In trena unimii….anumite cuvinte graiesc din ce in ce mai puternic: am primit intuitia si am mers in Egipt sau am simtit sa-l imbratisez sau am fost inspirata si am scris ceva la care parca n-am participat sau m-am simtit luminata in interior, o poarta se deschisese in mine.

Cupa Graalului, pocalul Unimii, este format din centrii superiori si chakrele transpersonale, centrii inferiori fiind partea sustinatoare dar negraitoare a Cupei. Si fiecare primeste in acest pahar ceresc intuitii, inspiratii, iluminari care tes Calea, dezvelind Adevarul si Viata intru Hristos.

Intuitia este salt de intelegere, dezvelire, cununa a unimii, bucurie a Cerurilor, cunoastere nemijlocita, zbor. Pe caii intuitiei vine Gratia sau Inspiratia….adica Sinele Divin care aduce Iluminarea adica Patrunderea si Fuziunea cu Lumina Christica.

Acest In …..este legat de Inauntru, in Centru, in Sinele Divin adica patrunzand in Miez ….se activeaza Intuitia, Inspiratia, Iluminarea.

Triunghiul cu varful in sus( Sinele Divin) format din corpul atmic( faptele inaltatoare), budhic( sentimentele inaltatoare), cauzal( ganduri, idei inaltatoare) precum si triunghiul cu varful in jos( Sinele Inferior) format din corp fizic( fapte), corp astral( emotii), corp mental( ganduri) conlucreaza in opera de transformare, transmutare, transfigurare, impacarea lor conducand la Trezie, razvratirea triunghiului cu varful in jos ducand la imprastiere, bucle existentiale, tipat, alunecare, cadere.

Atunci cand servitorii casei, minte, inima, corp asculta de gazda( suflet) si gazdoiul( spirit) predand cheile controlului ……castelul se umple cu intelegeri, bucurii, lumina, Omul devenind o sfera in care Triunghiul cu varful in sus a fuzionat cu cel cu varful in Jos, Intregimea aceasta recunoscand Cerul, Unimea, Bucuria Christica si insasi Valsul cu Totul-Una.

Aceasta trecere-fuzionala o facem chiar in acest vremuri cifra 6( omul netrezit) devenind 3, divinul trinitar radiant, puternic, intregit.

In triunghiul cu varful in sus ……ca sa invitati Intuitia, Inspiratia, Iluminarea….activati Predarea.

Predau Divinului Trinitar toate atasamentele, conditionarile, dorintele mele

Predau credintele limitative, fricile, nelinistile, grijile

Predau imaginea, talentele, planurile

Predau relatiile, serviciul, copiii

Predau tot ce am si vreau

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt

Noi suntem

Impreuna-Acasa.

…..

Lasati pixul sa scrie singur……aceasta predare fara sa intrati cu mintea in textul acesta. Vom experimenta aceasta …..esenta si intrare in Faca Se Voia Ta si maine pe 28 iunie in valsul cu initierile si lucrarile de lumina.