Tara noastra are foarte multi oameni inteligenti cognitiv si multe fiinte minunate cu trairi autentice in lumina si dospiri insa EQ-ul la nivel de tara este mic, violenta domestica, agresivitatea, neincrederea fiind inca mare.

S-a constat ca de la un IQ de 180 in sus laureatii premiului nobel, inventatorii, deschizatorii de porti s-au predat cu totii Centrului recunoascand ca in teoriile, scrierile, descoperirile lor…. verticala cereasca a vorbit, ei fiind doar canalele, participantii la creatie, scribii.

In triunghiul descris de IQ, EQ, SQ, la Centru, Omul Indumnezeit radiaza catre Tot si Toate dezvelind pe raze, iubirea, patrunderea, intelepciunea.

Daca va doriti sa va lucrati intuitia, tasnirile ei, fiti prezenti in acest triunghi, cresteti-l in lumina.

Creierul energetic are trei lobi ( lobul stang, lobul tatalui cel care analizeaza, compara, judeca, separa, lobul drept, al mamei al intuitiei, meditatiei, al deschiderii si al treilea lob, lobul fiului si al fiicei cel care traduce metasenzivitatea in unitati de Sens pentru viata noastra). Cand cei trei lobi functioneaza concomitent IQ vostru creste la fel EQ ul si SQ-ul cartile ceresti deschizandu-se cu usurinta in planul in care se desfasoara misiunea voastra.

Intuitia este un salt de intelegere care se face in centrul acestui triunghi si in toate triunghiurile unimii, un varf de munte, clarvedere si patrundere, putand activa portile unui nou domeniu sau putand aduce frumoase dospiri in zonele configurate deja. Flow-ul se bazeaza pe acesta arteziana insailand mai multe zboruri in asaltul cerurilor.

Cand scriu conectiv imi apar trei pagini din cartea cereasca si eu le traduc in articolele frecventei om aceste dezveliri fiind insotite de patrunderi si bucurii sustinand curgerea pe parcursul mai multor ore, zile sau chiar luni. Aceste trei intuitii venite din triunghiul descris de IQ-EQ-SQ creeaza flow-ul si astfel se configureaza o calatorie spirituala, un atelier sau doar o pagina cu unitati de Sens pentru cartile pe care le scriu, site sau pentru un trialog frumos cu oamenii in marele exercitiu in care descoperim impreuna Muntele.

In flow acest triunghi ma conduce in Biblioteca Divina sau in Sala Creeatilor fiind un minunat traducator al lumilor subtile. Cand eram mica si scriam automat SQ-ul si EQ-ul luandu-ma pe aripile lor insa IQ ul nefiind pregatit, la aterizare dupa primele momente de entuziasm ma cuprindea frica uneori chiar panica. Nu intelegeam nimic din ceea ce scrisesem in transa mi se parea stranie fiecare fraza, nu vroiam ca aceste curgeri sa ajunga la oamenii din jurul meu, ma retrageam dupa astfel de dezveliri lasandu-le undeva intr-un sertar sa pluteasca peste timp si chiar daca linistea se intorcea si intuitia ma ajuta sa primesc, sa raman deschisa, sa conlucrez, IQ ul meu refuza sa patrunda in vers divin, sa dilate cupa intelegerii.

Cand cresteti SQ-ul cu initieri, meditatii, trialoguri, EQ si IQ-ul merg dupa el, insotind devenirea.

Inteligenta spirituala este raspunzatoare de legaturile, conexiunile pe care noi le facem in triunghiurile unimii. Hidratata fiind de virtuti ea ajuta emotia sa se transforme in paradis si intelegere in registrele sufletului. Deasemenea extinde intelegerea catre patrunderi pe care cartile lumesti, oamenii, intrupati, facultatile cu siguranta nu ni le-au adus.

Am intalnit multi adolescenti acum tineri care mi-au marturisit ca erau geniali la 16 ani insa acum se simt striviti, terni, fara sclipire. Rasfoind doar acest triunghi EQ-IQ-SQ am observat ca orgoliul, arasamentul fata de scena, lipsa de iubire le-a botit tasnirea anuland intuitia, flow-ul, deschiderea catre Tot si Toate.

Fiind pasionata de aparatele psi si lucrand mult cu bispecterul am inteles consiliind studentii in perioada lor de desprindere si pregatire pentru zbor ca SQ-ul este esential pentru ca insasi Calea sa le fie aproape iar valentelor lor se se desfaca in acest triunghi, aducandu-le Implinirea.

Cand entuziasmul, empatia, bucuria ( EQ) se subtiaza si unitatile de transcendenta sunt putine ( SQ) chiar daca IQ este mare, nu poti accesa Banca divina pentru a aduce aici o idee frumoasa, o noua abordare, o unitate de Sens radianta in lantul evolutiv.

Privind acest joc cosmic descris de acest triunghi va invit indiferent de IQ-ul pe care il aveti sa meditati pe floarea vietii, pe simbolul unimii, pe Graalul ceresc si veti simti cum aceste teritorii va cheama ( IQ, EQ, SQ) pentru a sluji Impreuna in versul frumos al Unimii.

In centrul acestui triunghi veti simti ca Imparatia este Aici si noi-toti, Una.