divine………O curgere diferita ma atinse…si o racoare minunata accentua primirea. Mainile mele unite cu ale lor desenara in tesatura vizibila a insulei Samotraki …..braul Maicii, in centru izvorul bucuriei ceresti, deasupra cununa divinului feminin si ca o imbracaminte cereasca se aseza …..coloana Arhanghelui Mihail, spirala Sfintilor Ortodoxiei, Coloana Luminii Christice, Flacara Iubirii Divine. 

Lucram prin voi, cu voi in Impreuna-Una!!!

Si in Egipt? Si in Egipt si in toate celelalte calatorii…….intrati in tesatura locului, simtiti gaurile si pansati, teseti, dati drumul darurilor. Cei mai multi oameni se duc sa primeasca cand merg in Grecia sau in Egipt sau in Peru. Am platit vreau…..Nu asculta locul, aerul, povestea. Nu cauta sa aduca in cupa unui taram ceva din darul, unicitatea, radianta lui.

Mi se cuvine…vreau sa fiu distrata….sau vreau sa ma simt bine….desi acel bine este o roada…a tuturor vietilor pe care le-ati avut acolo, a tuturor lucrarilor in Impreuna-Una, un fel de fruct daca ati plantat frumos, ati udat cu generozitate, ati participat la lucrarea Cerului cu Pamantul.

Ce pot face concret oamenii intr-un loc….daca nu cred in lumea invizibila, in daruri, in initieri, in lucrarea Cerurilor?

Pot multumi, pot imbratisa, pot aseza un gand frumos, un sentiment inaltator, o fapta de lumina.

Ce tari alcatuiesc triunghiuri calauzitoare in aceasta etapa de crestere a umanitatii? Grecia-Egipt-Peru, Ramania-Egipt-Peru, Thailanda-Peru-Egipt, Ierusalim-Iordania-Egipt etc. Tarile sunt ca oamenii. Alcatuiesc triunghiuri diferite pentru a mosi la mijloc daruri pentru planeta, umanitate, puteri ce se activeaza doar in masura in care onorezi respectivul triunghi. Daca ai plati in Peru dar iubesti Egiptul si Grecia darul nu apare. Ele joaca diferite roluri. Pe masura ce va intoarceti acasa……si deveniti tati, mame, copii, inteleptul din voi va sti de ce se duce in Egipt-Peru-Ramania sau intr-un alt triunghi care il cheama. Si intoarcerea in masura in care plantati cu iubire, bucurie, intelepciune…..e altfel. Mai aseaza ceva in sfera care sunteti.

Oamenii sunt speriati de tarile cu fiebinteli sociale si politice. De unde vin aceste lucruri? Din necunoastere… Si pe cine ating? Pe cei care au plati in acele locuri. Apar alte triunghiuri intre calai-victime si entitatile focului sau ale apei si asa mor in tara X trecand prin foc sau apa sau altfel. Insa daca va rescrieti factura inainte de a pleca intr-o calatorie cu spovedanie, impartasanie, triunghiul iertarii …..acel eveniment nu mai devine realitate.

Ce inseamna Egiptul pentru noi ca planeta, Acum? Aici sunt structurile masculine dar si anumite triunghiurile radiante cu care v-ati mai intalnit candva ex: Isis-Oris-Horus, Thoth-Maat-Shesat. Aici puteti simti conexiunea cu alte civilizatii, drumul vostru in Impreuna-Una, relatia cu Sfera-Tata, activarea piramidei interioare, initierile vechi dar care vin cu puteri noi, treimea care sunteti. Si daca v-ati impietrit ca barbati sau ca femei crezand ca nu exista casatorie inaltatoare…valsurile dintre Nefertiti-Achketanon, Isis si Osiris, Ay si Tyia va pot inspira.

O cascada de ….lumini a tasnit deodata……Am tacut inchizand comunicarea telepata. Izvorul bucuriei m-a atins….mai puternic largind parca Totul. Am iesit din pestera condusa usor de aceasta energie. La intrare aceasi cruce se imbracase intr-un triunghi, sfera, o spirala aurie…….jubiland. La fel si noi putem imbraca locurile si calatoriile si situatiile cu vesminte de lumina, vesminte ceresti.

Am multumit si m-am intors ……pastrand pestera undeva intr-o colt al sufletului si izvorul bucuriei…in ochi.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie