Padurea este cuvantul aurit care iti deschide pajistea sufletului pentru a-ti dezveli florile iubirii, florile bucuriei, florile recunostiintei. Pasind in trena ei, conul divin se activeaza, zanutele, elfii, ingerii deschizand spectacolul ceresc, cu o muzica suava ce iti atinge Graalul interior, reveland Omul cu O mare, Intregimea treimica, Adultul radiant, Inteleptul inocent si jucaus trecand prin perdelele Unimii. E primavara si in fiecare zi covoarele se schimba matasindu-ti interiorul. Oricat de incordat sau adancit ai intra in padure, fiecare floare vine sa te rotunjeasca, sa te extinda, sa-ti incalzeasca inima.

Primesc Iubirea ta

Bucuria Ta

Intelepciunea Ta

Primesc sa fiu Om

Si petalele sufletului meu sa atinga Orasul, Tara, Planeta

Daltuind patria Graalului,

Taramul pacii,

Viu Divin.

Mergand prin padure ma simt doar o cupa, un receptacul divin, un copil imbratisat de Verde, cea mai frumoasa Mantie pe care Fiicele o pot primi.

Doamne coboara in mine

Graieste prin mine,

Sunt Una cu Tine.

Paseam pe covoarele verzi si imi auzeam cuvintele ca niste mingii zburatoare care nu veneau din mine ci coborau lent, desfacand petala cu petala. Templul verde se suprapunea cu Templul Divinului Feminin. O tesere frumoasa ma chema pe Spirala intrebarilor:

Ma simt ca si cum as purta bijuterii ceresti din iarba, flori, fuioare de aer bleo. Chiar esti plina de bijuterii imi spuse AzRa( unul din ghizi) insa nu au chip lumesc. Ma simt plina si totusi corpul meu atat de usor. Parca numai exista greutate in padure.

Asa e, noi le luam, va scuturam covoarele ca sa simtiti Imparatia

AzRa ce e de dorit sa faca Fiicele pentru a dezveli lumea aceasta iubirii, bucuriei, recunostiintei?

Doar sa radiati acolo unde sunteti, sa va desfaceti petalele sufletului, sa lasati din darurile voastre, sa puneti cununite de flori fiecarui Acum.

Ce ii separa pe oameni de aceasta metasimtire?

Lipsa cunoasterii de Sine, grijile, atasamentele.

Sa inteleg ca ei vin contractati, agitati in padure, prinsi in colbul mintii si unii nu se pot relaxa?1

Cei mai multi se relaxeaza insa isi iau grijile cu ei cand ies din padure…ca si cum si-ar lua sacosa lasata la intrare. Nu lasa Graalul sa le sopteasca, matasindu-le si lor…Drumul!!!!

Sunt multe entitati de lumina aici si chiar unde ne-am aprit e o fantana frumoasa inconjurata de un brau de flori. E statia limpezirii, purificarii, regenerarii. Opriti-va si renuntati la toate incordarile. M-am asezat un pic …contempland lasand lacrima, apa divina si apoi stergarul cosmic sa ma atinga. Apa fantaniii roua in sufletul meu. Cuvintele lumesti se uneau cu graimile divine, generand……fuziuni. Comuniune, bucurie, unime.

Langa Fantana a pasit Regina Maria sau MayRa, SarRa si Maria Magdalena in conul de lumina deasupra fantanii simtind chipul Maicii.

Veniti sa va spalati chipul, fii si fiice. Limpeziti-l cu post, rabdare, blandete. Iubiti verdele asezand in parul fiecarui Acum, florile zilei.

Imi priveam hainele care se umpleau de flori, chipul care radia, bijuteriile verzi si cununile care straluceau. Aici toate sunteti Fiice primite, Oameni radianti, Maini ceresti. O muzica frumoasa ca o spirala cobora in sufletele noastre …..inaltand Padurea, Templul, Totul. Hora aceasta cereasca cuprinse padurile Snagovului, Bucurestiul, Tara. Cununile incepusera un joc care matasea Chipul. Padurea era mai radianta, Bucurestiul zambacea altfel, Tara intrega radia. Regina tesuse pentru toate flori ceresti cu care imbraca Locurile. Pentru o clipa, taramul Graalului se dezveli, o patrie a iubirii in care simteai puterea lui Impreuna, caldura lui Acasa.

Contemplatie, rugaciune, grai divin.

Am simtit sa cuprind totul si sa raman Aici. In dilatarea aceasta frumoasa templele erau doar nucleee de lumina, oamenii- buchete de raze, tarile- fii si fiice, in centru fiind Graalul. Florile Bucuriei, ale recunostiintei si ale blandetii au tasnit, aducand multa stralucire, Acasa.

Am pastrat fantana, bijuteriile, florile cand am iesit din padure. O nota cosmica s-a activat in harpa sufletului ……si din ea vor tasni cascade de inspiratii!!! Pasind in Acum….simteam toate aceste daruri venind si daltuind un Noi plin de iubire, caldura, recunostiinta!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice