Priveam cei 7 ani de bucurie, patrundere si floare alaturi de Valentin pe fiecare intr-o alta culoare sau intr-un buchet de nuante si animata fiind de acest aspect am iesit din poveste si a privit-o de undeva de pe varful muntelui, luand ca un pictor …culorile celeste si intreband Centrul ce lipseste am pus mai mult mov, mai mult auriu, mai mult alb pentru anul 8 in care vom intra, nelimitand bucuria.

Si ma jucam cu aceste culori pana cand am vazut cum ele patrund in tesatura povestii iubind, imbratisand, inundand valsul nostru. M-am lasat rapita in Gratie privind la inceput jocul in potential apoi am vazut manifestul apoi am tasnit in curgere( flow) si am asezat exact culorile care cereau sa fie lucrate, adancite de noi doi. Patrunse.

Si cand fuziunea a fost completa, am inteles ca Omul are pensula divina cu el si poate…. intrand in vers divin sa-si deseneze iubirea cu toate culorile care il anima.

Desenati si voi acest an in nuantele care va cheama….!O expozitie cu picturi luminoase va vor umple Sufletul, Relatia, Totul.