Ma amuza sa aflu de la oameni frumosi care au acces la cunoasterea nemijlocita dar care se lasa furati de traduceri evenimentiale ca Isis abia acum s-a intors. De parca trinitatea din care venim cu totii ar fi fost golita pentru n ani de Mama Divina.

Si cum e posibil ca initierea ei insotita de multe chei ale cunoasterii sa fii sosit cu mult timp inainte iar ea abia acum!!! Sau poate doamna, domnul care scriu despre intoarcerea lui Isis …abia acum cateva zile i-au simtit energia!!!Si daca doar de putina vreme au auzit glasul Mamei Divine si i-au simtit prezenta radianta nu trebuie sa faca din acest lucru venit pentru ei cu intarziere un eveniment planetar pentru ca lucrarile divinului feminin sunt foarte intense in ultimii ani si pretutindeni!!!!

 Orice persoana initiata de Isis prin intermediul unui traitor de Sens poate activa aceasta energie in reteaua oricarei tari, loc, spatiu daca este spre binele cel mai inalt al tuturor!!!!

In tarile musulmane simti foarte acut dezechilibrul yin-yang de aceea daca ajungeti acolo si ati fost initiati de catre Maria Magdalena, Isis, SarRa, LaRa, Lilith, Maica  puteti lasa ( cu simpla intentie) aceasta energie sa se aseze in reteaua locului dupa cum este mai bine pentru noi toti!

Darurile divinului feminin vor atinge spiritele incarcanate in acele locuri si vor declansa la momentul potrivit, insight-uri, trairi, revarsari de Sens!!!Schimbarea se va face la momentul optim si cu ajutorul acestor fire de lumina pe care le-ati asezat in covoarele energetice ale locului find conectati/e la Centru.

Cultivati discernamantul si incercati dincolo de orice traducere care se face in Gratie sau nu sa traiti voi Trinitatea care sunteti.

Triunghiurile schimbarii sunt fatete ale triunghiului radacina, triunghiul divin din care venim cu totii iar Maria Magdalena, SarRa, Maica sunt chipurile divinului feminin care incep sa radieze in noi cu fiecare lucare pe care o facem in Impreuna-Una, pentru oras, tara, planeta, in Sfant Numele Tau!!!

Putem spune ca Lilith s-a intors. Ea nu a fost recunoscuta ca facand parte din Unime. A fost aruncata, marginalizata, rastignita, uitata, data la o parte. Insa Isis a fost dintotdeauna ( adica din TOT cu DUMNEZEU-UNA) Aici.

Desigur lucrarile divinului feminin le puteti simti mai intense uneori mai ales  in TRECERI, iar echinoctiile si soltitiile sunt asemeni unor valuri de energie care ne aduc daruri, deschideri de Sens, intregiri!!!! Insa acest lucru nu inseamna ca abia acum Mama Divina s-a activat, a coborat, a venit catre noi!!!

Isis este prezenta,vie, radianta in noi toti inca dintru Inceput. Noi i-am recunoscut Puterea, Maretia, Frumusetea in ultimii ani insa ea a fost dintotdeauna Aici.

Divinul feminin prin Maria Magdalena, SarRa, LaRa, Lillith, Ioana d Arc aduce in taina recunoasterii de Sine, straluciri asemeni unui evantai care ni se reveleaza si care incepe sa lucreze in faptura noastra de lumina, in reteaua fiecarei tari, in corpul de lumina al planetei.

Ceea ce se desface in noi este paleta de culori pe care Marea Pictorita, Mama Divina cu penelul ei minunat le aseaza in tabloul nostru interior, pictand Femeia, Prietena, Preoteasa asa cum poate noi n-am vazut-o pana acum.

Isis si Mama a fost si este dintotdeauna cu noi in Impreuna-Una. In taina lui Acum, glasul ei atinge mii de corzi din harpa care Suntem!