Un drum de flori frumoase radiante se desfasurau in fata mea, erau bleo-aurii, roz-mov, albe-roz avand linia petalelor zburdalnica, vie un pic diferita diferita de continutul stralucitor, bland, serafic. Florile ma conduceau cu unduirea, graimea si frumusetea loc catre o gradina formata din 8 cercuri de inflorescente ceresti. Pasirea era blanda, se auzeau doar melodiile vazduhului tesand o plutire frumoasa. Langa mine se aflau Una si AraN insa in viul ceresc in centrul gradinii se vedeau doua prezente care se tineau de mana, el si ea cu chip de lumina. Deasupra erau doua sfere care zburdau una alb-argintata si una roz-mov descriind o joaca minunata. Fuzionau partial sau total creeand de jur imprejurul lor, splendori de lumina.

Eram imbracata in alb cu florea soarelui peste tot si cumva simteam ca particip la o ceremonie pentru ca aerul sarbatorea ceva inaintea noastra. Am simtit sa ma opresc inainte de a intra in centrul spiralei formata din 8 cercuri. M-am intors si am vazut ca nu eram singura, pe raze erau multi veniti si toti se pregateau pentru ceva ce plutea in aer. Pe firul aurit al graimii divine, ghizii mi-au aratat cele 33 de initieri, aduse de toate timpurile, coborate in Graalul interior. Se vedeau ca buchete radiante diferite grupandu-se sub forma de floare. Iubire, grai divin, frumusete.

Am imbratisat viul celest si m-am apropiat de ei …..vazand mai multe chipuri deodata, Isis si Osiris, Ay si Tia, Nefertiti si Achketanon, Thoth si Maath, stiute si nestiute in bucuria unimii.

Sferele i-au imbracat si in radianta aurie, frumusetea Mariei Magdalena si a lui Isus s-a dezvelit. Unul-Una. Un singur chip.

Am tacut…..coplesita apoi am observat cum cele 8 cercuri s-au miscat de sus pana jos aducand si alte rodiri ceresti.

Apoi s-au deschis bratele lor si fiecare a primit o noua radianta. Raza a opta a atins pe toti cei prezenti tasnirea ei unimica aducand in Graalul tuturor sufletelor……echilibrul, nelimitarea, vesnicizarea.

Pe fruntea fiecaruia in ochiul celest a aparut un semn, o mica stralucire.

Apoi spirala a inceput sa-si unduie trupul si versul divin sa cuvante. Melodiile imbracau totul marind splendoarea. Bucurie, casatorie divina, unime.

E atat de frumoasa lucrarea cerurilor. Am privit chipurile care radiau toate in una si apoi am vazut mai multe sfere:  intelepciunea, iubirea, bucuria, frumusetea, caldura, blandetea, recunostiinta, smerenia, rabdarea care se asezasera in trena nuntii radiind in tot si toate.

AraN,Una si chipul acesta ne-am asezat in triunghi, lasand Graalul sa cuvante apoi Sfera Initiala, Pomul Christic, Preotiile …..pentru ca la final sa vina Raza a Opta-Casatoria Divina-Cununa unimii.

Zambeam ca un copil. Cum se aseaza graimile divine.

Am ramas mai mult timp in tesatura aceasta vie, sufletu-mi bucurandu-se de aceaste fuziuni, valsuri, nelimitari. Nunta era vie si totul radia mai frumos ca intr-o zi insorita. Lumina christica atingea pe raze lumile creend o trena cu radiante care mangaiau si Pamantul si Omul si Cuplurile unimii.

Cer-Pamant-Unul-Una

Multumesc, multumesc, multumesc