A invata divin inseamna a extrage, talcul, rostul, darul unei experiente integrandu-le in noile comportamente, exprimand recunostiinta fata de protagonisti dar si fata de context. Poti ramane prins in neacceptare, suparare pe Dumnezeu, vinovatie, 13 ani pentru ca in anul 2007 ti-a plecat mama Dincolo sau poti trece mai departe rotunjit, inteleptit, adancit intelegand ca trezia ta asa trebuia sa vina.
Invatarea divina nu se bazeaza pe memorie mecanica, logica, pe suparare, pe trebuie sau pe De ce mie? Ea incepe cu ridicarea ta pana la planul cauzal intelegand ce a determinat arestul financiar, boala, divortul, moartea. Accept, primesc, imbratisez trecerea fiicei mele cea care De Sus ma sustine sa-mi dezvalui darurile, sa ma asez pe Cale, sa-mi traiesc unicitatea. De multe ori iesirea noastra din roluri limitative se face prin evenimente care ne zguduie paradigmele, credintele, obiceiurile.
Intrebarea care ne ajuta este aceasta: Care este darul acestei experiente? Ce am de invatat?
Corpul cauzal ne dezvaluie in noapte, prin vise sau in zi prin intrebari, initieri, activari de triunghiuri radacinile unei boli, cauza unui arest financiar, motivul unei plecari rapide la varsta de 22 de ani. Aici cu ajutorul Inteleptilor sau a Domnii Destinelor se dezvaluie cauza dar si idea inaltatoare care poate fi farul tau pentru urmatoare etapa de evolutie. Minunat, pot impartasi cu ceilalti despre Moarte, ca Trecere- acesta ar putea fi un dar ce iti poate develi muntele divin.
Orice integrare se bazeaza pe constientizare, acceptare, salt de intelegere in centrul acestui triunghi fiind Primirea experientei asa cum a venit precum si Darul ei care ne conduce pe varful interior.
Da primesc aceasta boala cu toate darurile ei si ma predau tie Doamne!!!!
Poate ca suna straniu insa toate bolile se fac dintr-o proasta digestie a vieti, dintr-un mestecat inconstient al temelor noastre de viata, din ingnorarea legilor divine, din nerezolvarea triunghiurilor limitative pe care le ducem cu noi: neiertare-suparare-neacceptare, refuz-orgoliu-impietrire, neliniste-furie-frica, neincredere-furie-neacceptare etc.
Cum stii ca ai integrat adica digerat divinul dintr-o experienta si ca te-ai transformat? Chipul tau radiaza, vezi partea inaltata a acelei experientei, impartasesti cu ceilalti din darurile primite( dupa ce ai trecut prin boala, accident etc), te simti implinita, ai o intelegere frumoasa asupra vietii care te ajuta sa traiesti si pe varfuri de munti, stralucesti pe acea raza a vietii.
Cand nu ai extrasul aurul celest al unei experiente? Cand te victimizezi sau cauti tapi ispasitori, cand esti nemultumita, cand te intorci in experienta si iti amplifici durerea, cand nu te simti inteles, cand te scufunzi in suparare, neacceptare, furie cand te impietresti, cand refuzi darurile vietii asa cum vin.
Ce pasi ceresti va conduc catre invatare divina, integrare, ascensiune?
a. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea) si orice triunghi divin cu care simtiti sa lucrati
b. Meditatia, contemplatia, rugaciunea. Veti simti ca toate sunt Una.
c. Plimbarile in natura
d. Spirala intrebarilor: Care este rostul experientei X? Ce dar se dezvaluie?Ce am eu de adancit? etc
e. Multumiti pentru experienta

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank