M-am intrebat de ce oamenii isi pornesc calatoria spre alte suflete lasand in paragina familia pe care o au sau punand-o pe raftul interior la sectiunea bifate.

Ce ii cheama spre alta zari?

Triunghiul divin descris de Mama-Tata-Fiu din care tasneste Rostul nostru cel mai Inalt il puteti gasi in tot si toate insa nu am vazut inca in geometria sacra  un triunghi cu o codita sau cu o fundita sau cu o clama ceea ce probabil in registrul acesta ar putea fi, noua prietena, amanta, colegul doi de viata.

Daca sunteti Preotese si sunteti invitate sa faceti taina unimii pentru doi oameni draguti dar care nu s-au eliberat de povestile pe care ei le-au creeat, opriti-va. Invitati-i in triunghiul iertarii, ajutati-i sa se dezlege, curatati-i, botezati-i cu lumina, faceti-le daruri.

Nu uniti doua retele in care exista multe triunghiuri limitative. Cu colturile lor se vor zgaria unul pe altul dar si Cerurile.

Activati Sfera care este Fiecare si apoi invitati-i la Vals pe Spirala Inaltarii.

Reamintiti-le zborul apoi faceti taina Unimii.

Desfasurand lana divina cu entuziasm dar fara sa respectati legile divine si tainele nu faceti decat sa puneti pe un morman de neasezate, un diamant.

Credeti ca va straluci?

Din Poarta Iubirii pasiti cu Drag, Iubire, Frumusete in taina Casatoriei pentru ca apoi in viul Recunoasterii de Sine, Unimea care sunteti sa vorbeasca.

Nu striviti o taina crezand ca le veti prinde pe celelalte.

In triunghiul divin descris de Iubire-Casatorie-Unime, Sferele care Suntem radiaza, Sferele care Sunem canta, Sferele care Suntem se Unesc.

Si acest triunghi nu straluceste daca noi strivim ceva din el.

Mangaiati Totul cu mult drag  si Totul va va raspunde…