Intalnesc din ce in ce mai multe cupluri care evita taina cununiei sau care o amana foarte mult pana cand soarele iubirii intra in nori, furtunile se intetesc, ploile sunt din ce in ce mai dese si din nimic in asa fel incat unul din ei sau Impreuna renunta la Taina. Relatia de cuplu reprezinta a treia instanta, o entitate spirituala cu chip luminic care apare in triunghiul descris de EL-Ea-Sfanta Treime, in Centru, crescand in iubire, discernamant, intelepciune sau subtiindu-se in lupte.

Dragostea intretinuta de focul astral si de cel sexual este apanajul personalitatii, al triunghiului cu varful in jos, jocul pasiunii si al nelinistii, al agitatiei si al cautarii, al scufundarii in senzualitati si lupte. Si ea dureaza maxim 3 ani pana cand un chip nou apare, iubirea divina intretinuta de focul christic, iubirea plina de jertfe in care descoperim Impreuna, casa de pe stanca( cea pe care nu o mananca moliile) triunghiul cu varful in sus format din Credinta, Blandete, Rabdare sau din Bucurie, Intelepciune, Clar sau din Acceptare, Smerenie, Recunostiinta, chipul christic al relatiei. Pasim tinandu-ne de mana privind Soarele Divin, imbratisand fiecare pas cu o rugaciune, o felie de blandete, o bucurie cereasca. Chipul acesta luminic ce ne asteapta in Gradina Domnului se dezvaluie prin taina casatoriei fiind modelat de eforturile noastre din Cer dar si de pe Pamant, zi de zi, clipa de clipa. Si este asa de frumos sa treci de fiecare provocare si sa primesti daruri care se traduc in unitati de discernamant, unitati de iubire, unitati de intelepciune.

Si nu putem cunoaste acest Chip de Lumina si nici Cununa Casatoriei daca nu pasim in aceasta Taina.

Nu va ganditi ca veti avea o zestre incredibila de la Univers, un fel de cufar din care vor curge ….binecuvantarile!!!! Nu!!!

Fiecare provocare este in sine o comoara….in care vom descoperi diamante doar daca vom cauta cu felinarul blandetii, iubirii, intelepciunii…!!!

Cele mai multe cupluri dupa primele dezintegrari…..abdica, renunta, se lasa de relatie desi fiecare poveste ne aduce in fata …..Chipul Interior, Adancurile Nelucratele, Nelimpezitele!!!! Suntem Iubire, Armonie, Pace? Putem aduce in gradina cuplului…..florile-virtuti? Putem aseza pe altarul cuplului nostru, mici jertfe? Putem renunta la asteptari, conditionari, proiectii pentru a onora cuplul in care ne aflam? Cine suntem?

In fiecare cuplu observam subpersonalitati care preiau cand si cand carma vaporului: Dna Controlor care se uita in telefonul iubitului, D-na care Cere si este vesnic nemultumita, D-nul Cuceritor care daca nu fliteaza nu se se simte Zeu, D-nul Suparacios pe care totul il nemultumeste etc.

Identificati subpersonalitatile sau chipurile care apar in certuri, conflicte, raceli. Desenati cate un triunghi cu varful in jos. Sa spunem d-na Nemultumita si D-na Punitiva la ea si la el D-nul Riguros si D-nul plin de Asteptari. In centrul triunghiului avand varful in Jos( retineti) se afla relatia care are un corp-umbra dar si un chip de lumina( in triunghiul cu varful in sus) ce poate fi activat cu ajutorul oricarei forte treimice exprimate prin virtuti. Invatati sa va autoironizati, sa activati observatorul interior, sa repetati o rugaciune cand apare furtuna. Iar am fost Fifi Controloarea si Fifi Nelinistita. Care sunt darurile acestor momente dureroase? Ce diamante ma cheama? Ce se dezvaluie in cufarul acestor situatii?Ce atractori negativi atrag/ determina aceste conflicte? Ce sabotori emotionali si mentali nu ma ajuta sa evoluez in povestile mele? El nu este de vina…si nici parintii lui cum lesne probabil ati spus-o de mai multe ori ci eu am ceva de invatat din aceasta situatie. Si e important sa constientizez si sa accept ca acesti servitori ai casei au fost la carma relatiei producand dezastre. Emotia este proprie nu a venit de la celalalt chiar daca a tasnit din arhivele altor vieti. Si ea este un maestru deghizat care ne sustine sa ajungem in taramul temelelor de viata acolo unde poate n-am lucrat virtutile in relatie nici in alte intrupari nici in viata aceasta. Si doar prin virtuti, fapte inaltatoare, sentimente radiante, ganduri de lumina vom atinge chipul christic al relatiei din Triunghiul cu Varful in Sus, un varf radiant ce ne priveste din Ceruri, ce nu poate fi cucerit prin indragosteli repetate nici prin aventuri, nici prin amnatlacuri ci doar prin jertfa zilnica. Ce este aceasta jertfa? O renuntare cu iubire, intelepciune, blandete la asteptari, conditionari, gelozii, la Fifi Punitiva sau la Fifi Controlorul. Renuntand ma eliberez, ma asez pe Cale, activez Intregimea care Sunt.

Nu va ganditi ca prin renuntare Fifi Controloarea nu va mai fi fericita, prin renuntarea curata, asumata, plina de jertfa, va sfintiti, pasiti in lumina, activati chipul christic al relatiei. Fiecare renuntare la o asteptare, conditionare, dorinta, atasament, chip cazut este o victorie interioara, o deschidere catre un nou rasarit, o activare de Sens, o inteleptire, o cucerire a unui varf interior dar si o activare a chipului de lumina in relatia pe care o am( relatie care imi reflecta valsul cu mama, tatal, copil interior).

E firesc ca in cuplu sa ne intalnim cu toate formele de relief si cu toate anotimpurile chiar in aceeasi zi. De ce? Pentru ca corpul nostru emotional le da glas insa nu ramaneti in iarna racelii, a ghetariei si a frigului….incalziti-va punandu-va intrebari, rugandu-va cu lacrimi, practicand triunghiul iertarii, meditand, contempland, postind pentru ca o noua primavara radianta sa va invaluie Cuplul. Trecerea de la un anotimp la altul presupune probe plina de talc, teste de viata, examene dureroase pentru care nu avem nevoie de armele de lupta ale D-nei Controloare si nici ale D-nului Calau ci de multa introspectie, de Iarta-ma de Te iubesc de Recunosc ca am fost o Fifi Cicalitoarea sau Tatal Punitiv sau Copila Razvratita sau Mama Suparacioasa etc

Nu treceti prin dezintegrari sau provocari ca gasca prin apa. Dupa ce v-ati linistit, rasfoiti faptele, atitutidinea, sabotorii. Ce parti din mine au atras aceasta cearta? Ce se dezvaluie prin acest conflict? Ce subpersonalitati au preluat carma? Ce impact au faptele mele? Ce consecinte apar cutivand aceasta Fifi Furioasa?

Veti descoperi practicand Spirala Intrebarilor….. atractorii negativi, fricile, cliseele, ranile care declanseaza furtunile. Si toate se dezvaluie pentru a activa un nou anotimp, o vara coapta in intelesuri sau o toamna plina de roade. Prin provocari ne calim, ne intregim, ne activam chipul treimic de mama, tata, copil, acel triunghi cu varful in sus sfera si intregime ce intra in vals cu o alta intregime salutand Cerul si Pamantul.

Daca ne uitam cu ochi de lumina, dupa ce am integrat darurile unui conflict putem vedea cum o bucatica de suflet s-a intors acasa, s-au taiat din stringurile nebenefice, sufletul e radiand si zburdalnic, cele doua sfere se contopesc nascand in flow, idei radiante sau proiecte inaltatoare, sunt multi ingeri pe langa acel cuplu, s-au activat Cununile, mai multe triunghiuri de lumina ii protejeaza sustinandu-i pe Drum in Noul Anotimp.

Invatati sa treceti de Greu fara a fi Victime, sa cuceriti varful Muntelui numit Iubire Christica.

Daca acum prin mine s-ar manifesta Mama divina sau Maria Magdalena ce atitudine as avea si cu ce fapte as onora Cuplul?Dar daca prin mine s-at manifesta ISUS sau Sfantul Ilie Lacatusu?

Bolile de cuplu generate de subpersonalitati pot fi multiple: impietrirea, controlul, posesivitatea, vesnica nemultumire, zeificarea, sindromul neintelesului, nerecunostiinta, neincrederea, neacceptarea etc. Dupa cum vedeti ele poarta chipul subpersonalitatilor pe care pe punem la carma navei noastre din ignoranta, neprezenta, orgoliu.

Atunci cand incepem sa eliberam din rautati, furii, suparari aducand in valsul vietii, initieri, virtuti, rugaciuni, observam ca pasii in cuplu sunt din ce in ce mai plini de limpezime, de bucurie, de caldura. Au plecat anumite poveri si cele doua chipuri contopite in Unul-Una…radiaza. Fortele ceresti activate ne ajuta sa stapanim noi provocarile nu ele sa ne stapaneasca, lumina fiind un prieten minunat in ceea nu putem numi asaltul Cerurilor.

Nu renuntati la gradinaritul zilnic cu jettfa, iubire si blandete pentru a activa chipul cristic al cuplului, casa de pe stanca( cea pe care nu o mananca moliile). Salutand Cerul si Pamantul activati treimea din voi, mama divina, tatal cosmic, copilul de lumina.

Va invit la un atelier dedicat: darurilor in cuplu, triunghiurilor de lumina, virtutilor, initierilor in cuplu, temelor de viata, contractelor spirituale, dezintegrarilor si bucuriilor de a fi

Cand?7 oct, ora 18 30

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? Cel putin 30 ron

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va sustina in TOT si Toate!