Imi place sa privesc chipurile oamenilor pe strada, sa merg cu metroul, sa vorbesc dintr-o statie de tramvai cu soarele, sa zambesc unui frate. Drumurile prin Bucuresti si mai ales oamenii, ma inspira….sunt un izvor de maretie care imi anima structurile superioare. Plutind peste ochisorii lor le vad primavara interioara, la unii puternica vie, la altii trista insa freamatul anotimpurilor interioare e puternic la fel si pragurile. Chipul reflecta dupa 33 de ani formula interioara pe care acel om a atins-o. Un suflet mare inseamna un caracter mare un suflet mic un caracter mic. Chakra 4 este capitala sufletului, stapana, mama dar si sfera frumoasa care se afla partial in corp partial in afara noastra. Substanta noesica. ( suflet) gasesti in orice celula si de altfel in transplant, omul nou primeste o bucatica din sufletul celuilalt. Si acest suflet creste de -a lungul vietii hranit de sentimentele inaltatoare si poate deveni foarte mare de cativa metri sau poate scadea fiind uscat, mic, pierdut, furat, vandut, afectat.

Cand privesti chipul unui om poti vedea vieti anterioare, aresturi, praguri netrecute, trasaturi de caracter dominante, deschideri, roluri. Unii oameni au ramas doar in rolul de tati punitivi, altii doar in rolul de mama carierista altii sunt copiii rebeli si totusi cu totii suntem atinsi de vantul divin care ne invita sa dezvoltam treimea interioara, mama-tata-copil zambind duios asemenea inteleptilor.

Pentru ca primavara interioara ne invita la eliberare de vechi, dezvelire, bucurie……activati in voi spirala intrebarilor: Ce transmit ochii mei? Ce parti din mine au ramas atrofiate si au nevoie sa fie dezvoltate? Ce triunghiuri divine ma cheama? Ce atribute ale divinului masculin sau ale divinului feminin simt sa cultiv? La ce simt sa renunt ca sa ma simt implinita? Ce bucurii aleg sa cultiv?

Chipul nostru este o recolta si orice recolta contine in ea, o judecata. Spun acest lucru pentru ca dupa 33 de ani poti vedea alegerile inaltatoare sau pitice ale omului pe chipul lui, roadele dar si alunecarile.

Privind multe chipuri la cabinet observ cum ploaia de lumina modeleaza radianta fiecarui om. La inceput centrii sunt obositi, la fel chipul dupa care pe masura ce omul se incarca cu initieri, lucrari de lumina, constientizari, centrii se lumineaza la fel si chipul. Daca privesti cu ochi ceresti un om ceea ce vezi este un ou fluidic imbracat in mai multe culori si traversat de un ax celest pe care se afla graimile cosmice, chakrele. Cand acesti centrii radiaaza, avand lumina cel putin 93, am observat ca se activeaza Crucea interioara, Graalul, Copacul Christic. Din axul initial se configureaza un adevarat tablou si mai mult decat atat, insight-urile, revelatiile, bucuriile abunda in cupa interioara hranind omul pe toate palierele. Cand centrii se incarca 100 si alinierea la Voia Divina este mare, cautarile capata chip, omul se simte pe Cale , totul rodeste in campul de sincronicitate, intentiile capata contur, raspunsurile de la Univers vin repede, aripile de lumina stralucesc. In astfel de momente ce tin de triunghiul transformarii-transmutarii-transfigurarii, chipul este plin de lumini radiante si aceste straluciri ii ating si pe ceilalti generand salturi.

Observ adeseori cum dupa o curatare sau o initiere insotita de LuViOm sau Samadhi, oamenii pleaca realmente schimbati, altfel, cu ganduri inaltatoare si sentimente frumoase. Unii mentin aceasta schimbare, altii nu…insa toate provocarile si toate pragurile ne invita sa nu ramanem in balteala si cenusiu ci sa cautam radianta chiristica, bucuria initiala, stralucirea dintru inceput, chipul divin pe care il avem cu totiii in noi.

Va urez o primavara radianta cu mult soare in suflet si buchete de sentimente inaltatoare care sa va deschida Cerurile interioare!

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice