A invata divin inseamna a extrage, talcul, rostul, darul unei experiente pentru ca apoi cu recunostiinta sa imbratisezi protagonistii dar si contextul. Astfel se fac integrarile si apoi trecerile intr-o noua etapa. Poti ramane in anul 2006 cand a murit copilul tau pentru ca nu ai invatat nimic din acea experienta sau poti trece mai departe intelegand ca darul lui de trezie pentru tine asa trebuia sa vina.

Invatarea divina nu se bazeaza pe memorie mecanica, logica, pe supare, pe trebuie sau pe De ce mie? Ea incepe cu ridicarea ta pana la planul cauzal si predarea ta in fata cauzei care sta la baza arestului, bolii, divortului, mortii. Inteleg, accept, primesc ca trecerea fiicei mele ma ajuta sa ma trezesc, sa-mi dezvalui darurile, sa ma asez pe Cale.

Orice integrare se bazeaza pe constientizare, acceptare, salt de intelegere in centrul acestui triunghi fiind Primirea experientei asa cum a venit.

Da primesc aceasta moarte sau aceasta boala cu toate darurile ei si ma predau tie Doamne!!!!

Poate ca suna straniu insa toate bolile se fac dintr-o proasta digestie a vieti, dintr-un mestecat inconstient al temelor noastre de viata, din ingnorarea legilor divine, din nerezolvarea triunghiurilor limitative pe care le ducem cu noi: neiertare-suparare-neacceptare, refuz-orgoliu-impietrire, neliniste-furie-frica etc.

Cum stii ca ai integrat adica digerat divinul dintr-o experienta si ca te-ai transformat? Chipul tau radiaza, vezi partea inaltata a acelei experientei, impartasesti cu ceilalti din darurile primite( dupa ce ai trecut prin boala, accident etc), te simti implinita, ai o intelegere frumoasa a vietii care te ajuta sa simti varfurile de munti

Cand nu ai extrasul aurul celest al unei experiente? Cand te victimizezi sau cauti tapi ispasitori, cand esti nemultumita, cand te intorci in experienta si iti amplifici durerea, cand nu te simti inteles, cand te scufunzi in suparare, neacceptare, furie cand te impietresti, cand iti refuzi darurile vietii

Cum ati putea sa activati triunghiul de mai sus?

a. Triunghiul iertarii

b. Meditati, contemplati, va rugati. Veti simti ca toate sunt Una.

c. Plimbati-va in natura

d. Intreabati Universul care este rostul expetientei X fara sa va incrancenati

e. Multumiti pentru experienta