In Ramania sunt multi oameni inteligenti cognitiv si multe fiinte minunate cu trairi autentice in lumina si rodiri insa EQ-ul la nivel de tara este mic, violenta domestica, agresivitatea, neincrederea fiind inca mare.

De la un IQ de 180 in sus laureatii premiului nobel, inventatorii, deschizatorii de porti in vals cu Centrul au recunoscut ca in teoriile, scrierile, descoperirile lor…. verticala cereasca a vorbit, ei fiind doar canalele, participantii la creatie, scribii.

In triunghiul descris de IQ, EQ, SQ, la Centru, Omul Indumnezeit radiaza catre Tot si Toate dezvelind pe raze, iubirea, patrunderea in vers divin, intelepciunea.

Daca va doriti sa va lucrati intuitia, tasnirile ei, fiti prezenti in acest triunghi, cresteti-l in lumina.

Creierul energetic are trei lobi ( lobul stang, lobul tatalui cel care analizeaza, compara, judeca, separa, lobul drept, al mamei al intuitiei, meditatiei, al deschiderii si al treilea lob, lobul fiului si al fiicei cel care traduce metasenzivitatea in unitati de Sens pentru viata noastra). Cand creierul energetic functioneaza, e simplu de tradus mesajele care  vin de la Univers in fiecare clipa.

Intuitia este un salt de intelegere care se face in centrul acestui triunghi si in toate triunghiurile unimii, un varf de munte, clarvedere si patrundere, putand activa portile unui nou domeniu sau putand aduce frumoase dospiri in zonele configurate deja. Flow-ul se bazeaza pe acesta arteziana insailand mai multe zboruri in asaltul cerurilor.

In curgere acest triunghi graitor ne conduce in Biblioteca Divina sau in Sala Creeatilor fiind un minunat traducator al lumilor subtile. Cand eram mica si scriam automat SQ-ul si EQ-ul luandu-ma pe aripile lor insa IQ ul nefiind pregatit, la aterizare dupa primele momente de entuziasm ma cuprindea frica uneori chiar panica. Nu intelegeam nimic din ceea ce scrisesem in transa mi se parea stranie fiecare fraza, nu vroiam ca aceste curgeri sa ajunga la oamenii din jurul meu, ma retrageam dupa astfel de dezveliri lasandu-le undeva intr-un sertar sa pluteasca peste timp si chiar daca linistea se intorcea si intuitia ma ajuta sa primesc, sa raman deschisa, sa conlucrez, IQ-ul meu refuza sa patrunda in vers divin, sa dilate cupa intelegerii.

Cand cresteti SQ-ul cu initieri, meditatii, trialoguri, EQ si IQ-ul merg dupa el, insotind devenirea.

Inteligenta spirituala este raspunzatoare de legaturile, conexiunile pe care noi le facem in triunghiurile unimii. In taramurile ei eliberam vechiul, activam darul, vedem varful muntelui. In fosnetul ei luminitile se aprind, dezvelind Calea.

Am intalnit multi tineri care mi-au marturisit ca erau geniali la 16 ani insa acum se simt striviti, terni, fara sclipire. Rasfoind doar acest triunghi EQ-IQ-SQ am observat ca orgoliul, arasamentul fata de scena, lipsa de iubire le-a botit tasnirea anuland intuitia, flow-ul, deschiderea catre Tot si Toate.

Fiind pasionata de aparatele psi si lucrand mult cu biospecterul am inteles consiliind studentii in perioada lor de desprindere si pregatire pentru zbor ca SQ-ul este esential pentru ca insasi Calea sa le fie aproape iar valentelor lor sa se desfaca ca niste flori in acest triunghi, aducandu-le Implinirea.

Cand entuziasmul, empatia, bucuria ( EQ) se subtiaza si unitatile de transcendenta sunt putine ( SQ) chiar daca IQ este mare, nu poti accesa Banca divina pentru a aduce aici o idee frumoasa, o noua abordare, o unitate de Sens radianta in lantul evolutiv.

Privind acest joc cosmic descris de acest triunghi va invit indiferent de IQ-ul pe care il aveti sa meditati pe floarea vietii, pe simbolul unimii, pe Graalul ceresc si veti simti cum aceste teritorii va cheama ( IQ, EQ, SQ) pentru a sluji Impreuna in versul frumos al Unimii.