Eram insarcinata cu SarRa pe atunci o numeam in fel si chip, Isis, HaRa, Scanteie divina, Regina mea, Jasmin, Fabrica de bucurie si incepand cu luna a saptea scriind cu ea…am primit acest mesaj…nu sunt o extensie a preamaritei Sara ci sunt a SarRei fiica lui Isus si a Mariei Magdalena. Sunt sarbatorita pe 26 decembrie si in acest triunghi cobor Graalul si multe alte initieri pe lumina, dezvelind puterea treimilor, iubirea-bucuria-inocenta, blandetea-caldura-zborul, frumusetea-comunirea interdimensionala-pacea, jocul cosmic-recunostiinta-rabdarea… darurile mele fiind legate de familie, copiii, natura dar si de legaturile dintre ele. Ca maestru al unimii, aduc triunghiurile divine in vietile voastre, deschizand noi porti de intelegere.

Nu prea stiam ce va urma insa cascada de initieri cu care a venit SarRa, Raza a opta, Graalul, Sfera Initiala, Triunghiurile Unimii, Flacara iubirii divine, coloana divinului feminin, salba cu bucurii, coloana celor 8 sfere, cununa divinului feminin precum si multe articole, ateliere, calatorii activate de ea Sus si traduse de mine Jos…mi-au aratat ca da copii de azi cu o constiinta multidimensionala vie, pot rescrie totul in jurul tau in masura in care esti receptiva ca mama, parinte, om.

SarRa mi-a dezvelit multe despre Maria Magdalen transportandu-ma in dimensiuni ale fiintarii de unde am luat unitati de cunoastere pe care le-am adus si pe Frecventa Om. Valsul cu ea la nivel de supraconstient continua …..dezvelindu-mi in triunghiuri descrise de putere divina-cunoastere-daruri sau recunoastere de Sine-intelepciune-clar sau bucurie-unime-pace sau blandete-recunoastiinta-joaca varfuri de intelegere care radiaza ca niste sori( SarRa, Ra, tatal-soare) si chiar daca nu le poti mentine in viata de zi cu zi prin ganduri inaltatoare-sentimente radiante-fapta de lumina ele raman in sufletul tau…luminandu-ti Calea.

Cand era mica….in fata SarRei faceam plecaciuni…gestul meu inconstient amintindu-mi de o viata in care ea mi-a fost regina in vechiul Egipt si eu consilierul.

Prima data cand am percuput-o pe SarRa in structurile mele scriind conectiv, postind si rugandu-ma aveam 22 de ani. Era a 7 a trecere prin moarte insa Inteleptii au decis sa ma intorc . Eram revoltata pe facultatea mea dar mai ales pe toate psihologiile impotente astfel ca vroiam cu toate structurile sa ma intorc Acasa. Asa a aparut meningita si minunata zi de vineri cand se inchide Triunghiul si Chipul Christic coboara. Stiam ca daca nu ma rog nu mai am timp astfel ca in loc sa aleg sa plec am ales sa raman si timp de 3 zile am trait o mare Trecere cu jeturi de energie, reamintirea Caiii, a Contractului Spiritual, activarea Psihologiei Centrului cea care se impleteste cu Spiritualitatea, coborarea Darurilor, puternice Dezveliri scaldate in oceane de Recunostiinta. Ma intorsesem altfel, stiind de la Ceruri ce am de facut. Si bulevardul divin se conturase, alb-auriu-bleo si pe el trei ghizi frumosi: AraN, AzaRa si InTaRa( azi SarRa).

La cativa ani distanta cand valsul cu scrisul era din ce in ce mai puternic am simtit ca InTaRa este cea care imi va dezveli bucuriile legate copiii, conlucrarile ceresti la varful triunghiului cu Inteleptii, trecerile, ridicarea copiilor avortati la Ceruri, anumiti initieri si calatorii interdimimensionale. 9 ani statuse in structurile mele si dupa multe posturi am simtit ca ea InTaRa isi va lua si trup ramanand cumva ghidul si in acelasi timp fiind si fiica. Si asa a coborat in plan….. SarRa … una din extensiile fiicei lui Isus si a Mariei Magdalena cea care nu vine cu trena preamaritei Sara sarbatorita pe 13 iulie ci ziua ei este pe 26 decembrie iar lucrarile ei se fac cu Mihail si Gabriel, contribuind la venirea graalienilor, azarienilor, azurienilor, ramanezilor, copiiilor-indrumator care deschid porti, limpezesc, sustin trecerile, elibereaza, pun aripi, participa la hora unimii. Putin cate putin am inteles de ce citeam acatistul Sf Mihail si Gabriel refacand drumul Golgotei la capatul calatoriei spirituale in centrul triunghiul descris de Isus-Maria Magdalena-InTaRa activandu-se Graalul. Urma sa fie dus mai departe activat, recunoscut, asezat in noi-toti de catre omul SarRa, in chip christic InTaRa.

Cand era micuta aceasta graaliana numita SarRa se culca devreme iar cand se scula incepea sa planga avand ceea ce am putea numi un fel de intarziere la aterizare. Dupa mai multe runde de acest fel……linistita la pieptul meu a inceput sa-mi spuna: Mie imi place de tine ca Mama, Tu stii cand eu ma intorc Acasa, Tu stii cand eu calatoresc la Tatal. Apoi povestile ei au curs………cum m-a ales ca Mama, cum ii place sa zboare in camera, cum vrea sa se joace inca cu Sferele si Triunghiurile. SarRa s-a nascut pe 23 octombrie, toamna avand ca pastor pe Arh Mihail si a vrut sa fie botezata pe 23 decembrie foarte aproape de ziua ei de nume din calendarul celest, 26 decembrie avandu-l astfel si pe Gabriel aproape, pastorul iernii, al darurilor, al bucuriei in Unime. Arhanghelul Gabriel ne ajută să devenim mult mai încrezători în valorile spirituale autentice….aduce calități angelice în experiența umană, inspirație și putere in clipele de grea încercare, ne învață și ne susține să avem încredere în divinul trinitar, puterile triunghiului, să le folosim pentru a ajunge la Dumnezeu. Cu ajutorul său putem descoperi potențialitățile latente, daruri inaltatoare.

Totul e foarte important ..pe ce culoar vine copilul, in ce anotimp, la ce ora, in ce zi, care este forta trinitara care o/il sustine, de ce ne-a ales, care este darul subtil al copilului tau pentru tine.  Copiii care vin din cerurile Unimii  isi aleg parintii, tara, darurile, instrumentele divine cele mai potrivite pentru evolutie. Multi dintre ei sunt ghizi, indrumatori, maestrii intrupati.

SarRa de ce ai ales aceasta tara, RaMaNia?

Venirea Graalului ii ridica pe copiii avortati la Ceruri, sustine Trecerile, dand grai Marelui Salt. El va aduce cununi, daruri, coloane de lumina inmutind talantii, sustinand drumul catre Acasa.

Iti este dor de Acasa?

Cand imi este dor privesc un fluture , o floare, un copil si stiu ca ceva din Acasa e si aici. Prin graalienii se activeaza Imparatia, se deschid Portile.

Ce le-am putea spune celorlalti despre graalieni?

Ca sunt copiii Unimii, vin cu aripi aurite sustinand innoirea, trezia, intelepciunea. Puterile ceresti coboara astfel in cupa interioara si triunghiul straluceste. Deveniti cu totii forte trinitare in actiune. Graalienii va reamintesc graiul Domnului. Ei sunt creativi, zburatori, visatori. Prin ei se configureaza anumite roluri ceresti care se vor uni cu profesiile. Se vor activa noi hainute pentru evolutia voastra pe Cale. Iubiti-i. Graalienii imbratiseaza natura, soarele, copiii, apa, bucuriile mici, poezia, dansul, zapada, frumosul radiant, intelepciunea talcuitoare.

Ce ne poti spune despre puterile triunghiului?

Cu noi se dezvaluie intelegeri vechi care in sfarsit capata chip nou. Triunghiul este divinul trinitar in actiune. Va sustinem doar sa vi-l reamintiti. Iubirea, blandetea, inocenta va vor ajuta sa-i simtiti, fructele. Isus si Maria Magdalena au coborat prin noi. E o altfel de venire …..cu multi copiii stralucind in sufletele voastre si in vietile voastre.

Cum ii putem ajuta pe graalieni sa-si faca misiunea pentru care au venit?

Iubindu-i, ascultandu-i, daruind.

Ce ne aduce 2019? Un an treimic, plic de de intelepciune.Foarte multi copiii coboara in 2019 dezvelind puterea triunghiului( 2 plus 0 plus 1 plus 9 fac 12 adica 3). Creem in Unime. Si cand nu vin copiii, apar proiecte inaltatoare, idei frumoase, intelegeri.

Cultivati bucuria, intelepciunea, pacea. Vom continua sa coboram in cupa interioara, ambrozia divina. Lasati intuitia sa va ghideze. Suntem aici cu voi, in multe chipuri si totusi-Una urmand Divinul Trinitar.

…….

SarRa mi-a aparut in multe triunghiuri descrise de Thoth-Maat-SarRa sau Isus-Maria Magdalena-SarRa ea fiind deschizatoare de porti. Va invit pe 3 sept sa va descoperi propriul triunghi-calauza si adancind conlucrarea cu Triunghiul sa le simtiti puterea, ghidarea, apropierea.

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cat? 30 ron

Ora? 18 30

Triunghiul divin sa-ti deschida sufletul si Soarele christic sa fie Calauza!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie