Eram in templul Hathorilor ( Luxor) si ghidul ne trecuse peste o fila importanta alergand cu noi cand Iris, colega noastra( pe care o numisem in acea zi de trei ori Isis) mi-a facut un semn sa raman in urma in timp ce fratii nostri mergeau spre alte locuri si asa am descoperit cu ajutorul unui pazitor al pragului intr-un altar al lui Isis un spatiu conectiv inspirator unde energia curgea cu putere ca un rau din ea desprinzandu-se mai multe brate-izvorase. Cu cateva secunde inainte exact aici grupul nostru luase chipul unei flori fiecare daltuind in lumina cate o petala. Acum energia curgea udand parca o gradina. Bratele Maicii….am soptit.

Eram impresionate si eu si cateva fete ramase cum centrii nostri se umplusera deodata de o energie roz-mov-alba min care parca desfacea in noi flori ale iubirii, flori ale bucuriei, flori ale intelepciunii. Apoi vantul divin ne-a dus in camerele lui Osiris ( dupa primirea mamei Isis) aici fiind asezate chiar de catre paznici pe un fel de grilaj mic patratos care marca un ax ce strabatea templul cu capul orientat catre o fereastra mica pe verticala si mainile deschise. Graalul se desfacea in noi si ambrozia divina cobora in cupa. Ne aflam intr-un spatiu al transmutarii, transformarii, transfigurarii. Energia ne sustinea sa simtim un salt, o plecare, o calatorie inaltatoare. Sentimentul meu era de zbor. Chakrele superioare si cele transpersonale primeau o lumina perlata care hranea corpul de lumina. Se activasera motoarele divine. Eram aici si totusi parti din noi, se ridicasera.

Apoi templul ne-a chemat in subsol…. in locul de pregatire…unde energia semana foarte mult cu cea din piramida. Stand in acest loc ……multe aspecte din tine se asezau corect in puzzle-ul interior. Erai aliniat, pregatit, indrumat pentru a intra in cele trei altare ale lui Isis, Horus, Osiris, ghidarea venind de la Hathori. Aici am simtit ca multi regi si regine din vechiul Egipt au trecut prin acest templu primind puteri divine, cununi, intelegeri insa putini le-au inmultit. Cleopatra a primit si ea aici luminite ceresti insa le-a topit in puterile lumesti ale vremii. In spatele templului se afla piscina Cleopatrei a saptea ( cea dezvelita de istorie, filme si cunoscuta ca regina indragostita de Cezar si Antonio) acest loc povestind si despre talantii primiti si topiti in apele senzualitatii, ambitiei, povestilor fara cununa.

Calatoria noastra prin templul-labirint s-a incheiat cu maternitatea, un loc in care am simtit energia lui Horus. Copilul interior a zburdat salutand noile creatii, bucuria Cerurilor, frumusetea vietii. Aici o trinitate de fete salutand Ochiul Divin au primit un rasarit de aripi si un buchet de intelegeri cu care deschid o noua etapa.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS