La ultimul atelier conectiv din 13 nov, am simtit chemarea acestui triunghi trezitor-translator, Iubire-Credinta-Generozitate.

A venit ca un buchet de sensuri impachetate in cateva intrebari, evidente dar si delicate, marturisind una din temele mele din aceasta etapa de evolutie.

Activez Aici si Acum Iubirea, Credinta, Generozitatea. Sunt una cu ele. Sunt una cu TOT.

Si au inceput aceste trei expresii ale fiintarii mele intru lumina, sa cante, o melodie care aseza, perla, unea varstele mele.

Modelul divin care se exprima prin aceste triunghiuri, dezvaluie taina acestor vremuri: aliniati la MARELE SENS, noi suntem UNUL.

Schimbarea incepe cu revelarea celor 3 cauze care stau la baza lectiei, continua cu activarea darurilor, harurilor, potentelor ascunse in tema si se inchide in saltul de intelegere facut in triunghiul trezitor-translator.

Pentru cei care au lucrat cu energiile Sfantului Graal, povestile vechi sau noi  care ne dau tarcoale( nu uitati) pot fi puse in CUPA inainte de culcare si in orice moment de curgere si veti primi prin vis, insight, coincidenta, RASPUNSUL.

In triunghiul  Sfera Initiala, Sf Graal, Noul Pamant ,limitele se transforma in BUCURII ale elevarii. Si in miracolul acesta, corpul de lumina al Omului, fiu al lui DUMNEZEU devine vizibil si noi-UNA, aici si acum.

Simt nevoia sa va reamintesc ca avem aproape toti o o lucrare mai mare sau mai mica de facut in spatiul descris de neiertare-neiubire-neincredere. Ele vin numai IMPREUNA si tot IMPREUNA pleaca.

Haideti sa chemam in structuri ingerii iubirii, iertarii, increderii, construind merite pentru a-i atrage si vom deschide mai multe porti de lumina. 

Un triunghi limitativ constientizat cu smerenie poate activa trei triunghiuri potentatoare care la randul lor pot deschide 9 triunghiuri trezitor-translatoare.

Acest model integrat care are aspectul unei piramide, transforma orice tema pe care ne-o da Universul in SENS PUR.

Lucrarea aceasta in interiorul lui se face cu sufletul si spiritul in noile energii, permitand intregului potential sa-si intalneasca manifestul.

Sa fim IUBIRE SI CREDINTA SI GENEROZITATE si alte porti-surori ne vor ajuta sa ne adancim in APROAPE!