Nu o jumatate fuzioneaza cu o alta jumatate ci un intreg lumineaza, danseaza, straluceste si in valsul lui pe spirala unimii o alta sfera intra, se suprapune cu aceasta, de mai multe ori partial si apoi total pana la Marea Contopire. Dealtfel verighetele sunt exact acele sferute care se cheama tandru, complet, in Unime si nu sunt jumatati ci cercuri ce amintesc de Sferele care Suntem.

Intrand pe spirala inaltarii, sferutele isi reamintesc, isi dezvaluie agreementuri-le sufletesti, incep sa construiasca perfect acordate la cel mai inalt scop care este indumnezeirea, pastrand conectarea la Unul-Una, imbracandu-se cu triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii pana vand marea fuziune se va produce. Aceasta este opera de christicizare in Cuplu.

O facem pe calea ortodoxiei imbracandu-ne cu nadejde-credinta-smerenie sau supunere-iubire-faca-se voia ta sau alegem alte valsuri ceresti prin care triunghiurile divine sa ne atinga Pasirea.

De obicei oamenii cauta, se infierbanta, se supara pe Dumnezeu, Univers, Ceilalti, dau vina pe toti pentru soarta lor, nu accepta reusita altora sau se invinuiesc pe ei. Nu de aici insa porneste Zborul. Intorceti-va la triunghiul care sunteti, la crucea care sunteti si veti simti puterea sferei care sunteti.

In insasi procesul intregirii tale, un alt om se indumnezeieste si el emite catre tine creendu-se corespondente intre centrii vostri. Aceste nucleee de lumina se recunosc, incep sa faca valsul in Ceruri pentru ca apoi acest vals sa coboare, sa atinga pamantul, sa-i dezvaluie Frumusetea apoi Cerul si Pamantul se unesc prin ei, reveland in Unime, Patria Celesta.

Sunt trei tipuri de cupluri pe aceasta planeta insa doar doua recunosc acest vals si il fac pana la capat: cuplurile de trecere( cele care unesc vechiul cu noul) cele care isi reamintesc si isi dezvaluie invatatele si neinvatatele, trecand prin marile provocari cu ajutorul triunghiurilor divine si cuplurile unimii care stiu au mai parcurs roata unimii in multe existente iar acum impartasesc in grai divin atingand celelalte cupluri cu multa Gratie. Cuplurile unimii au multa rodire si radianta lor ne atinge pe toti. Ele au fost Isus si Maria Magdalena, Isis si Osiris, Nefertiti si Achetanon, Ay si Tiya, Thoth-Math si Shesat. Pe legea lui Unu au coborat au lasat din intelegerea-frumusetea-radianta lor si au plecat calauzind dintr-un alt plan salturile in Unime ale cuplurilor.

Ati simtit vreodata valsul sferelor in cuplu?
Ce s-a asezat in cupa interioara?
Ce insight-uri va calauzesc acum?
In ce triunghiuri se aseaza povestea voastra?