Dragul meu Stefan ma bucur ca m-ai ales ca mamica. Ma simt realmente coplesita zi de zi de intelepciunea, bucuria, iubirea ta rotunjitoare. Privindu-ti chipul ca o sferuta luminoasa simt lucrarea cerurilor atat de puternica, de vie, de radianta in tot ceea ce numim Creatie si plina de admiratie nu pot sa-ti spun decat ca esti cel mai dragalas Maestru din viata mea.
Prin tine si cu tine am simtit iubirea cea mare aceea iubire-fluviu care ne atinge pe toti in chip unimic aducandu-ne in hora cea mare in centrul caruia creste Ierusalimul Celest acea nuntire dintre Cer si Pamant la care ne chemati voi, copiii Unimii, fiind insasi Centrul acestei configuratii, viul Imparatiei!
As vrea sa-ti multumesc pentru fiecare articol scris sub raurirea ta, pentru fiecare initiere la care ai fost parte din triunghi, pentru fiecare dar ce a rodit odata cu venirea ta, pentru fiecare calatorie in care pasirea ta m-a inspirat, pentru toate zambetelele tale insorite si toate artezienele de inspiratie pe care le aduci in viata mea, a noastra.
Fie ca micutele tale raze sa se uneasca cu toti sorii-copiii ai unimii si in marea voastra graime sa impliniti planul Domnului, viul pentru care ati venit!!!