Stiu ca de multe ori ne intalnim cu ceata mintii, o pasta groasa care ni se aseaza pe cap si care nu ne ajuta sa patrundem in versul divin al vietii, sa punctam rapid o anumita chestiune, sa fim inspirati, sa facem salturi de intelegere, sa citim printre randuri, sa simtim esenta. Aceasta ceata este o consecinta a gandurilor pitice, a emotii disonante, a tehnologiei folosite in exces, a orgoliului, a incalcarii legilor divine. Adeseori aresturile cunoasterii sunt insotite de acesti nori care apar ca un rezultat si plata pentru vremuri, ipostaze sau ani in care ati folosit pe dos cunoasterea, manipuland, profitand, osandind oameni, carti, domenii.

Pentru a accesa din nou varfurile de munti e important sa va spalati in triunghiul iertarii, sa va spovediti, sa va impartasiti, sa va reamintiti sa contemplati natura, sa vorbiti cu soarele, sa faceti bai de lumina.

Ochiul divin acoperit de perdelele judecatilor, etichetelor, supararilor nu poate radia ca un soare christic din spatele valurilor groase create de gandurile noastre punitive, dure, reci.

Oamenii locuiesc ca niste pesti intr-un acvariu multidimensional….in care sfera tata creaza ganduri de lumina si idei inaltatoare, sfera mama, sentimente frumoase, radiante iar sfera copil…..fapte pline de jertfa. Insotindu-ne cu ganduri, emotii, fapte indumnezeite …….al treilea ochi ne va sustine in tot si toate.

Daca priviti o biserica batrana veti intelege foarte rapid ce inseamna intoarcerea Acasa. Uitati-va la patratul din care este formata deasupra fiind un triunghi in care se afla ochiul divin. Cu alte cuvinte….orice conflict s-ar naste in patratul materiei vino copile in triunghiul spiritului si cu spovedanie, impartasanie, post sau cu smerenie, credinta, iubire….vei afla raspunsul.

Ochiul divin aflat in centrul fruntii are nevoie din partea noastra ……de dusuri de lumina. O spalare zilnica in triunghiul iertarii sau o rugaciune sau un moment de multumire …..il invita sa se deschida si sa radieze din ce in ce mai mult, permitand drumului divin, darurilor, gandirii intuitive, salturilor de intelegere sa se activeze fara efortul de a absolvi o facultate sau de a merge pe la training-uri costisitoare.

Intuitia este salt, acces la adevarul divin, binecuvantare cereasca, coborare a ambroziei cosmice in cupa care suntem, patrundere in vers divin, bucurie inaltatoare, dezvelire.

Cu puterile intuitiei….putem radia in orice profesie, scriind si rescriind domeniul in care ne aflam.

A fi creativ inseamna sa stii sa calatoresti in timpul noptii sau in timpul zilei in salile de creatie unde totul a fost inventat. Da, nu ne apartine creativitatea de nivel superior ea fiind emanatia unor entitati foarte evoluate care coboara in structurile noastre pentru a ne inspira….Stiu ca acest lucru nu ii bucura pe cei care se grabesc sa-si treaca numele pe orice carte sau articol insa in adevar exista o singura semnatura, Dumnezeu. Si el se exprima prin noi….fiecare om participand la marea creatie ca deget al mainii lui.

Va invit sa faceti cativa pasi simpli in opera de dezvelire a ochiului divin:

  1. Activati Triunghiul iertarii( il gasiti pe www.frecventaom.ro)
  2. Repetati in voi de 3, 5, 7, 9, 12, 40 de ori o mantra sau o rugaciune care va cheama sau o invocatie de pe www.frecventaom)
  3. Manifestati-va recunostiinta fata de Tot si Toate
  4. Lucrati cu LuViOm, Mind Sinergy, Samadhi
  5. Cultivati initierile de lumina
  6. Vorbiti cu soarele
  7. Contemplati natura

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice