M-am intors din Cappadocia si Grecia multumind locurilor care m-au primit dar si Ramaniei, tara aceasta minunata pe care o imbratisez cu lacrimi si bucurie ori de cate ori aterizez, pupandu-i obrajorii si manutele, Totul. Atunci cand iti alegi de sus o tara ….ea este cea mai potrivita pentru evolutia ta. In general cei care pleaca din tara pentru a-si face case si masini nu pentru a dezvalui un dar planetar sunt considerati dezertori, hoti, tradatori in legile divine. Si chiar daca materializeaza mult, raman teme nefacute care se muta pe contractul vietii viitoare, lectii restante care aduc in timp depresie, neimplinire, tristete, off, boli ale sufletului, plecari rapide.

Nu stiu cum se face insa multi romani vorbesc urat despre tara aceasta, oamenii care o locuiesc, bucataria noastra, obiceiurile vechi. Sigur nu excelam la machiajul strazii insa uitati-va cu ochii bucuriei la muntii nostri sacri, la poieni, la manastirile-stalpi de lumina, la locurile divine in care daruri mari se activeaza, la copiii gifted, la profunzimile romanilor, la Delta Dunarii, la Maramures, la Bucovina, la sfintii nostri, la toate anotimpurile si formele de relief in care ne daltuim povestile. Schimbati-va perspetiva uitandu-ma la ceea ce e frumos, radiant, plin de talcuire.

Tara aceasta este un ocean de lumina dupa care tanjesc in felul lor multe puteri. Si nu e intamplator ca pamanturile tot vorbesc prin inscrisuri, comori, tuneluri, aur….si gurile lor sunt astupate, stiu inca putini desi manute ascunse profita de marile dezveliri care s-au facut dupa 2000 incoace.

Pentru ca vin alegerile din 27 septembrie haideti sa creeam impreuna un brau de lumina, o hora a increderii. Fara luminitele noastre, prefacerea nu se face, chipul christic al Ramaniei nu se activeaza.

Vizualizati acel eveniment din 27 ca un triunghi sau o sfera sau un patrat inconjurat de Bral Maicii. Asezati la mijloc Crucea de Lumina si deasupra Coroana luminii divine. Imbracati totul in Coloana luminii christice. Fie ca Bunul Dumnezeu sa aduca prin aceste alegeri iubire, armonie, pace, oamei frumosi si decizii marete!!!

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Blandetea ta,

Coloana sa fie pentru dulcea Ramanie!!!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne,

Intarindu-ne,

Inaltandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta!!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Triunghiul divin sa va deschida drumurile si intelepciunea sa va fie calauza!!!!