In acest iulie vom fi (daca vom permite) propulsati catre straturile profunde ale fiintei noastra. Eu sunt.

Singura realitate, comuna, chiar daca e vazuta prin ochi distincti, prin oameni distincti, pe planete distincte, prin galaxii diferite, Eu exist. Sunt unit cu tot ceea ce este. Eu sunt totul si totul este Eu.

Abandonati cautarea! Unde simtiti bucuria? Dar linistea? Dar iubirea? Dar armonia? Acolo este si Dumnezeu. In voi insiva.

Incetati cautarile si strategiile de a va gasi iubirea. Iubirea e deja in voi. Priviti-o si va creste. Atat de mult, incat veti realiza ca fiecare clipa de neliniste, fiecare secunda de teama, fiecare moment „gresit” din viata voastra, au fost binecuvantate. V-au permis sa ajungeti aici. Aici, unde ati lua in brate pe toti cei care v-au fost profesori materiei „asa nu”.  Aici, de unde drumul va reincepe, mult mai luminos, mai radiant, mai cert. Aici, in oaza din fiinta voastra din care priviti, ca de pe un varf de munte, tot trecutul ce are tot SENSUL posibil. Si, minune! Totul de-abia incepe:)

Iulie este luna focului interior, ce va va aprinde, prin Credinta, Vointa si Rabdare, intreaga fiinta, propulsand-o catre urmatoarea sa destinatie. Activati acum si aici, cel mai inalt viitor posibil pentru voi, fara a mai interveni cu mintea. Intrati pe energia lui faca-se voia Ta, prin intentie, si asa va fi!

Fie ca noi sa vedem ca suntem deja, TOTUL!