Ioan al Domnului este mai mult decat o persoana este un fenomen stiintific. In incercarea noastra de a gasi un sens al lucrurilor din cand in cand cautarile noastre intra intr-o corelatie. Fizica cuantica face posibila explicarea acestei corelatii ca un aspect al nonlocalizarii cuantice. Nonlocalizarea implica existenta unei comunicari fara semnale ce are loc prin intermediul unei interconectarii numite constiinta care ne conecteaza in afara spatiului si a timpului. Puteti chema oamenii prin capacitatea de comunicare nonfizica locala  si acest lucru Ioan al Domnului il face intr-un mod cu totul Special.

 Ioan al Domnului este un comunicator patruns de spirite  care are un trup in plan  fizic insa celalalt comunicator este destrupat fara trup fizic. Mediumul preia memoria cuantica a unei persoane care a trait demult si a murit. El isi transforma brusc caracterul pentru a radia iubirea neconditionata care ii vindeca pe cei care au nevoie de vindecare. Heather Cumming si Karen Leffer, Ioan al Domnului

 Pe parcursul zilei de 15 l-am intalnit de trei ori pe Ioan la 9 00, 15 00, ora 18 oo fiecare intalnire fiind un trialog in care Raza alba a lucrat pe corpul meu de lumina. Prima data am simtit Iubirea, Patrunderea, Limpezirea apoi Bucuria, Regasirea, Valsul Sferelor iar apoi am trait Dragul, Recunostiinta, Impreuna suntem Una.

Triunghiul initial mi-a deschis multe porti de intelegere pe parcursul celor trei interventii spirituale.

Aflandu-ma in fata lui termenul cel mai apropiat a fost ca te transporta si spatiul conectiv creat la  inceput a fost inundat de sf Ignatio de Loiola apoi de Regele Solomon iar la final in binecuvantare de Sfanta Rita.

Am impletit sedintele pe paturile de cristale cu intalnirile cu el si fiecare hidratare mai dezlega un nod interior , limpezind apoi aducand noi sensuri in teritoriile intelegerii.

La final de zi in cupa apusului ma simteam rotunda, plina de bucurie, radiind, Una cu Totul, Una cu Dumnezeu.