Din cele mai vechi timpuri exista pe pamant un centru initiatic care straluceste in sufletele tuturor. Toate celelalte scoli de spiritualitate nu sunt decat niste ramnificatii ale acestui centru unic a carui lumina nu s-a stins de-a lungul secolelor. Cel care pastreaza vie aceasta flacara este Melchisedec si numele lui ( melk, rege si tedek, dreptate) ii dezvaluie misiunea de rege si preot al dreptatii si al pacii. Cat despre numele orasului pe care il conduce radacina lui este salom, pace, radacina pe care o regasim si la numele de Ieru(salaim)( Ierusalim).

In adevarata sa semnificatie preotul este cel care poseda secretul spiritualizarii materiei dand grai triunghiului transformarii-transmutarii-transfigurarii. Melchisedec este reprezentatul lui Dumnezeu cu rolul cel mai important de pe Pamant. Toti marii initiati au fost instruiti de el: Hermes Trismegistus  este un aspect al lui, Orfeu, Moise, Pitagora, Platon, Budha, Zoroastru au primit invatatura lui chiar si Isus.

Isus a venit sa se incarneze pe pamant pentru ca misiunea lui era tocmai de a da exemplu oamenilor de a le arata ce putea face un fiu al omului in timp ce Melchisedec are misiunea de a ramane in secret fara a se manifesta in fata oamenilor: el are o alta lucrare de facut si de aceea nu a venit sa se incarneze trecand printr-un corp de femeie precum Isus. Misiunile lor sunt diferite insa se impletesc deschizand Cerurile Unimii!!!!

Isus facea parte din ordinului lui Melchisedec. Dovada cea mai clara este Cina cea de Taina: ultima masa pe care el a luat-o impreuna cu discipolii sai si in timpul careia se reinnoieste din nou darul painii si al vinului facute de Melchisedec lui Avraam. Iar pe cand mancau el Isus luand painea si binecuvantand-o a frant-o a dat-o ucenicilor si a zis:Luati, mancati, acesta este trupul meu. Si luand paharul si multumind le-a data zicand. Beti dintru acesta, toti. Caci acesta este sangele meu. Cel ce mananca trupul meu si bea sangele Meu ramane intru mine si Eu intru el.

Acest ritual sacru aduce laolalta doua principii: masculin si feminin pe care le intalnim in majoritatea initierilor. In plan cosmic ele sunt lumina si caldura soarelui care creeaza viata iar in plan spiritual sunt intelepciunea si iubirea.

Timp de 18 ani in care Evangheliile nu mentioneaza nimic despre viata sa Isus el s-a aflat in Imparatia lui Melchisedec unde a studiat,  a primit Initierea iar spre varsta de 30 de ani a revenit in Palestina pentru a-si indeplini misiunea. El i-a pus in legatura pe apostoli cu Imparatia lui Dumnezeu despre care vorbesc toate religiile si o situeaza intr-un loc inaccesibil numit pamantul celor nemuritori sau tinutul celor vii cum este spus in Psalmi: Voi merge inaintea Domnului pe pamantul celor Vii.

Iar cand Isus spunea: Cereti Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea sa si totul va va fi dat pe deasupra…. el mentiona aceasta imparatie a lui Melchisedec, rege al Dreptatii si al Pacii.

Nici un initiat nu poate atinge culmile fara sa treaca pe la Scoala lui Melchisedec. El este cel care confera ultimele grade ale initierii. El este singurul maestru adevarat dintre toti marii maestrii. El incarneaza inca de la inceput prezenta Hristosului cosmic pe pamant. El supravegheaza evolutia umanitiii care este orientata dupa planurile lui Dumnezeu iar daca oamenii merg prea departe in incalcarea legilor el intervine pentru a restabili ordinea.

Sfantul Apostol Pavel ne reaminteste…Unde Isus a intrat pentru noi ca inaintemergator, fiind facut Arhiereu in veac, dupa randuiala lui Melchisedec…si mergand mai departe Moise ne spune: Si cand se intorcea Avram dupa infrangerea lui Kedarlaomer si a regilor uniti cu acela….Melchisedec, regele Salemului, i-a adus paine si vin. Melchisedec este preotul lui Dumnezeu cel Preainalt…iar textele vechi continua…Rege al Salemului adica rege al pacii, neavand nici inceput al zilelor, nici sfarsit al vietii ci asemanat fiind Fiului lui Dumnezeu el ramane preot pururea…

Pentru a-si indeplini misiunea Melchisedec are sub comanda sa milioane de lucratori, ingeri, arhangheli, spirite ale naturii dar si sfinti, preoti, initiati, oameni frumosi. El ii pune la lucru pentru a contribui la evolutia umanitatii.

In anumite sanctuare exista traditia ca preotii si preotesele sa aibă ca unica insarcinare intretinerea unui foc ce nu trebuie sa se stinga vreodata. Acest foc este iubirea care asemenea imaginii soarelui trebuie sa arda fara incetare in inima. Melchisedec intretine acest foc pe Pamant iar toti cei care sunt pregatiti pot aprinde in sufletul lor, flacara sa. Insa focul poate fi alimentat doar cu jertfa. De aceeea Melchisedec a fost numit Preotul Dumnezeului celui Preainalt.

De ce Melchisedec i-a dat lui Avram painea si vinul?

Painea si vinul sunt simbolurile celor doua principii masculin si feminin pe care se sprijina intreaga creatie. Painea si vinul sunt realitati spirituale care trebuie sa patrunda in constiinta noastra pentru ca Omul sa straluceasca.

Pentru a ne hrani cu adevarat din trupul si sangele lui Hristos e de dorit sa invatam sa vedem in noi simbolurile intelepciunii si ale iubirii divine. In acel moment vom gasi in paine si vin hrana pentru suflet si spirit si vom atinge incet incet acel grad superior al vietii pe care Isus il numeste viata vesnica.

Si ce inseamna a impartasi? A primi viata christica, a participa la viata divina, a darui in Sfant Numele Tau. Viata spirituala este o impletitura cosmica la care participa credinta- iubirea-iertarea, caldura-intelepciunea-bucuria, pacea-armonia-rabdarea.

Melchisedec ii pregateste pe Fiii si Fiicele Domnului pentru a se bucura de acest Regat al Pacii. Anul acesta 2022 al fiului si al fiicei( dupa ce 2020 a fost al tatalui si 2021 al mamei) inchide triunghiul activand in centru, preotul-initiatul-inteleptul. Cei 12 ani plus 1 care au inceput din 2020 sunt ani-maestrii care ne invita sa ne reamintim cine suntem si ce misiune avem in Impreuna-Una dand grai triunghiului divin, mama-tata-copil in miezul caruia Fii Luminii stralucesc.

Va invit ca in fiecare seara sa asezati aceasta a roba a darurilor peste tara noastra. E timpul sa activam in Impreuna-Una, acest taram al pacii, acest Nou Salem( despre care au vorbit marii initiati), sa deschidem portile!!!!!

Invoc acum un clopot auriu de protecție care să coboare peste noi și să ne protejeze tara pe parcusul acestui an. 

Cer sa fim invaluiti de o lumină radiantă – auriu opalescentă a robei lui Melchizedek și să fim înconjurați acum și pentru totdeauna de raza de sinteză a lui Melchizedek.

Invoc acum plasa de platină a lui Melchizedek care să treacă prin noi de atâtea ori cât este necesar pentru a ne elibera și curăța de tot ceea ce nu este lumină pentru binele nostru suprem. Afirm că suntem acum în totalitate conectați la Melchizedek și la ghizii spirituali trimiși nouă, la sfinții Arhangheli și la entitățile călăuzitoare de lumină. 

Invoc acum ca lumina să ne umple creierele și cer ca cele 72 de etaje ale mentalului nostru să fie activate,acum, pentru noi toți. Invoc prezența pentru noi toți a sceptrelor vindecătoare ale lui Melchizedek și cer ca acesta să fie plasate acum în chakra noastră a coroanei pentru a ne asista în procesul iluminării.

Invoc plasarea și activarea imediată a celor 72 de litere de foc și nume ale lui Dumnezeu pentru noi toți, acum! Rog toate entitâțile de lumină prezente acum să realizeze conjuctiva energetică a glandelor pineală și pituitară pentru noi acum!  Invoc și activez acum toate cele 12 corpuri de lumină pentru noi toți!

Chem și invoc în mod specific, acum, Corpul Hristic, matricea perfectă eterică a corpului de lumină și a corpului Monadic pentru a se suprapune în totalitate peste corpurile noastre atat cat este pentru binele nostru cel mai inalt! 

Invoc Raza Acvamarină a Clarității să se conecteze și să se activeze în noi toți acum! 

Invoc energia Pocalului Inimii și totala deschidere a chakrelor inimii pentru noi toți acum! 

Invoc acum o permanentă conexiune la raza de sinteză a lui Melchizedek pentru noi toți. Acum îl rog pe Lordul Melchizedek să proiecteze toate aceste puternice energii ale ființei Hristice și ale eliberării spirituale în matricile noastre energetice și să ne inițieze pe noi toți, la capacitatea maximă, în toate aceste energii.

Simțiți transmiterea puternica a acestor energii în corpurile voastre acum! În numele lui Dumnezeu sunteți cu toții încoronați acum cu coroana luminii divine, o coroană pe care o veți avea mereu! Deschideți-vă inimile și primiți aceste binecuvântări acum! Treziți-vă fii ai lui Melchizedek și credeți în pace, iubire, dreptate!

Vă mulțumesc! Vă mulțumesc! Vă mulțumesc!

….

Va invit pe 13 aprilie( 12 plus 1) la un atelier dedicat Pacii, Iubirii, Unimii in centrul caruia Spirala Florilor va atinge toate inimile.

Unde?Frecventa Om

Cand? 13 aprilie( 12 plus 1)

Cat? 30 ron sau cat simtiti

Fie ca pacea, iubirea, unimea sa va sustina in Tot si Toate!!!!