Pe 5 aprilie, 2020, un portal astrologic uriaș se va deschide, prin care umanitatea trebuie să se unească ca o singură minte, o singură conștiință și făcând așa, facem pași mari în a ne recupera indepedența din sistemul de sclavie bazat pe îndatorare instaurat acum 700 de ani, dizolvăm structuri vechi, eliberăm coronavirusul și frica ce îl înconjoară și terminăm cu circuitul 5G și radiația lui mortală. Puterea pe care o vom avea la dipoziție pe 5 APRILIE este cu adevărat ASTRONOMICĂ – planetele Jupiter și Pluto apar/se aliniază pe cer în aceiași zi!Intenționăm să exploatăm acest aliniament astrologic și să creem o schimbare masivă pentru umanitate în cea mai pozitivă și armonioasă direcție posibilă … Acest lucru cere o PARTICIPARE ÎN MASĂ  și UNIREA INIMILOR ȘI MINȚILOR cu un singur focus și o singură intenție la un nivel care nu a fost încă atins pe planeta Pământ !!!Cu tot acest haos global care face valuri în jurul nostru, este imperativ necesar să devenim Purtători de Lumină și să venim împreună într-o Meditație Globală pe 5 aprilie și cu o profundă iubire Unită Ca Un Milion de Puncte de Lumină care vor ancora energii de Pace, Armonie, Abundență, Libertate, Vindecare și cel mai pozitiv Timp de Ascensiune Posibil !Fără îndoială, cei mai mulți, dacă nu toți care citesc această scrisoare cred deja și promovează puterea meditației ca o unealtă pentru creșterea, vindecarea și manifestarea spirituală. Acum ți se cere practic să îți extinzi acea putere prin a  ajunge la toți care te urmăresc pe social media, care îți citesc cărțile sau blogurile și să comunici că MEDITAȚIILE ÎN MASĂ pe o scală globală trebuie să ajungă o prioritate de vârf, începând cu puternicul portal astrologic de creștere care va fi deschis pe 5 aprilie, 2020 când un val de lumină (val de 5D gamma) va inunda planeta nostră.

Sunt Ființe de Lumină care au intrat în galaxia noastră pentru a ne asista în ascensiune și să ne ajute să direcționăm această lumină de înaltă dimensiune spre drumul nostru în acea zi monumentală.Oricare ar fi punctul tău personal de vedere sau credința ta privind ascensiunea și evoluția, putem fi de acord cu toții că acest lucru depășește timpul pentru ca noi să avansăm în conștiință ca un colectiv pentru ridicarea și vindecarea tuturor ființelor umane de pe Pământ.Cel mai bun mod în care putem face asta este prin MEDITAȚIA ÎN MASĂ. Cu cât suntem mai mulți, cu atât și rezultatele sunt mai mari, mai grandioase!Trebuie să explorăm puterea colectivă și să fim împreună în număr cât mai mare pentru a medita, mai des, și mai ales în momente strategice cu un obiectiv unic. Acesta este singurul mod prin care vom evolua sau vom crește în ascensiune ca societate și vom putea pune capăt întregii nebunii!MEDITAȚIILE ÎN MASĂ GLOBALE SUNT CHEIA CĂTRE ELIBERAREA NOASTRĂ ȘI CĂTRE SALTUL TOTAL DUPĂ CARE CU TOȚII TÂNJIM ÎN CONȘTIINȚA UMANĂ! ESTE TIMPUL SĂ FOLOSIM CHEIA MAGICĂ!!!Pentru a avea succes în acest efort, trebuie să lăsăm deoparte diferențele de percepție, puncte de vedere, opinii, judecăți ale altora sau ce anume ne place sau nu la personalitățile lor, și, în mod special, să nu permitem ca anumite cuvinte sau fraze să ne „tragă” într-un mod negativ și să ne împiedice din a fi împreună, întrucât aceste tipuri de separații și diviziuni sunt ceea ce ne-au ținut pe loc pe planetă pentru atâta timp!Din acest moment, hai să ne dispensăm de personalități, nume și etichete, ego-uri și agende personale. Hai să ne unim și să ne concentrăm pe un singur scop final – SĂ TERMINĂM CU SUFERINȚA.Avem nevoie să explicăm sensul  și adevărata intenție din spatele cuvintelor folosite astfel încât nimeni să nu interpreteze greșit informația și astfel, să nu participe. Avem nevoie unii de alții și de fiecare din voi care participă pentru a ne asigura că avem UN MILION DE MEDITATORI ACTIVI PE 5 Aprilie !!!Vă rog sa trimiteti această scrisoare tuturor din sfera voastră de influență pentru a răspândi cuvântul acesta cât mai departe pe glob! Această informație trebuie să fie dispersată cât mai rapid către grupuri și persoane care încep să își facă planurile de a participa.

Această Meditație în Masă este numită „Meditația Timpului Ascensiunii” și este organizată pe 5 Aprilie, 2020 la ora ORA 05:45 am (ora României) Pentru 20 de minute ( 5 45 am -6 05 am) avem nevoie să ne ajuți să mobilizăm armata cea mai mare de meditatori pe care a văzut-o lumea asta vreodată!
Împreună, vom crea MIRACOLE  prin a fi împreună ca O Minte, O inimă la un moment precis a conjucției Jupiter/ Pluto, pentru a ancora aceste energii vibraționale înalte și să le direcționăm folosind Intenția Grupului nostru cu Concentrare de Laser pentru Vindecarea și Eliberarea umanității !

Pentru ca vizualizările și intențiile noastre să fie coezive, toți meditatorii vor folosi următoarele instrucțiuni în timpul meditației :
1. Folosește propria tehnică care să te ajute să ajungi într-o stare relaxată de conștiință.

2. Pronunță intenția ta pentru a folosi această meditație ca o unealtă pentru a SCHIMBA PLANETA LA CEL MAI OPTIM PLAN și ca o unealtă pentru a îndepărta definitiv coronavirusul.

3. Vizualizează un stâlp de lumină strălucitoare albă emanând din Soarele Central Cosmic, care apoi este distribuit Sorilor Centrali ai galaxiilor din acest univers. Apoi vizualizează lumina care intră prin Soarele galactic Central, care apoi se duce prin Galaxia noastră, apoi intră în Sistemul nostru Solar care apoi intră în toate ființele de lumină din Sistemul nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ, și apoi prin corpul tău spre centru Pământului.

4. Vizualizează această Lumină care transmută tot ce a mai rămas din coronavirus pe Pământ, dezinfectând toate zonele de pe planetă, vindecând toți pacienții, îndepărtând toata frica asociată cu epidemia și restaurând stabilitatea.

5. Vizualizează cursul evenimentelor pe planeta Pământ că se schimbă în modul cel mai pozitiv posibil, îndepărtându-se de toată epidemia, de toate războaiele, de toată dominația globală. 

6.Vizualizează LUMINA ALBĂ, ROZ, ALBASTRĂ șI AURIE că vindecă toate inegalitățile, șterge toată sărăcia și aducând abundență întregii umanități.

7. Vizualizează un nou ciclu cosmic uriaș al începutului Erei Vărsătorului, care aduce Lumina pură, Iubirea și Fericirea tuturor ființelor de pe Pământ.

Te rog încurajează pe toată lumea din grupurile tale să printeze, să scrie sau să copieze aceste instrucțiuni și să le salveze pe PC înainte de momentul respectiv pentru ca să poată participa la timp ca o unitate coezivă.Hai să facem asta indiferent de ora la care cade în zona ta temporală. Durează doar 20 de minute ca să schimbăm întregul Destin al Planetei !Puterea schimbării radicale și a timpului rezidă în noi dar este necesar să executăm asta în forță ca un colectiv.
Aceste evenimente sunt fără precedent și este timpul să luăm acțiune masivă pentru a readuce ordinea în lumea nostră și să reinstalăm LIBERTATEA!Vestea bună este că Forțele de Lumină care asistă umanitatea în mod curent au inițiat deja protocoale pentru a ne ușura și, în final, a elimina aceste amenințări dar au nevoie de ajutor să accelereze procesul.2020 este un an foarte puternic astrologic care ne va conduce în mult anticipata Eră a Vărsătorului. Astrologii de peste tot din lume au prezis 2020 că va fi „un an definitoriu al destinului umanității”, un „punct critic” și o „majoră distribuție a puterii”.Acest lucru se întâmplă în mare parte din cauza unor aliniamente astrologice inclusiv extrema puternică conjuncție dintre Jupiter și Pluto începând cu 5 Aprilie și și tripla conjuncție de urmat Saturn- Pluto- Jupiter, care a apărut acum 700 de ani când Templierii au creat sistemul lor bancar prosper bazat pe datorie care a condus la cea mai mare sclavie a umanității și a suferinței nespuse. Este timpul să mișcăm în sens invers tot acest rău colateral și să restaurăm Abundența către toți semenii noștri.

Elita coruptă și forțele întunericului nu înceteză niciodată în a furniza mai departe agende întunecate, lucru care este evidențiat de recenta spaimă de coronavirus / un steag potențial fals pentru a masca armele 5G și încercarea de a menține vaccinurile cu cipurile biometrice și alte acțiuni de înrobire și eradicare a lumii.Trebuie să fim la fel de vigilenți în eforturile noastre strategice pentru a contracara complet atacurile lor neîntrerupte împotriva umanității prin răspândirea cuvântului departe și în larg despre această crucială Meditație Globală pe 5 Aprilie și în final să ne eliberăm de Falsa 3D Matrix și să începem să creăm Lumea 5D care să funcționeze cu gazul Iubirii, Libertății, Abundenței, Păcii și Sănătății Perfecte! PUTEM FACE ASTA CATEGORIC CÂND MILIOANE DE MINȚI SE CONECTEAZĂ ÎN ACELAȘI MOMENT ȘI DEVIN MAEȘTRII AI REALITĂȚII NOASTRE !
Gândurile sunt pachete de energie care atunci când aprovizionate de emoții, în cazul acesta iubire, au puterea să se manifeste și să creeze orice ne dorim. Când medităm ca un grup larg de sute, mii sau milioane de oameni, creăm o Energie ca nn Laser care în momentele pure pot tăia și dizolva structuri încăpățânate (cum ar fi sistemele bancare și corporate) … Da, putem schimba colapsările și să alterăm viitorul dacă destui oameni medităm în exact același moment!Puterea pe care o avem împreună este impenetrabilă!Minimul pentru a ajunge la masa critică și la efectul de schimbare de pe planetă este de 144.000 de meditatori într-un singur moment concentrându-se pe un singur obiectiv. Dar pentru ca asta să se întâmple, avem nevoie mult mai mulți de aceea țintim spre UN MILION DE MEDITATORI PE 5 APRILIE! Ne bazăm pe fiecare dintre voi, pentru a face acest lucru să se întâmple !Unii dintre voi știți că în 1987, Convergența Armonică a apărut acolo unde scopul era să se strângă grămadă grupuri largi în jurul globului la situri sacre incluzând Mt. Shasta, Stonehenge și Piramidele Egiptene pentru un total de 144,000 meditatori. Acest eveniment a avut un impact major asupra conștiinței umane. Dar acest lucru s-a petrecut cu mai mult de 30 de ani înainte. Situația lumii a degenerat mult mai rău decât oricine dintre noi și-ar putea imagina. Așa că de un efort mai mare este nevoie acum.Hai să doborâm acest record și să venim împreună pe 5 Aprilie ca UN MILION DE PUNCTE DE LUMINĂ ȘI să facem cea mai înaltă săritură în timp pe care ne-o putem imagina pentru întreaga umanitate !Acest nou an a început oficial în timpul Echinocțiului pe 20 Martie în acord cu ciclurile naturale ale timpului și energiile se vor construi până pe 5 sprilie când un portal energetic mai mare se va deschide. Ne exprimăm gratitudinea pentru bunăvoința ta de a fi împreună cu noi și de a răspândi cuvântul despre această Meditație Globală pe 5 Aprilie.
Viitorul depinde de noi !Hai să ne folosim întregul potențial! ”